NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
Puls3 kaže...

Instalirao i nema nikakvih problema.

Također. Instalirao, isprobao Battlefield, rade savršeno.

Jedino je problem što sam trebao paziti klince, a oni su za to vrijeme polijali kupaonu i zamazali kuhinju, al za to ne mogu kriviti drivere.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
NVIDIA - Topic o driverima

jel probao neko witchera 3 s novim driverima?

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 11:45 (Cansee).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

New feature and fixes in Driver 372.54

Game Ready -

Provides the optimal experience for No Man’s Sky, Deus Ex: Mankind Divided, Obduction, F1 2016, and the Open Beta for Paragon

Support for updated BatteryBoost technology.
Enabled mclk switches on 144 Hz G-SYNC monitors in multi-monitor use cases in order to lower power consumption.
Support OpenGL VR SDK 1.4 (Windows).
Added a Windows cross-API interop between Vulkan and DirectX 11. This enables Vulkan app compatibility with existing DirectX 11-based HMD runtimes.
Added driver support for DXGI 2 VR.
SLI Profile - Added or updated the following SLI profiles:
Deus Ex: Mankind Divided - added DirectX 11 SLI profile
No Man’s Sky - added (Beta) SLI profile
Space Engineers - added DirectX 11 SLI profile

Fixes:

[368.69, GP104] Corrected high DPC latency.
[Space Engineers] Need SLI profile for DirectX 11 version.
{Mac OS X] Higher quality CUDA icon needed to take advantage of Retina display.
[368.69, GeForce GTX 1080] CUDA 7.5 and CUDA 8.0RC fail bandwidth test.
[SLI, Witcher 3] Shadow darkness intensity changes randomly during gameplay.
[368.81, Windows 10 x64] Netflix Windows Store app stutters in full-screen mode.
[GeForce GTX 980 Ti, Windows 10 x64] Low GPU usage/scaling in Guild Wars 2 with SLI + Surround.
[Call of Duty: Black Ops III] Illegal instruction crashes occur on NVIDIA hardware.
[Quadro K5000, Windows 10 x64] Hyper-threading performance loss of 4–16 times with recent Quadro drivers compared to 354.56.
[364.51, Windows 10] After driver update, Steam controller on-screen keyboard shows only white screen.
[SLI, 368.39, GP104] GTX 1080 SLI can't be enabled if third graphics card installed in system.
High GPU idle clocks occur with two DisplayPort displays. [1739442]
[Steam VR] Vive on the Link Box mini-DisplayPort is not detected after a sleep/resume or a hot unplug/plug.
RFE: Vulkan ability to auto-promote border-less full screen to full-screen exclusive.
[368.39, Windows 10, Windows 8] Micro-stuttering and lower OpenGL performance compared to Windows 7 occurs on Optimus notebooks.

0 0 hvala 0
12 godina

Stari vs novi driveri

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
MEGATAMA kaže...

Stari vs novi driveri

Koliko vidim FPS varira između 0 i 1 razlike :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
CyberDemonVZ kaže...
MEGATAMA kaže...

Stari vs novi driveri

Koliko vidim FPS varira između 0 i 1 razlike :D

Nije mi jasno zasto nvidia uopce navodi ove drivere kao game ready za tu igru.......cisto da mogu nesto napisat da su promijenili ili poboljsali?....

13 godina
MEGATAMA kaže...

Nije mi jasno zasto nvidia uopce navodi ove drivere kao game ready za tu igru.......cisto da mogu nesto napisat da su promijenili ili poboljsali?....

Vjerojatno. Možda SLI ili 3D podrška, al to je odvojeno nabrojano.. tako da stvarno ne znam.

14 godina
Probo sam ja u witcher 3 ovaj novi driver, dodali su NVIDIA ansel, i igra je odma jutros dobila patch 1.24. Meni je predobro ovo nvidia ansel. Čuvate u igri Alt+F2 i otvori vam se menu za slikanje, možete kamerom ići kud god hoćete, može se slikati u 360 stupnjeva i predobro izgleda, prezadovoljan sam
Be Water My Friend
13 godina
bruslii kaže...
Probo sam ja u witcher 3 ovaj novi driver, dodali su NVIDIA ansel, i igra je odma jutros dobila patch 1.24. Meni je predobro ovo nvidia ansel. Čuvate u igri Alt+F2 i otvori vam se menu za slikanje, možete kamerom ići kud god hoćete, može se slikati u 360 stupnjeva i predobro izgleda, prezadovoljan sam

Ja bi to u Battlefieldu. Samo bi to mogao biti problem u multiplayeru  :D

13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
bruslii kaže...

Ja bi to u Battlefieldu. Samo bi to mogao biti problem u multiplayeru  :D

pa koliko vidim nvidia mora ubaciti podrsku za svaku igru ne? tako da sumnjam da ces to vidjeti u bf mp!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina

I Nvidia i developer igre! :D Naravno da toga nece biti u BFu.

12 godina

Na svu srecu sa ovim driverima mi je nestao screen tearing prilikom koristenja Chroma i za sada mi se ne ruse igre.......

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina

Nisam updateo drivere od Overwatch game ready drivera, znači par komada sam fulo. Kopka me uskličnik na experiencu pa možda danas i apdejtam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Novi drv su ok u mom slučaju, nemam nikakvih problema, čak sam dobio par fps u Lari i Valley benchu u odnosu na predzadnje.

lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nazalost nemogu preporucit niti ove drivere jer imam i dalje povremena rusenja igara iako daleko manje nego sa proslom revizijom drivera.....

Do prije pola godine kad sam zivio u Hr sam redovno stavljao svake nove nvidia drivere ukljucujuci i svaku betu i NIKAD mi se nisu rusile igre a sad se ruse koje sam prosao prije i znam da su radile super stabilno....

Pa sta se desava sa Nvidiom sad me jebu znaci dvije revizije drivera za redom!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo, pa se ti seli...

:)

16 godina
MEGATAMA kaže...

Nazalost nemogu preporucit niti ove drivere jer imam i dalje povremena rusenja igara iako daleko manje nego sa proslom revizijom drivera.....

Do prije pola godine kad sam zivio u Hr sam redovno stavljao svake nove nvidia drivere ukljucujuci i svaku betu i NIKAD mi se nisu rusile igre a sad se ruse koje sam prosao prije i znam da su radile super stabilno....

Pa sta se desava sa Nvidiom sad me jebu znaci dvije revizije drivera za redom!!

Jesi probao te iste igre bez overclocka?

12 godina

Da,i na stock brzini ista stvar.

Nista....cekat iduce drivere da poprave situaciju sta drugo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bajo moj, jesi prebacio power management s optimal na adaptive ili prefer max performance?

Meni se rušilo sve dozlaboga, čak i arkham city koji maltene ni ne tjera grafu u 3d clockove. Prebacio na adaptive i BUM, sve ko podmazano.

10 godina

ja nisam imao još nikakvih problema, s tim da nisam još ništa kloko. jučer i prekjučer sam igro witchera 3 i hots 4-5 sati bez prestanka, nije bilo crasheva ni nikakvih problema, sve ide ko podmazano

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam odavno promijenio power menagment.

Ekipa ocito je stvar sto sam sada krvavi legacy jer do prije 6 mjeseci nikada rusenja a sad su kao dobar dan....

EDIT:

A referiras se na PM unutar Nvidia CPa........sad sam to evo promijenio ali zasto to moram mjenjat ako nisam nikada do sad morao?

Ima li nekakvo objasnjenje za to ili?

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 14:57 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ubacili su neki novi power mode - optimal. Otkad su to stavili i ako je namješteno na optimal, kreša mi se sve i svašta, samo je pitanje vremena kada. Očito nije baš dobro odrađen taj power profil, nema mi drugog objašnjenja jer čim prebacim na adaptive ili prefer maximum performance sve radi stabilno ko švicarska urica.

12 godina

Nista od toga....upravo mi se srusio GTA5 koji mi se nikad  nije rusio i naravno driveri.

Jedino se mogu nadat da ce novi driveri popravit ovo....nema sanse da se vracam na nekakve od prije pola godine radije cu prodat grafu.

EDIT:

Srusio mi se i Dragon Age Origins 2 puta danas i svaki put pise driveri,pogledao sam po forumima i ovo je masovno stanje na maxvell grafama dok je na pascalima ocito bolje.

Takodjer sam primjetio i da su mi temperature grafe vise ali sam to pripisao ljetu iako je proslo ljeto bilo toplije a moja grafa hladnija...

Ovo za performanse sto navode korisnici u komentarima ne mogu potvrdit na svom primjeru jer nisam testirao prije i sad....

Katastrofa je u sto se nvidia pretvorila u zadnjih par mjeseci.....cisto smece,a ja sam kukao jer mi amd nije popravio performanse u Pcars kad sam bio na 290 tri-x.....amd driveri mi se bar nisu rusili.

http://www.guru3d.com/files-details/geforce-372-54-whql-driver-download.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 14:40 (MEGATAMA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
odjavljen

ma novi windowsi, ako ni to ne upali, onda stvarno nešto ne štima

0 1 hvala 0
12 godina
Glavas_ZG kaže...

ma novi windowsi, ako ni to ne upali, onda stvarno nešto ne štima

Ma kakvi jebeni novi windowsi,promijenio sam samo drivere od kad sam dosao na godisnji.Daj si procitaj dojmove korisnika na linku koji sam stavio....ista situacija kao i meni....sta cemo sve reinstalirat winse radi usrane nvidie?

EDIT:

Sa time da sam prva 2 dana godisnjeg igrao sa driverima od prije pola godine i sve savrseno....skinem i stavim nove drivere i sranja krenu

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 14:46 (MEGATAMA).
16 godina
odjavljen

372.54 totalno s*ebu power management 10x0 serije i uništavaju overclock.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

372.54 totalno s*ebu power management 10x0 serije i uništavaju overclock.

Tebi se bar ne ruse igre posto imas pascala......samo da dodju normalni driveri prije nego se vratim u Berlin da mogu sinu ostavit funkcionalan komp da moze igrat normalno bez rusenja,ima 6 godina pa ga nisam ucio kako da sam instalira nove drivere.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2016 14:52 (MEGATAMA).
12 godina

meni na mojoj g1 970 sve radi bez problema

kartica mi cak hladnija u idleu, sad je konsta na 27C, prije na 31~C

power management je na adaptive

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

I meni isto sa 970,, čini se da sve bolje grafa radi s novijim driverima što izlaze.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
16 godina

Meni na 950 sve ok za sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice