Pomoc u odabiru graficke

poruka: 9
|
čitano: 1.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru graficke

E ovako, trazim pci graficku do 200 kn, ali s time da uz 200 kn dajem i nvidiu geforce 9800 gt. Problem u toj mojoj grafickoj je da ventilator skoro nista ne vrti i ne hladi graficku. Radila je do prije tjedan dana normalno, a sada bas i ne radi. Pokazuje sliku, ali su zelene linije preko ekrana. Mislim da bi onaj ko zna to mogao popraviti ili bar iskoristiti za nesto. Hvala unaprijed na prijedlozima. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru graficke

Njuškalo?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Pomoc u odabiru graficke
drshapes kaže...

E ovako, trazim pci graficku do 200 kn, ali s time da uz 200 kn dajem i nvidiu geforce 9800 gt. Problem u toj mojoj grafickoj je da ventilator skoro nista ne vrti i ne hladi graficku. Radila je do prije tjedan dana normalno, a sada bas i ne radi. Pokazuje sliku, ali su zelene linije preko ekrana. Mislim da bi onaj ko zna to mogao popraviti ili bar iskoristiti za nesto. Hvala unaprijed na prijedlozima. 

grafa ti je otisla - to sto vidis su fraktali vjerovatno - dakle ona gotovo nevrijedi nista (imas metode popravka u pećici ali prvo dobro prouci ako ce ici na to)

evo ti grafa za 220 kn samo sto trebas dobro napajanje - dosta jaca od ove 9800 sto si imao

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-hd-4870-oglas-6746242

Zamolba za clanove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
15 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru graficke

Zar nije malo neobično da se tako 'jeftino' prodaje?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
godo kaže...

Zar nije malo neobično da se tako 'jeftino' prodaje?

Mozda se covjek hoce rijesit kartice - njezina realna vrijednost je negdje oko 350 kn - kako god malo stvarno djeluje sumljivo hah

Zamolba za clanove foruma bik i itomic009 da nekomentiraju moje poruke, Hvala !
13 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru graficke

Hvala na prijedlozima. Pocekat cu jos koja 2 tjedna posto imam stariji komp koji radi ok pa se ne trebam zurit za graficku. A ovo za pecnicu sam citao vec na netu da dosta cesto uspijeva ta metoda, ali meni to malo znaci jer da to i napravim ventilator na grafickoj se sporo vrti i ne hladi ju pa mislim da bi bilo pitanje dana kada bi opet crkla. Trazio sam neki ventilator koji bi mogao staviti gore, ali svugdje vidim da je to ili jako tesko za nabavit ili jako skupo. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru graficke

Uzeo sam MSI HD 6670 1GB DDR3 s 3 godine garancije za 400 kn. Može li mi samo neko reci jesam li dobro izabrao i prošao za te novce i za tu karticu?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
drshapes kaže...

Uzeo sam MSI HD 6670 1GB DDR3 s 3 godine garancije za 400 kn. Može li mi samo neko reci jesam li dobro izabrao i prošao za te novce i za tu karticu?

pa  u principu jesi - ali trebao si mozda pitati prvo dali da ju kupis - jer imas hd 5770 za 500kn koja je dosta jaca no i skuplja od ove za 100kn - ugl ok si prosao

PR0MATRAC
12 godina
neaktivan
Pomoc u odabiru graficke

i ja bih trebao pomoc oko kupnje neke nove graficke..

samo mene muci utor dal se pase ovaj noviji pcie 2.0 na maticnu mi? :/ trenutno imam nvidiu 7600gs ona ima pcie 16x utor..

inace kupio bih ovu http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-gainward-geforce-gt-630-2gb-ddr3-d-sub-dvi-hdmi-hdtv&option=artikl&id_kategorija=05180306&id_artikl=051.803.908

i trenutni procesor mi intel celeron 3.2 GHZ a kupio bih od frenda intel pentium dual core 2.7GHz

il ako neko zeli da mi preporuci neku graficku tako do 600-700kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice