Radeoni pojeftinjuju

poruka: 39
|
čitano: 4.449
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Radeoni pojeftinjuju
Sonny kaže...
Nedam svoju HD3870x2 za nista - ceka se HD5xxx serija - znaci isplat ise kupiti malo jacu karticu u pocetku, pa komotno mozes "preskočiti" jednu seriju.

S ovim se slažem, imam 4870 radeonku i vrtim sve igre na max bez beda, trenutno nema potrebe za jačom karticom. Gledam i igre koje se najavljuju i njih će ova grafa bez beda gutat.

17 godina
Vakaka kaže...
Sonny kaže...
Nedam svoju HD3870x2 za nista - ceka se HD5xxx serija - znaci isplat ise kupiti malo jacu karticu u pocetku, pa komotno mozes "preskočiti" jednu seriju.

S ovim se slažem, imam 4870 radeonku i vrtim sve igre na max bez beda, trenutno nema potrebe za jačom karticom. Gledam i igre koje se najavljuju i njih će ova grafa bez beda gutat.

Mislim da si prije trebao reći high/very high. Sumnjam da možeš GTA 4 vrtit kak spada zbog 512MB na grafičkoj.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
Hyperion kaže...
Vakaka kaže...
Sonny kaže...

Mislim da si prije trebao reći high/very high. Sumnjam da možeš GTA 4 vrtit kak spada zbog 512MB na grafičkoj.

Neznam, pitat ću frenda on je igrao tu igru.

Edit: Zvao sam frenda i kaže da nije u njoj obično namištanje kao u npr. Crysis, nego imaš neki slider i vučeš ga dok nedođe do crvenog. Igru sam vidio dok ju je igrao ali nisam znao za to namištanje grafike. Što se tiče same grafike u igri nije ni do koljena Crysisu kojeg vrtim na max detaljima pa tako mislim da tu igru nemoš ni uzet u obzir što se tiče grafike. Nije mi jasno što nisu normalno namištanje grafike stavili ili je GTA 4 neki klon sa Playstationa pa zbog toga i ta glupost sa sliderom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.6.2009 12:43 (Vakaka).
16 godina
Radeoni pojeftinjuju

Eo da nesto kazem,kad vec kupujete graficke svaka 5-6 mj nabacite meni koju staru za testiranje Cool salu na stranu

mene zanima koju da graficku uzmem jer cu sad za koji dan ic kupovat graficku i napajanje a neznam koje .(do 1000kn)

eo moja konfa je u MY PC

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
uzmi radeon xfx 4830 :)
16 godina
neaktivan

vražju mater pojeftinjuju!! Možda vani ali kod nas je jedino adm spustio cijene grafama. Lopovi kao vemil, hgšrot, links itd. i dalje drže iste cijene. Ni ne pomišljaju o pojeftinjenju! Sad sam se sjetio onoga Proud to be Croat!!

magog
17 godina

u hg spotu je radeon 4890 pojeftinil sa 1799 kn na 1599 kn,a sad je hd 4890 oc 1799 kn

intel core quad q6600,ati radeon hd 3870,ocz reaper 4 gb ram 1066 mhz,500gb hard,22"; acer ,G 51 zvucnici
16 godina
dado16 kaže...
uzmi radeon xfx 4830 :)

to si meni reko ili?? btw tream i napajanje jer iam neko no nejm tak da kaj mi mozete predlozit od napajanja i grafe do 1100 kn?

Put my dick in your hands if you want play all day||It's peanut butter jelly time!!! :D
17 godina
neaktivan
Vakaka kaže...
Hyperion kaže...
Vakaka kaže...
Sonny kaže...

Neznam, pitat ću frenda on je igrao tu igru.

Edit: Zvao sam frenda i kaže da nije u njoj obično namištanje kao u npr. Crysis, nego imaš neki slider i vučeš ga dok nedođe do crvenog. Igru sam vidio dok ju je igrao ali nisam znao za to namištanje grafike. Što se tiče same grafike u igri nije ni do koljena Crysisu kojeg vrtim na max detaljima pa tako mislim da tu igru nemoš ni uzet u obzir što se tiče grafike. Nije mi jasno što nisu normalno namištanje grafike stavili ili je GTA 4 neki klon sa Playstationa pa zbog toga i ta glupost sa sliderom.

postaj sliku benchmarka gdje ti mozes crysis vrtit na 1680x1050 16x qc i 8x aa. ako se vrti na 30 FPS ja cu ti osobno urucit svoju sadasnju grafu Cool. crysis da bi vrtili na max morate imat i7 extreme i GTX 295 quad SLI (pod max podrazumijevam da su i aa i af algoritmi ukljuceni)

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice