Ram imam 4 gb, al nije problem to jer mogu dodat (imam doma kolko ti srce pozeli), nego je problem kaj mi vidi samo 2,8, trebao bi 64 bitne win, jel tako? Al kazu da na njima ne radi dosta igara itd
Wow pa to je onda ono sta trebam, sta si ti mislio vise od toga?lol ja sad igram 640x480, sve off, FPS 100 ponekad padne i na 20 :((, stari moj ovo ce bit prava uzivancija.
A evo kad vec vidim da nema pitanja na koje nebi znao odg. da te pitam zasto mi tako lose radi a imam grafu ATI onu 4350 ali ne 521 ram neg 1gb, sta nebi to trebalo malo bolje vrtit?
Ram imam 4 gb, al nije problem to jer mogu dodat (imam doma kolko ti srce pozeli), nego je problem kaj mi vidi samo 2,8, trebao bi 64 bitne win, jel tako? Al kazu da na njima ne radi dosta igara itd
Wow pa to je onda ono sta trebam, sta si ti mislio vise od toga?lol ja sad igram 640x480, sve off, FPS 100 ponekad padne i na 20 :((, stari moj ovo ce bit prava uzivancija.
A evo kad vec vidim da nema pitanja na koje nebi znao odg. da te pitam zasto mi tako lose radi a imam grafu ATI onu 4350 ali ne 521 ram neg 1gb, sta nebi to trebalo malo bolje vrtit?
Aha, a znaci li to da ak stavim bolji proc da ce mi i fps biti veci itd.? sta nije to do graficke nesto?
Dali bi mogle raditi zajedno te 2 grafe kad kupim ovu toxic?
Aha, a znaci li to da ak stavim bolji proc da ce mi i fps biti veci itd.? sta nije to do graficke nesto?
Dali bi mogle raditi zajedno te 2 grafe kad kupim ovu toxic?
Tnx, e bas sad gledam ova toxic graficka dali bi isla na onu maticnu, nes me zbunjuje ono maticna ddr2 a grafa ddr5? :S , i gdje je mogu nabavit, trazio sam na vemilu i nema, znas mozda gdje se moze naci i koliko kosta?
Tnx, e bas sad gledam ova toxic graficka dali bi isla na onu maticnu, nes me zbunjuje ono maticna ddr2 a grafa ddr5? :S , i gdje je mogu nabavit, trazio sam na vemilu i nema, znas mozda gdje se moze naci i koliko kosta?
Aha lol nisi reko dal ima to cudo za kupit u hrv i cijena od prilike?
E lol a sta kazete na ovu da stavim:
HD4870 OverClocked 512MB
Ima je valjda u hr. nesto je jeftinija.? kako bi s njom radilo?
ja je imam (4890 Toxic)
ja je imam (4890 Toxic)
Di se ova kartica (Sapphire Radeon HD 4890 Toxic) uopce moze kupiti kod nas? Jurgolinho, di si ju ti kupio?
Jel netko ima iskustva s kupovanjem izvana? Naime, meni je palo na pamet da narucim prek eBay-a iz njemacke ali pitanje je da li uopce dostavljaju u hrvatsku te kolika je postarina. Usto je pitanje kolko cu poreza morat platit..
Any ideas?
ja sam je kupio u ADM-u, navodno da je bila jedina...
koja cijena?
cijena je bila oko 1700 kn (par kn vise)
a kad si to kupio vec dugo ili sad nekad?
evo jedno pitanje, da ne otvaram novu temu bezveze, ako recimo gtx295 ima 1x 8-pinski i 1x 6 pinski, jeli iz napajanja moze ici u ovaj 1x 8 pinski, 2x 4 pinska
danas se sa svim karticama dobe kablovi koji tocno pasu u utore neznam kak se zove oni utori s druge strane ali uvijek ih ima dovljno na svakom napajanju tak da se nemoras brinuti oko toga
danas se sa svim karticama dobe kablovi koji tocno pasu u utore neznam kak se zove oni utori s druge strane ali uvijek ih ima dovljno na svakom napajanju tak da se nemoras brinuti oko toga
ma gledam jedno napajanje xilence game edition 800W, nema 8 pinski, samo 2x 6 i 4x 4pinski, ja mislim, a graficku koju bi kupio ima jedan 6- pinski i 1x 8 pinski utor
ma gledam jedno napajanje xilence game edition 800W, nema 8 pinski, samo 2x 6 i 4x 4pinski, ja mislim, a graficku koju bi kupio ima jedan 6- pinski i 1x 8 pinski utor
Ja sam imao prije godinu dana Xilence 550 W i da ti budem iskren nisam se usrećio. Kad sam kupio Chifteka 550 W primjetio sam da komp lakše diše, da je dosta tiši i nema nekih cvrčanja i čudnih zvukova čim pokrenem neku jaču igru, a onda sam imao ATI 4850, sada imam GF 9800 GTX+ Zotac amp i mislim da mi onaj xilence ne bi izdržao. Možda je ovaj 800 W puno bolji (malo u to sumnjam) ali nikako ne bih stavio dvije osrednje grafe na njega ili jednu jaku. Ne isplati se riskirat, bolje dodat malo love ili uzet sa malo manje vati neku provjerenu marku.
a kad si to kupio vec dugo ili sad nekad?
prije 2 tjedna
zna tko di se sad moze nabaviti toxic gledal sam po nabavi ali ono sta ima trgovine nemaju na stanju
zna tko di se sad moze nabaviti toxic gledal sam po nabavi ali ono sta ima trgovine nemaju na stanju
Nisam ni ja našao nigdje Toxic, ako negdje i dođe koja odmah ju prodaju i to za skoro 2000 kuna. Mora da je jako dobra. Nadam se da će uskoro stići kod nas malo veća količina i da će biti normalna cijena 1700 do 1800 kuna.
Nisam ni ja našao nigdje Toxic, ako negdje i dođe koja odmah ju prodaju i to za skoro 2000 kuna. Mora da je jako dobra. Nadam se da će uskoro stići kod nas malo veća količina i da će biti normalna cijena 1700 do 1800 kuna.
normalno da je dobra kad je nereferentna! ali po meni se bolje isplati kupiti xfx 4890 1000 mhz i scyte musashi!
grije se jako a jaca je od toxic za 40 hz a toxic ima vec rijeseno hladenje
grije se puno jace od toxica (prema testovima) koji se jos da dobro clockati, ali za to jos nema potrebe jer toxic sve igre pokrece na max settings na 24" monitoru.
grije se puno jace od toxica (prema testovima) koji se jos da dobro clockati, ali za to jos nema potrebe jer toxic sve igre pokrece na max settings na 24" monitoru.
gta iv sigurno ne pokrece na max settings
pokrece na max settings, samo bez velikog View Distance-a (zbog memorije)
Vista vidi i preko 4GB, sa SP1 i SP2, ali nekoristi više od 3,25-3,5GB baš kao i na XP-u.