Radeon R9/7 serija

poruka: 3.409
|
čitano: 454.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Radeon R9/7 serija

Prije 2 dana 270x toxic došla {#}

www.youtube.com/007strmi

12 0 hvala 1
13 godina
Radeon R9/7 serija

Eto meni prije par dana stigla 270x WF edition, danas sam malo CF bacio s frendovom 270x WF.

Testirao sam jako puno igrica, većinom bf4. {#}

Za WF hladnjak nemam ništa posebno za reć, isti je kao i svaki dosad(površno gledajući), neš sitno redizajna, naravno bučan kao i svaki dosad(ja držim cooler na 70-80% kad sam u igricama). 

Uglavnom, nema nikakvih strašnih dropova pri 1080p.

FPS je u svakoj igrici koju sam testirao bio strava(osim AC: IV i F1 2013), naravno probleme su radile nvidia podložne igrice(NPR Batman).

Isprobao sam i SC: Blacklist i Dead Space 3 - sve radi ko podmazano. 

Eto šta reći, koju posluku porati?

Nakon crossfire-a 6850, očito ću imat crossfire 270x(nadam se u bliskoj budućnosti), ili možda ipak uzmem r9 290(x) što je bio prvotni plan - sve u svoje vrijeme. {#}

Like most others, I was a seeker, a mover, a malcontent, and at times a stupid hell-raiser
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 4:07 (ramzocro-HCR).

1 5 hvala 0
14 godina
Re: Radeon R9/7 serija
ramzocro-HCR kaže...

Eto meni prije par dana stigla 270x WF edition, danas sam malo CF bacio s frendovom 270x WF.

Testirao sam jako puno igrica, većinom bf4. {#}

Za WF hladnjak nemam ništa posebno za reć, isti je kao i svaki dosad(površno gledajući), neš sitno redizajna, naravno bučan kao i svaki dosad(ja držim cooler na 70-80% kad sam u igricama). 

Uglavnom, nema nikakvih strašnih dropova pri 1080p.

FPS je u svakoj igrici koju sam testirao bio strava(osim AC: IV i F1 2013), naravno probleme su radile nvidia podložne igrice(NPR Batman).

Isprobao sam i SC: Blacklist i Dead Space 3 - sve radi ko podmazano. 

Eto šta reći, koju posluku porati?

Nakon crossfire-a 6850, očito ću imat crossfire 270x(nadam se u bliskoj budućnosti), ili možda ipak uzmem r9 290(x) što je bio prvotni plan - sve u svoje vrijeme. {#}

Na 70-80% . Si ti mazohist ili sta ?

Stavi na auto ili postavi u afterburneru manualno kako da fan prati temperaturu. 70-80% je nepotrebno.

14 godina

A da nabaciš neke brojke osim samih riječi ??

12 godina
Radeon R9/7 serija

Imamo gomilu bencheva na forumu nabaci neki s te dvi 270-ke

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 10:39 (nicky.sl).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Radeon R9/7 serija

@ramzocro

Postavi u afterburneru rucno kako da fan prati temp, to je bolja opcija od auto, a puno bolja od 70-80% kako sada drzis u igrama.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 10:41 (Joe Cooker).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Pa taj cooler mora držati R9 270X ispod 70C sa nekih 40% do 50% okretaja kad je tih. Ne kontam zašto forsira 70 do 80% !!

12 godina
odjavljen
ramzocro-HCR kaže...

(površno gledajući), (ja držim cooler na 70-80% kad sam u igricama). 
(osim AC: IV i F1 2013), (NPR Batman).

Čemu spoileri?!

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
13 godina

dafuq, moja MSI 270X Gaming na 25% fan speed ingame drži grafu ispod 55C, u idle na 18% GPU temp je 27C

12 godina
odjavljen
BoobZ kaže...

dafuq, moja MSI 270X Gaming na 25% fan speed ingame drži grafu ispod 55C, u idle na 18% GPU temp je 27C

Mislim da TF je namješten na 34% minimum.

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
13 godina
eywa33 kaže...
BoobZ kaže...

evo kako meni GPU Z pokazuje

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 13:51 (BoobZ).
12 godina
BoobZ kaže...
eywa33 kaže...
BoobZ kaže...

evo kako meni GPU Z pokazuje

A

nicky.sl
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 13:52 (nicky.sl).
15 godina
Radeon R9/7 serija

Evo ja imam r9 270x wf gigabyte i sto se tice temperatura in game temperatura ne prelazi preko 55°C a isto tako i fan speed je na 40%- 50%. Sve preko 50% osjetno se cuje buka ventilatora.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pa smanjiš ručno ventove na 40% ili čak i 35% i imat ćeš nečujnu grafu u gamingu a ostati će sigurno ispod 70C što je i dalje savršeno dobra temperatura.

P.S. Bila temeperatura na 55C ili 65C u radnom vijeku jedne standardne grafe ne znači ništa.

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 14:09 (itomic009).
13 godina
itomic009 kaže...

A da nabaciš neke brojke osim samih riječi ??

Večeras budem neke bench-eve odvrtio, grafove neću nikakve sastavljat jer je tlaka, sve u svemu, večeras ću malo opširnije testirati. 

Zajeb kaže...

Si ti mazohist ili sta ?

Jesam.

EDIT: Život bi bio jednostavniji da je druga grafička moja - jučer je bio plug n play na TV-u kod kolege.

Like most others, I was a seeker, a mover, a malcontent, and at times a stupid hell-raiser
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.1.2014 14:59 (ramzocro-HCR).
14 godina
Radeon R9/7 serija

Sad kad imam 270x,zanima me kako cpu radi s njom,tj usage pa s kojim programom to mogu provjeriti?

www.youtube.com/007strmi

0 0 hvala 1
17 godina
Msi afterburner
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina
Patrick_cro kaže...
Msi afterburner

to ce bilježiti dok igram,ili ce pokazivati dok sam još u igri?

www.youtube.com/007strmi
14 godina
sstrmi kaže...
Patrick_cro kaže...
Msi afterburner

to ce bilježiti dok igram,ili ce pokazivati dok sam još u igri?

Moze oboje:

http://www.abload.de/img/unbenanntear7.png

http://shrani.si/f/2F/8P/2uoKHsjh/vornk.png

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Evo R9 290 tri-x u Future, "samo" 800kn skuplja nego u Njemačkoj. Samo mi nije jesno kako je ovi imaju u stocku a overclockers UK i Computer universe još uvijek nemaju

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan

To sam se i ja pitao, ali ocito plane to jako brzo, prije par dana je na Computer Universu bila na lageru i nestala za 12 sati :(
Ja jos samo nju cekam pa da si sklopim novu konfu<3 

17 godina
Radeon R9/7 serija

i to je cijena ako se ima kesh! inace je 4.2k na karticu(koji vecina si moze tako prisutit tj,. na rate) , slozit od ovog cf izadje 8.4 k a mene je izaslo 6.4 sa referntnim dizajnom {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

ja ću na kraju vjerovatno nju kupiti iako mi od powercolora pcs+ model djeluje močno, samo je triple slot. A i XFX dual dipersion mi pari solidna. Samo nema još reviewova za nijednu osim asusice i sapphirke. A gigabyte je izgleda opet faila windforce prvu seriju, tako da heads up

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
thaar kaže...

ja ću na kraju vjerovatno nju kupiti iako mi od powercolora pcs+ model djeluje močno, samo je triple slot. A i XFX dual dipersion mi pari solidna. Samo nema još reviewova za nijednu osim asusice i sapphirke. A gigabyte je izgleda opet faila windforce prvu seriju, tako da heads up

Ja kad bih kupovao R9 290X seriju to bi definitivno bila ova!
PowerColor LCS R9 290X

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

dosta je skuplja od onih na zrak, a i morao bi kupiti ostalu opremu za vodeno hlađenje. za one koje već imaju instaliran water cooling build je isplativa, za ostale i ne baš

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
thaar kaže...

dosta je skuplja od onih na zrak, a i morao bi kupiti ostalu opremu za vodeno hlađenje. za one koje već imaju instaliran water cooling build je isplativa, za ostale i ne baš

Newegg.com je prodaje gledam, cijena prava sitnica :DDD 

Ali realno to je najjaca R9 290X i jedina sa stock vodenim hladjenjem! Sreca pa dobijes BF4 uz nju, da je drugacije bila bi preskupa ^^

15 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Powercolor 290x PCS+ za 400e, jesu li se ovo zajebali. triba ovo naručit dok ne poprave

Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina

sry za djelomični ot,di uključiti za cpu,pregledao cijeli afterburner nigdje za cpu

www.youtube.com/007strmi
14 godina
neaktivan
Radeon R9/7 serija

Netko od vas uzeo R9 270X XFX? 
kakva je? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rodić kaže...

Netko od vas uzeo R9 270X XFX? 
kakva je? 

MSI je najbolja i najjeftinija, Asus daje identicne perfomanse a vecu cijenu, Sapphire je tu negdje a XFX je najbrza ali se najvise grije i najglasnija :)
Five AMD Radeon R9 270X tested: ASUS, MSI, Sapphire and XFX

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice