Traženje kompatibilne grafičke kartice

poruka: 4
|
čitano: 1.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan

Pozdrav,

imam jednu stariju mašinu za koju bih sad trebao naći kompatibilnu grafu a nemam pojma kako bih trebao utvrditi što paše na matičnu

Mobo: Asus M4A88T-V EVO

CPU: AMD Phenom II x6 1090T

RAM: 4gb nekih no name rama

Na kompu se povremeno vrtio PES ili tako nešto, nikakve zahtjevne igre ali uglavnom služi klincu koji uči programirati te povremeno upali Photoshop i slično.

I nažalost nemam pojma koja je grafa bila u njemu prije.

Može koji prijedlog? Novo, polovno, svejedno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Traženje kompatibilne grafičke kartice
ryzhe_POE kaže...

Pozdrav,

imam jednu stariju mašinu za koju bih sad trebao naći kompatibilnu grafu a nemam pojma kako bih trebao utvrditi što paše na matičnu

Mobo: Asus M4A88T-V EVO

CPU: AMD Phenom II x6 1090T

RAM: 4gb nekih no name rama

Na kompu se povremeno vrtio PES ili tako nešto, nikakve zahtjevne igre ali uglavnom služi klincu koji uči programirati te povremeno upali Photoshop i slično.

I nažalost nemam pojma koja je grafa bila u njemu prije.

Može koji prijedlog? Novo, polovno, svejedno.

Za tu konfu neka polovna r7 260/260x ili nove gtx1030 ili rx 550

16 godina
Re: Traženje kompatibilne grafičke kartice

- imaš integriranu vga.. Radeon 4250 (ne treba dodatna, osim ako imaš neki razlog npr trebaš jaču ili kvar.. ako je kvar tad je matična problem..).

- može bilo koja.. nekompatibilnu je skoro nemoguće pronaći u normalnoj trgovini. Možda je potrebno flashati/updejtati BIOS.

- Ako kupuješ neku jaču, tad ona ima dodatno napajanje, tad ovisiš o postojećem napajanju itd..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
neaktivan

Hvala obojici na odgovoru. Nisam uopće doživio da je integrirana unutra, mislim da bi se GTX1030 isplatila jer sam tražio nešto oko 500-600kn s obzirom na to čemu je komp namijenjen.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice