dakle situacija je ovakva ,evo i ja sam dosao do prijateljeve palit hd 4850-ke koja baca artefakte , ponekad se i bsod upali a ponekad radi s crtama i greskama po ekranu , dakle vrlo je vjerojatno da ide u pečnicu jer ako proradi bit ce mi idealna za crossfire , e sad me zanima par stvari , kao 1. dali ostanu ikakve posljedice u pečnici , ubit če me mater ako unistim pečnicu, pečnica se koristi za hranu , 2. dok se grafa peče ima li ikakvih isparavanja ili se nista ne osjeca? i jel se dogodilo nekome da mu je eksplodirao kondenzator il nesto?
Na pećnici ne ostaje ništa. ako prvo poskidaš sve plastike i glupoti koje se mogu skinut, znači ogoli karticu do kraja. vga dvi konektori ostaju, oko toga ne brini.
Osjeća se neš malo malo, tek toliko da je, ali neki forumaši su rekli da je kod njih bilo strašno i da se nije dalo bit u kući nakon pečenja, ja osobno tako nešto NIKAD nisam doživio a ispekao sam cijelu hrpetinu hardvera.
Meni je explodao kondic, nekoliko puto, al to jos pred puno puno vremena, dok sam testirao sa pečenjem. Pravilo je 9-11 minuta u unaprijed zagrijanoj pećnici na 200 celzijevaca.
I neće biti problema. Samo ne moj preći 12 minuta i isto tako ispod 8 je neučinkovito, najbolje 10 min i na miru si.
Vrlo bitno je postaviti hardver na izolator, npr drvenu kuhaču, ili 2 drvene palice, tako da nema dodira izmedju hardvera i metalnih dijelova pećnice, tj tave ili u čemu god ćeš već držat, ja volim stavit papir za pečenje na tavu ili mrežu pa onda gore dve palice drvene i onda hardware.