Imam Asusovu graficku nVidia 8500GT i crvena je slika na monitoru, pokusao sam da je isprzim u pecnici ali nije pomoglo, sta bi jos moglo biti problem, kondenzatori su citavi
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pokusao sam da je isprzim u pecnici ali nije pomoglo
Jesi stavio ulja..
Slika je sva crvena ili su artefakti?
Screenshoot ne može prikazati artefakte. Koliko si je dugo držao u pećnici?
mozda te konektor na grafickoj ili montoru zeza. probaj odspojiti pa nekako pocistiti i spoji nazad. malo mrdaj kabel pa ces vidjeti jel prekida negdje.
mario1990 Drzao je 9 minuta +/- 5 sekundi na 195°C, prije sam dvije nVidie GeForce 8400GS na isti nacin napravio ali sada nije uspjelo...
tutanjkamen do konektora monitora nije, radi na integrisanoj odlicno, a mrdao sam konektor od graficke, nema ni prasine u njemu cist je...
Jedino da probam posuditi od nekog DVI u VGA adapter pa da onda preko DVI konektora prikljucim, mozda upali, ako mogne kupit cu sebi taj adapter nije skup i rijesen problem
A evo i screenshot uslikan sa mobitela
Po slici bih rekao da nemaš spoj na kontaktu za zelenu boju (unutar VGA konektora na grafičkoj kartici), možda je samo kontakt na spoju VGA konektora s pločicom grafičke kartice, a možda je i neki elektronički problem na tom izlazu.Uglavnom, pošto je prvi screenshot bio OK, a slika na monitoru je plavo-crvena, tada se problem krije negdje u tom području. Pečenje tu vrlo vjerojatno neće pomoći.
Svakako najjednostavnije je da probaš s DVI-VGA adapterom.
To cu i probat, samo dok mi rodjak dodje iz skole on ima taj adapter jer ima 2 DVI izlaza na grafickoj pa koristi taj adapter jer mu je VGA monitor kao u mene, ako mogne samo kupim adapter i super :D
EDIT:
Moze dok ne digne sistem, slika je cista ali kad digne sistem nista ne prikazuje na monitoru...
EDIT:Uspio sam napraviti, samo desni klik=>propertis=>settings i promijenio "Display", samo odabrao 2 i onda kasnije iskljucio sa ovog prvog "extend my desktop to this monitor" i rijesen problem, kupit cu adapter i miran sam :D