Book! Evo ovako imam 2 grafe Pont of View GTX275...jedna radi savršeno,a kada stavim drugu u isti utor, isto napajanje, isti windows isto sveeeee, dođe do welcome screen ekrana, taman treba učitati windowse, pojave se artefakti i win se restartira, tako stalno do u nedogled. Znači nije napajanje, jer takvu istu karticu vrti normalno, ispuhao sam ventilator, promjenio termalnu pastu...ništa isti drek. Što je još zanimljivije u safe modu sve radi kako treba, na linuxima isto, digne ih bez problema...ali windows neće da si bog niti windows xp64, niti win7...Što bi moglo biti??...
Point Of View GTX275 Problemi!!!!
- poruka: 8
- |
- čitano: 1.288
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa možda je ta druga lagano gecrkt...
Ako se pojavljuju artefakti onda ti rikava memorija na grafi.
Jaoo...hehe...evo sada pokukušao preko safemoda instalirati neke drivere novije i kao radi...sada sam na toj grafi...Čudno..otvorim EVEREST odem na karticu grafika...ono se počnu pojavljivati je*eni artefakti...odem na internet nigdje niti jednog kao da radi 100%...koja p.m ...Pa da al da rikava memorija, jel bi i onda normalno radio ubuntu i safemod?
Cim opteretis grafu onda se pojavljuju artefakti !
Sad ću ja nju malo mučit sa FurMarkom...ako rikne onda znam da nevalaj memorija..hahah :P
Ako nista drugo probaj metodu popravka pećnicom !
Probao je opteretiti...ne radi...odmah se počnu javljati artefakti...Znači sjebana memorija. Dali je to moguće smrdati ako hlađene, tj.ventilator ne hladi dovoljno grafičku...Naime jedno vrijeme se naljepnica od kartice odnjepila i bila preko ventilatora tako da je njegov otvor bio 1/3 samo od cijelog jer ga je taj karton zaklonio. Jeli onda moguće da je memorija il šta već spržena ili??