Imam jedan veliki problem,
neradi mi ventilator na grafičkoj kartici: saphhire hd 3850 1gb
Pa koji bi mogao biti problem?
Imam jedan veliki problem,
neradi mi ventilator na grafičkoj kartici: saphhire hd 3850 1gb
Pa koji bi mogao biti problem?
U ventilatoru možda? (šala)
Počisti prašinu, pogledaj temperature (gpu-z) te ga probaj manualno pokrenut (zavrtit rukom, pruža li otpor ili se lako okreče..
U ventilatoru možda? (šala)
Počisti prašinu, pogledaj temperature (gpu-z) te ga probaj manualno pokrenut (zavrtit rukom, pruža li otpor ili se lako okreče..
Evo slika probo sam sve : zavrtio sam rukom nepruža otpor samo stane.
dali može biti zbog napajanja: neko 400v ?
imam vent od proc jedan dodatan ispod njega na grafičkoj koji neradi i dva dodatna venta koji hlade grafu tako da jos nekako hladim grafu
pa mislim da možda je preslabo napajanje za komp.
Koliko sam ja vidio, gafička ti je hladna ko led, pa se vjerojatno niti ne pali ventilator, imaš li problema s rušenjem sistema, artefaktima ili slično? Napajanje je ok čim ti komp radi stabilno.
Možda u CCC možeš namjestiti brzinu ventilatore.
Koliko sam ja vidio, gafička ti je hladna ko led, pa se vjerojatno niti ne pali ventilator, imaš li problema s rušenjem sistema, artefaktima ili slično? Napajanje je ok čim ti komp radi stabilno.
Možda u CCC možeš namjestiti brzinu ventilatore.
Zna mi zastati dok igram bilo koju igru i pošalje mi neki error sad ču probati da ga dobijem.
Jesu ti uštekano dodatno napajanje na grafičkoj?
4-6 pinsko sa strane?
Neke starije grafe rade bez prištekavanja dodatnog napajanja, ali ne svojim
100% potencijalom, pa ti možda zbog toga ne radi vent!
Vent se pali na 60 stupnjev.
Pa kako bih mogao namjestiti da se pali na 50 ?
Obično radeonke imaju zaštitu od toga a ne ko moja 6600 gt kojoj je izgorio dio agp utora zbog toga što joj nisam spojio molex....srećom sam imao svoju Weler lemilicu :D
Uglavnom, ako ne spojiš dodatan konektor za napajanje, ti se upali crvena led dioda na njoj (kao i na 4850).