Moras instalirati drivere za grafu jer na XP to neće ići automatski kao kod novijih windowsa. O kojoj je grafi riječ?
Koju graficku imas (tocan model)
Evo ovakoo...imam jedan problem,a to je da mi ne ocitava graficku karticu,graficka radi pefrekt,ali je ne ocitava,pokusavao sam sve ali nista ne radi.To se pocelo desavati kada sam instalirao Win XP SP2,i od tada mi ne ocitava graficku..zna li neko u cemu je problem ?
Zasto SP2????????
AGP Radeon HD3450 ATI 512Mb
Pa dobio sam tu preporuku,jer nemam bas neki jak racunar,a i nisam neki gamer...tako da racunar koristim u neke hitne slucajeve.
Nisam bas strucan za racunare tako da mi to nije jaka strana,zato sam i dosao ovdje na forum da nesto naucim haha
Pokusao sam druze i ovaj od 32bit-a..ali ne radi,restartovao sam racunar,nikakvog efekta nema.
Prvo instaliraj SP3 pa onda probaj...
pa jel znas jel win 32bit ili 64bit? Mozes to provjeriti tako što stisneš desni klik na my computer pa ides properties(svojstva) i tamo će ti pisati dali je 32/64bit. Jesi siguran da si rekao točan model grafe?
99,99% 32 bitni
32 bitni je 100% i tacan je model grafickee 100%
Ja nezz do cega je ovoo,da li moze biti do sistemaa,mozda je greska u sistemu ?
-moraš instalirati SP3 i .net (od 2.0 naviše, potreban je za installer).
kao uputa svima .. to zapravo piše u requirementsima, kao preduvijet za svaki software, od konkretne verzije OSa i ostalih soft-driver-os dodataka/nadogradnji. Odavno za XP niša novog ne radi bez SP3..
edit: najjednostavnije je potreban soft instalirati s nekom igrom (često dolazi uz instalaciju, kao npr directx-2010 9.0c, .net, vc-runtime itd..) ili google..
edit-2: installer je 'običan' software, ovisan o .net-u, koristi ga za instalaciju i zato ne radi sam install-setup dok toga nema. To je normalno, dok to noviji win imaju (xp nema jer je stariji, prije nego je .net postojao).
edit-3: umjesto XPa može se koristiti noviji OS, w7-10. Requirementsi su zapravo jednaki, važno je samo što je cilj, što će se koristiti (koji programi, igre..) i podrška, tj driveri. Upravo zato je XP mrtav (inače je software nepoderiv, vječan), upravo zato se 'mora' prijeći na noviji OS... jer tako želi MS. :)
Probaj još nadograditi .net framework, ako ni onda neće instalirati trebaš XP SP3 ili noviji Windows