Radeoni pojeftinjuju

poruka: 39
|
čitano: 4.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Radeoni pojeftinjuju

Svi oni koji zele kupiti nove radeone neka se malo strpe. AMD je odlucio znatno spustiti cijene. Trend smanjivanja cijena grafickih kartica trebale bi pratiti i nase trgovine, bar u nekoj mjeri. Tako se npr. u SAD-u HD 4870 moze nabaviti za oko 800kn, a 4850 za 500kn... hoce li se kod nas pratiti taj trend, preostaje nam tek nadanje, ali je cinjenica da ce do nekakvog pada morati doci.   

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 19:20 (igy).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Radeoni pojeftinjuju
igy kaže...

Svi oni koji zele kupiti nove radeone neka se malo strpe. AMD je odlucio znatno spustiti cijene. Trend smanjivanja cijena grafickih kartica trebale bi pratiti i nase trgovine, bar u nekoj mjeri. Tako se npr. u SAD-u HD 4870 moze nabaviti za oko 800kn, a 4850 za 500kn... hoce li se kod nas pratiti taj trend, preostaje nam tek nadanje, ali je cinjenica da ce do nekakvog pada morati doci.   

samo da cijena padne za HD4890 Bogataš Namigiva
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
16 godina
neaktivan
Radeoni pojeftinjuju

O, moj Bože, kakvi smo mi debili u ovoj "državi". Cijenama stanova, namirnica, elektronike šišamo europske i američke gradove a plaćama smo na nivou Rumunjske (karikiram).

Sva pamet neka nam ode u druge zemlje - zaslužili smo glupošću.

4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeoni pojeftinjuju

obecanje ludo radovanje

ma te cijene su kod nas 25% vece, 4850 750kn to je 100kn manje nego sada,kad bi kod nas 4870 bila 800kn ja bi vec imao dvije

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Radeoni pojeftinjuju

Hvala ti Bože ako ti dođe pamet i ovdje malo... hehe šalim se. Odma bi uzo još jedan radeon koji sam instalirao nedavno (na zimu) od 1 gigabajta. Pa ako bude 800 kuna bez beda isti dan TRČI SE u Vemil!Smijeh

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

A gde si to pročital i koji bi Radeoni uopće mogli pojeftiniti?

AC Milan
16 godina
Radeoni pojeftinjuju

Znači da će kod nas poskupit.

Kako vidiš gori li svitlo u živideru ?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
emerik kaže...

zadnji put kad sam navodio linkove moderatori su dijelili kartone, dovoljno je reci da sam procitao. konkretno se spominju modeli koje sam ja naveo, ali je clanak bio vezan opcenito za sve radeone
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 22:39 (igy).
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

evo LINK
dery kaže...

Znači da će kod nas poskupit.

naravno Smijeh pojeftinit će i u nas,ali sa zakašnjenjem
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
17 godina
Radeoni pojeftinjuju

Pripremaju teren za HD58** seriju. Koliko je koštala HD3870x2, puno samo mogu reći, a čim je došla hd48** serija pala joj je cijena ogromno, danas se može nabavit za 1000kn.

Vi kupujte ovu seriju, a ja ću sljedeću!Belji se

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja ću sebi HD4890,a kasnje neku HD6xx0 Cool,a trenutno ima odličnih grafičkih po niskim cijenama (HD4830,HD4850,GTS250...)
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Pripremaju teren za HD58** seriju. Koliko je koštala HD3870x2, puno samo mogu reći, a čim je došla hd48** serija pala joj je cijena ogromno, danas se može nabavit za 1000kn.

He,He.I ja jedva čekam da upiknem novu mrcinu.Pričekat ču tri mjeseca nakon izlaska i onda je moja(HD5870 najvijerovatnije).Namigiva
Ja sam koji jesam.
17 godina

samo malo kaj ste tak poblesavili za 5 serijom

kad 4 i dalje rula, super kaj joj pada cijena

ljudi če sad moči lakše radit cf

te neče trebat potrebe za new grafuljom :)

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 23:23 (4mal).
17 godina
neaktivan
Radeoni pojeftinjuju

Kada već planirate kupiti nove grafulje nek neko bude dobar pa mi pošalje BILO kakvu jer imam integriranu xD

Music is my life :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

samo malo kaj ste tak poblesavili za 5 serijom

kad 4 i dalje rula, super kaj joj pada cijena

ljudi če sad moči lakše radit cf

te neče trebat potrebe za new grafuljom :)

A šta češ kad se palim na  nove crvene zvijeri(Obožavam crvenu boju).
Inače mijenjam grafe svakih šest mjeseci,ponekad i prije.Tak da če ovoj HD4870 uskoro odzvoniti.
No naravno serija HD48xx če ostati zapamčena po spuštanju Nvidie na zemlju.(ATI u mom srcu).Osmijeh
A taj CF ili SLI stvarno nebi nikome preporučao.Imao sam 8800GT 1Gb u SLI i radila je probleme u dosta igra,a najviše u Crysisu gdije mi je slika nonstop treperila,teksture duplo sporije učitavale,a o padu FPS-a netrebam ni govorit.
Sad imam CF sa HD4870+HD4850 i u Crysisu opet ista stvar,a i u večini igra koje sam igrao sa SLI.Crysis Warhed je malo bolje optimiziran pa ne radi tolike probleme,ali na nivoima sa ledom imam pre velike padove FPS-a.
Ja sam koji jesam.
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2009 23:30 (microman).
16 godina
odjavljen
Radeoni pojeftinjuju

Pa dobro to znaci da onda nVidia takodjer pojeftinjuje svoje, sto bi znacilo da ce se uskoro pojaviti nove grafe na kojima ce oni 'muziti' pare od naivnih korisnika...

