Problem sa Sapphire AMD RADEON HD 6790

poruka: 73
|
čitano: 10.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Problem sa Sapphire AMD RADEON HD 6790
Don Kihoty kaže...

99% preslabno napajanje, degradiralo je + nehigijena računala.

Osobito zato što vidim da je netko "kalemio" kablove da se eto mogu izvući konektori.

Probacu sa nekim drugim napajanjem...Jacim... Vodio sam evidenciju o higijeni racunara do pre 3 meseca otkad se nisam preselio... Ovde nemam od koga pozajmiti kompresor :/

Boki91
17 godina

ne prima dovoljno stuje i to je to...

a za ovu karticu, cudno da nema dva konektora...

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

Nije sakriven konektor, to nije Sapphire kartica! Sigurno ti na kutiji ne piše Sapphire.

To je ova PowerColor http://powercolor.com/global/products_features.asp?id=335#Specification

Jesi li flashao najnoviji bios kako sam ti i preporučio?

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 17:08 (191x7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

ne prima dovoljno stuje i to je to...

a za ovu karticu, cudno da nema dva konektora...

Moguce... Sad sam zvao tog lika iz servisa sto mi je prodao i namestio graficku da vidim sa njim dal je to to da ne prima dovoljno struje.. Zauzet je do sutra ne moze da se javi... Tako da kad sutra vidim sa njim javljam vam sta je rekao...

Boki91
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nije sakriven konektor, to nije Sapphire kartica! Sigurno ti na kutiji ne piše Sapphire.

To je ova PowerColor http://powercolor.com/global/products_features.asp?id=335#Specification

U pravu si.. Nisam , sad cu to odraditi.. Jel komplikovana instalacija BIOS-a ili ?? Bojim se da nesto ne zabrljam... 

Boki91
17 godina

Nije komplicirano, samo treba pratiti upute proizvođača.

Nego, sad primejtim nešto na fotografijama - sumnjivi su mi ti kabeli, kod tebe je nešto prespajano, zalijevano topljenom plastikom i izolirano izolirkom - takvo što u kompu ne bi smjelo biti!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

I sta da izaberem na onom sajtu ?? Oo sto pise BIOS ili BIOS Utilities?

Boki91
17 godina
neaktivan
“Why is marijuana against the law? It grows naturally upon our planet. Doesn’t the idea of making nature against the law seem to you a bit.. unnatural?” ― Bill Hicks

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Nego, sad primejtim nešto na fotografijama - sumnjivi su mi ti kabeli, kod tebe je nešto prespajano, zalijevano topljenom plastikom i izolirano izolirkom - takvo što u kompu ne bi smjelo biti!

Taj jedan kabal sto ima izolir traku je na jednom nestu bio malo nabubren i odneo sam komp kod tog servisera sto mi je prodao i namestio graficku i on je to tako odradio, tj samoo je zalepio izolir traku i rekao da nije nista strasno...

Boki91
17 godina
Boki91 kaže...
191x7 kaže...

Taj jedan kabal sto ima izolir traku je na jednom nestu bio malo nabubren i odneo sam komp kod tog servisera sto mi je prodao i namestio graficku i on je to tako odradio, tj samoo je zalepio izolir traku i rekao da nije nista strasno...

Nemoj kod tog tipa više nositi komp. Svakakvi danas pokušavaju nešto kao raditi i znati a pojma nemaju i samo naprave zaj**.

13 godina
neaktivan

Jel ovo da skinem i pokrenem Afudos BIOS update tool V2.36 ??

Boki91
11 godina
neaktivan

imam problem sa 6790hd grafickom karticom,izbacuje mi linije preko celog ekrana i deli sliku na pola da li neko moze da mi pomogne sta da radim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koje su temperature?

Probaj zamijeniti mjesto spajanja na grafičkoj s kabelom, stavi na neki drugi izlaz, pa vidi je li se isto dešava.

Ako se to dešava... Bit će da joj je kraj. Može biti i u nekim drugim stvarima da je kraj.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice