Book! Evo ovako imam 2 grafe Pont of View GTX275...jedna radi savršeno,a kada stavim drugu u isti utor, isto napajanje, isti windows isto sveeeee, dođe do welcome screen ekrana, taman treba učitati windowse, pojave se artefakti i win se restartira, tako stalno do u nedogled. Znači nije napajanje, jer takvu istu karticu vrti normalno, ispuhao sam ventilator, promjenio termalnu pastu...ništa isti drek. Što je još zanimljivije u safe modu sve radi kako treba, na linuxima isto, digne ih bez problema...ali windows neće da si bog niti windows xp64, niti win7...Što bi moglo biti??...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa možda je ta druga lagano gecrkt...
Ako se pojavljuju artefakti onda ti rikava memorija na grafi.
Jaoo...hehe...evo sada pokukušao preko safemoda instalirati neke drivere novije i kao radi...sada sam na toj grafi...Čudno..otvorim EVEREST odem na karticu grafika...ono se počnu pojavljivati je*eni artefakti...odem na internet nigdje niti jednog kao da radi 100%...koja p.m ...Pa da al da rikava memorija, jel bi i onda normalno radio ubuntu i safemod?
Cim opteretis grafu onda se pojavljuju artefakti !
Sad ću ja nju malo mučit sa FurMarkom...ako rikne onda znam da nevalaj memorija..hahah :P
Ako nista drugo probaj metodu popravka pećnicom !
Probao je opteretiti...ne radi...odmah se počnu javljati artefakti...Znači sjebana memorija. Dali je to moguće smrdati ako hlađene, tj.ventilator ne hladi dovoljno grafičku...Naime jedno vrijeme se naljepnica od kartice odnjepila i bila preko ventilatora tako da je njegov otvor bio 1/3 samo od cijelog jer ga je taj karton zaklonio. Jeli onda moguće da je memorija il šta već spržena ili??