I tako ukrug.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Radeoni pojeftinjuju

Kad bi čekali ta pojeftinjenja, načekali bi se, barem u miloj nam Hrvatskoj. Ja sam uzeo nedavno HD4890 i dao sam 1800kn. Mislio sam čekat da cijena malo padne, ali kuda to vodi?? Ako cijena pada znači da će uskoro izać nova serija. Ako izađe nova serija znači da će izać i zahtjevnije igre. Ako izađu zahtjevnije igre više ih neću moći igrati jer sam uzeo "staru" grafu. Odlučio sam ju uzet odmah i uživat u njenim blagodatima što duže mogu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Afro_Deco kaže...

Kad bi čekali ta pojeftinjenja, načekali bi se, barem u miloj nam Hrvatskoj. Ja sam uzeo nedavno HD4890 i dao sam 1800kn. Mislio sam čekat da cijena malo padne, ali kuda to vodi?? Ako cijena pada znači da će uskoro izać nova serija. Ako izađe nova serija znači da će izać i zahtjevnije igre. Ako izađu zahtjevnije igre više ih neću moći igrati jer sam uzeo "staru" grafu. Odlučio sam ju uzet odmah i uživat u njenim blagodatima što duže mogu.

Teško da če izač neka zahtijevnija igra prije kraja sljedeče godine(I za to je največi kandidat Crysis 2).Ruku na srce od svih igra Crysis je jedini kojji zahtijeva High End Grafe.Čak i sa tim grafama nema  baš poveliki broj FPS-a.
A za DX11 ne treba se nadati prije 2011.godine.
Ja sam koji jesam.
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.6.2009 12:40 (microman).
17 godina
makaweli kaže...

Kada već planirate kupiti nove grafulje nek neko bude dobar pa mi pošalje BILO kakvu jer imam integriranu xD

Pa i ja sam na integrirki HD3300... Mislio sam da ću moći igrati KOTOR II : The Sith Lords pošteno, a nakraju sam morao smanjit rezu naveliko i sve na low, i onda sam odustao od igre Mršti se
Barem mogu crysis na low(fizika na very high) i 800x600 dx10 cca 30fps-aSmijeh
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
makaweli kaže...

Pa i ja sam na integrirki HD3300... Mislio sam da ću moći igrati KOTOR II : The Sith Lords pošteno, a nakraju sam morao smanjit rezu naveliko i sve na low, i onda sam odustao od igre Mršti se
Barem mogu crysis na low(fizika na very high) i 800x600 dx10 cca 30fps-aSmijeh
 Kolega ja imam Intel GMA 3000!! Ne mogu pokrenut ni CoD2 xD
Music is my life :)
16 godina
neaktivan
microman kaže...
 He,He.I ja jedva čekam da upiknem novu mrcinu.Pričekat ču tri mjeseca nakon izlaska i onda je moja(HD5870 najvijerovatnije).Namigiva
 Po nekim prognozama prve će svijetlo dana ugledati mainstream grafe, dok ćemo se za "flagship" proizvod ipak morati malko strpiti. Informacija je toliko malo (a dezinformacija i nagađanja toliko puno) oko izlaska novih prvijenaca iz ATI i nVidia tabora da već svi p**de uključujući i mene.
16 godina
neaktivan
microman kaže...
Afro_Deco kaže...

Teško da če izač neka zahtijevnija igra prije kraja sljedeče godine(I za to je največi kandidat Crysis 2).Ruku na srce od svih igra Crysis je jedini kojji zahtijeva High End Grafe.Čak i sa tim grafama nema  baš poveliki broj FPS-a.
A za DX11 ne treba se nadati prije 2011.godine.
 Jedva čekam da izađe CRYSIS 2. Ja stvarno ne znam šta je njima... Još nema računala koje dobro pokreće jedinicu(šala naravno), a već izbacuju drugi dio. Baš me zanima kakva će konfa trebat za to..
16 godina
neaktivan
Afro_Deco kaže...
 Jedva čekam da izađe CRYSIS 2. Ja stvarno ne znam šta je njima... Još nema računala koje dobro pokreće jedinicu(šala naravno), a već izbacuju drugi dio. Baš me zanima kakva će konfa trebat za to..
 Pa ne bi bilo na odmet da se malo bace na optimiziranje, zar ne?
17 godina
protjeran

Definitivno. ja imam quada i 4870 i jedva ide na very high. Sve druge igre vrtim na preko 50 fps, neznam nisam mjerio, ali dan i noć razlike sa crysisom

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
17 godina
Radeoni pojeftinjuju

Crysis - igra koja je sve sisteme bacila na koljena!

Nevjerujem da će crysis 2 biti puno zahtjevniji, valjda su nešto naučili, a i rade ga i za konzole. Ako sam dobro čuo neće biti dx11 nego dx10.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Radeoni pojeftinjuju
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
16 godina
neaktivan
Radeoni pojeftinjuju

@igy da to sam vec vidio ali to su cjene kakve se traze u nas,mogo bi ja jednu :D

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Radeoni pojeftinjuju

Ajde kad kupujete grafe svaka 3 mjeseca pošaljite meni sve te stare, iz 3xxx serija, ma šta će vam to, to je staro smeće Smijeh.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

Ajde kad kupujete grafe svaka 3 mjeseca pošaljite meni sve te stare, iz 3xxx serija, ma šta će vam to, to je staro smeće Smijeh.

Nedam svoju HD3870x2 za nista - ceka se HD5xxx serija - znaci isplat ise kupiti malo jacu karticu u pocetku, pa komotno mozes "preskočiti" jednu seriju.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice