S ovim se slažem, imam 4870 radeonku i vrtim sve igre na max bez beda, trenutno nema potrebe za jačom karticom. Gledam i igre koje se najavljuju i njih će ova grafa bez beda gutat.
S ovim se slažem, imam 4870 radeonku i vrtim sve igre na max bez beda, trenutno nema potrebe za jačom karticom. Gledam i igre koje se najavljuju i njih će ova grafa bez beda gutat.
Mislim da si prije trebao reći high/very high. Sumnjam da možeš GTA 4 vrtit kak spada zbog 512MB na grafičkoj.
Mislim da si prije trebao reći high/very high. Sumnjam da možeš GTA 4 vrtit kak spada zbog 512MB na grafičkoj.
Neznam, pitat ću frenda on je igrao tu igru.
Edit: Zvao sam frenda i kaže da nije u njoj obično namištanje kao u npr. Crysis, nego imaš neki slider i vučeš ga dok nedođe do crvenog. Igru sam vidio dok ju je igrao ali nisam znao za to namištanje grafike. Što se tiče same grafike u igri nije ni do koljena Crysisu kojeg vrtim na max detaljima pa tako mislim da tu igru nemoš ni uzet u obzir što se tiče grafike. Nije mi jasno što nisu normalno namištanje grafike stavili ili je GTA 4 neki klon sa Playstationa pa zbog toga i ta glupost sa sliderom.
Eo da nesto kazem,kad vec kupujete graficke svaka 5-6 mj nabacite meni koju staru za testiranje salu na stranu
mene zanima koju da graficku uzmem jer cu sad za koji dan ic kupovat graficku i napajanje a neznam koje .(do 1000kn)
eo moja konfa je u MY PC
vražju mater pojeftinjuju!! Možda vani ali kod nas je jedino adm spustio cijene grafama. Lopovi kao vemil, hgšrot, links itd. i dalje drže iste cijene. Ni ne pomišljaju o pojeftinjenju! Sad sam se sjetio onoga Proud to be Croat!!
u hg spotu je radeon 4890 pojeftinil sa 1799 kn na 1599 kn,a sad je hd 4890 oc 1799 kn
to si meni reko ili?? btw tream i napajanje jer iam neko no nejm tak da kaj mi mozete predlozit od napajanja i grafe do 1100 kn?
Neznam, pitat ću frenda on je igrao tu igru.
Edit: Zvao sam frenda i kaže da nije u njoj obično namištanje kao u npr. Crysis, nego imaš neki slider i vučeš ga dok nedođe do crvenog. Igru sam vidio dok ju je igrao ali nisam znao za to namištanje grafike. Što se tiče same grafike u igri nije ni do koljena Crysisu kojeg vrtim na max detaljima pa tako mislim da tu igru nemoš ni uzet u obzir što se tiče grafike. Nije mi jasno što nisu normalno namištanje grafike stavili ili je GTA 4 neki klon sa Playstationa pa zbog toga i ta glupost sa sliderom.
postaj sliku benchmarka gdje ti mozes crysis vrtit na 1680x1050 16x qc i 8x aa. ako se vrti na 30 FPS ja cu ti osobno urucit svoju sadasnju grafu . crysis da bi vrtili na max morate imat i7 extreme i GTX 295 quad SLI (pod max podrazumijevam da su i aa i af algoritmi ukljuceni)