Sapphire ATI 4890 Toxic VS XFX ATI 4890 xxx

poruka: 95
|
čitano: 12.668
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Sapphire ATI 4890 Toxic VS XFX ATI 4890 xxx
BeNnY kaže...

Ram imam 4 gb, al nije problem to jer mogu dodat (imam doma kolko ti srce pozeli), nego je problem kaj mi vidi samo 2,8, trebao bi 64 bitne win, jel tako? Al kazu da na njima ne radi dosta igara itd

Dovoljno je 4 GB, a prepozna ti toliko jer su ti 32 bitni windowsi, ja imam Windows Vista Ultimate x64, nikakvih problema do sada sa igrama nisam imao, nasuprot neke igre su mi radile koje su na XPu x86(32 bitni) stvarale neke probleme!
I don't care...
16 godina
neaktivan

Wow pa to je onda ono sta trebam, sta si ti mislio vise od toga?lol  ja sad igram 640x480, sve off, FPS 100 ponekad padne i na 20 :((, stari moj ovo ce bit prava uzivancija.

A evo kad vec vidim da nema pitanja na koje nebi znao odg. da te pitam zasto mi tako lose radi a imam grafu ATI onu 4350 ali ne 521 ram neg 1gb, sta nebi to trebalo malo bolje vrtit?

17 godina
BeNnY kaže...

Ram imam 4 gb, al nije problem to jer mogu dodat (imam doma kolko ti srce pozeli), nego je problem kaj mi vidi samo 2,8, trebao bi 64 bitne win, jel tako? Al kazu da na njima ne radi dosta igara itd

32bit ti vidi oko 3.3 Gb (vista cak vidi i 3,5Gb).
krpelj sa bazukom :)
16 godina
neaktivan
BeNnY kaže...

Wow pa to je onda ono sta trebam, sta si ti mislio vise od toga?lol  ja sad igram 640x480, sve off, FPS 100 ponekad padne i na 20 :((, stari moj ovo ce bit prava uzivancija.

A evo kad vec vidim da nema pitanja na koje nebi znao odg. da te pitam zasto mi tako lose radi a imam grafu ATI onu 4350 ali ne 521 ram neg 1gb, sta nebi to trebalo malo bolje vrtit?

CPU ti radi probleme.2,2Ghz je u današnje vrijeme premalo.
M.C
16 godina
neaktivan

Aha, a znaci li to da ak stavim bolji proc da ce mi i fps biti veci itd.? sta nije to do graficke nesto?

Dali bi mogle raditi zajedno te 2 grafe kad kupim ovu toxic?

16 godina
neaktivan
BeNnY kaže...

Aha, a znaci li to da ak stavim bolji proc da ce mi i fps biti veci itd.? sta nije to do graficke nesto?

Dali bi mogle raditi zajedno te 2 grafe kad kupim ovu toxic?

Ne znači da če ti biti veči FPS.Nego znači da če biti stabilniji što je čak i važnije od max FPS-a.
Ne možeš stavit ove dvije u CF.Trebaš imat seriju HD48xx da bi mogao spojit sa HD4890.
M.C
16 godina
neaktivan

Tnx, e bas sad gledam ova toxic graficka dali bi isla na onu maticnu, nes me zbunjuje ono maticna ddr2 a grafa ddr5? :S , i gdje je mogu nabavit, trazio sam na vemilu i nema, znas mozda gdje se moze naci i koliko kosta?

16 godina
neaktivan
BeNnY kaže...

Tnx, e bas sad gledam ova toxic graficka dali bi isla na onu maticnu, nes me zbunjuje ono maticna ddr2 a grafa ddr5? :S , i gdje je mogu nabavit, trazio sam na vemilu i nema, znas mozda gdje se moze naci i koliko kosta?

To znači da matična radi samo sa DDR2 RAM-ovima.Dok vrsta Vrama(Video memorija). nema nikakve veze sa matičnom i može biti bilo koja(ovisi o grafičkoj).
M.C
16 godina
neaktivan

Aha lol nisi reko dal ima to cudo za kupit u hrv i cijena od prilike?

16 godina
neaktivan
BeNnY kaže...

Mislim da nema.Ali možeš pogledat na netu negdije van ove zemlje.Pa kupiš preko interneta.Možda če de čak doči manje nego tu kod nas.A u najgorem slučaju isto.
M.C
16 godina
neaktivan

E lol a sta kazete na ovu da stavim:

HD4870 OverClocked 512MB

Ima je valjda u hr. nesto je jeftinija.? kako bi s njom radilo?

16 godina
neaktivan
microman kaže...
BeNnY kaže...

Mislim da nema.Ali možeš pogledat na netu negdije van ove zemlje.Pa kupiš preko interneta.Možda če de čak doči manje nego tu kod nas.A u najgorem slučaju isto.

ja je imam (4890 Toxic)

moj Bux.to http://bux.to/?r=JURGOLINHO
16 godina
neaktivan
JURGOLINHO kaže...

ja je imam (4890 Toxic)

Di se ova kartica (Sapphire Radeon HD 4890 Toxic) uopce moze kupiti kod nas? Jurgolinho, di si ju ti kupio?

Jel netko ima iskustva s kupovanjem izvana? Naime, meni je palo na pamet da narucim prek eBay-a iz njemacke ali pitanje je da li uopce dostavljaju u hrvatsku te kolika je postarina. Usto je pitanje kolko cu poreza morat platit..

Any ideas?

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.7.2009 12:49 (Nut Collector).
16 godina
neaktivan

ja sam je kupio u ADM-u, navodno da je bila jedina...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

koja cijena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

cijena je bila oko 1700 kn (par kn vise)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a kad si to kupio vec dugo ili sad nekad?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo jedno pitanje, da ne otvaram novu temu bezveze, ako recimo gtx295 ima 1x 8-pinski i 1x 6 pinski, jeli iz napajanja moze ici u ovaj 1x 8 pinski, 2x 4 pinska

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

danas se sa svim karticama dobe kablovi koji tocno pasu u utore neznam kak se zove oni utori s druge strane ali uvijek ih ima dovljno na svakom napajanju tak da se nemoras brinuti oko toga

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
trooper kaže...

danas se sa svim karticama dobe kablovi koji tocno pasu u utore neznam kak se zove oni utori s druge strane ali uvijek ih ima dovljno na svakom napajanju tak da se nemoras brinuti oko toga

ma gledam jedno napajanje xilence game edition 800W, nema 8 pinski, samo 2x 6 i 4x 4pinski, ja mislim, a graficku koju bi kupio ima jedan 6- pinski i 1x 8 pinski utor

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.7.2009 19:08 (epic).
17 godina
neaktivan
epic kaže...
trooper kaže...

ma gledam jedno napajanje xilence game edition 800W, nema 8 pinski, samo 2x 6 i 4x 4pinski, ja mislim, a graficku koju bi kupio ima jedan 6- pinski i 1x 8 pinski utor

Ja sam imao prije godinu dana Xilence 550 W i da ti budem iskren nisam se usrećio. Kad sam kupio Chifteka 550 W primjetio sam da komp lakše diše, da je dosta tiši i nema nekih cvrčanja i čudnih zvukova čim pokrenem neku jaču igru, a onda sam imao ATI 4850, sada imam GF 9800 GTX+ Zotac amp i mislim da mi onaj xilence ne bi izdržao. Možda je ovaj 800 W puno bolji (malo u to sumnjam) ali nikako ne bih stavio dvije osrednje grafe na njega ili jednu jaku. Ne isplati se riskirat, bolje dodat malo love ili uzet sa malo manje vati neku provjerenu marku.

16 godina
neaktivan
trooper kaže...

a kad si to kupio vec dugo ili sad nekad?

prije 2 tjedna

16 godina
neaktivan

zna tko di se sad moze nabaviti toxic gledal sam po nabavi ali ono sta ima trgovine nemaju na stanju

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
trooper kaže...

zna tko di se sad moze nabaviti toxic gledal sam po nabavi ali ono sta ima trgovine nemaju na stanju

Nisam ni ja našao nigdje Toxic, ako negdje i dođe koja odmah ju prodaju i to za skoro 2000 kuna. Mora da je jako dobra. Nadam se da će uskoro stići kod nas malo veća količina i da će biti normalna cijena 1700 do 1800 kuna.

16 godina
neaktivan
CUNO kaže...
trooper kaže...

Nisam ni ja našao nigdje Toxic, ako negdje i dođe koja odmah ju prodaju i to za skoro 2000 kuna. Mora da je jako dobra. Nadam se da će uskoro stići kod nas malo veća količina i da će biti normalna cijena 1700 do 1800 kuna.

normalno da je dobra kad je nereferentna! ali po meni se bolje isplati kupiti xfx 4890 1000 mhz i scyte musashi!

16 godina
neaktivan

grije se jako a jaca je od toxic za 40 hz a toxic ima vec rijeseno hladenje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trooper kaže...

grije se puno jace od toxica (prema testovima) koji se jos da dobro clockati, ali za to jos nema potrebe jer toxic sve igre pokrece na max settings na 24" monitoru.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 18:16 (JURGOLINHO).
16 godina
protjeran
JURGOLINHO kaže...
trooper kaže...

grije se puno jace od toxica (prema testovima) koji se jos da dobro clockati, ali za to jos nema potrebe jer toxic sve igre pokrece na max settings na 24" monitoru.

gta iv sigurno ne pokrece na max settings

16 godina
neaktivan

pokrece na max settings, samo bez velikog View Distance-a (zbog memorije)

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.7.2009 18:25 (JURGOLINHO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
BORG kaže...
BeNnY kaže...

32bit ti vidi oko 3.3 Gb (vista cak vidi i 3,5Gb).

Vista vidi i preko 4GB, sa SP1 i SP2, ali nekoristi više od 3,25-3,5GB baš kao i na XP-u.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice