NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.507
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Ja u Heavenu nisam dobio ni 0.1 fps :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni sve OK radi samo me Firefox izbacuje kao "driver stop responding". Rješenje je isključit hardware acceleration ali to za mene nije rješenje tako da sam vratio 314.22.

0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ljudi jel moze pomoc imam nove 327.23 drivere i desi mi se da GPU ide load 100 % onako bezveze, npr dok sam na yt i sve zaledi, da li da se vratim na stare drivere ili sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Almedin96 kaže...

Ljudi jel moze pomoc imam nove 327.23 drivere i desi mi se da GPU ide load 100 % onako bezveze, npr dok sam na yt i sve zaledi, da li da se vratim na stare drivere ili sta?

Ako imas problema, onda se vrati na starije koji su radili normalno.

pero
15 godina
neaktivan

Dostupni su novi beta driveri 331.40 .

The new GeForce 331.40 beta driver is now available to download. An essential update for all GeForce GTX users jumping into the Battlefield 4 beta, 331.40 beta ensures maximum performance and system stability in the shooter’s eagerly anticipated pre-release test.

331.40 beta also includes a major update to our NVIDIA Control Panel Ambient Occlusion feature, which allows you to apply fidelity-enhancing, realistic shading and shadowing to games that do not natively support Ambient Occlusion. With a few simple clicks, you can greatly increase the image quality of your favorite games, and now, with 331.40 beta, the quality of the Ambient Occlusion shading will be significantly higher thanks to the introduction of HBAO+.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 16:50 (Almin94).
Moj PC  
6 0 hvala 8
17 godina

nv did it again {#}

izvuci zadnje masti iz starijih serija i unaprednjene novih ,svaka im cast na velikom supportu i optimiziranosti {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 16:51 (4mal).
Moj PC  
9 0 hvala 0
12 godina

Nevjerovatno sta rade sa softverske strane,kvalitetan hardver im nebi puno znacio bez ovakvih poteza.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

upravo tako imam osjecaj da imam doma konzolu a ne pc(s obzirom kolko uspjevaju iz mj. u mj. izvlacit iz samog hw-a) {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 18:59 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
4mal kaže...

upravo tako imam osjecaj da imam doma konzolu a ne pc(s obzirom kolko uspjevaju iz mj. u mj. izvlacit iz samog hw-a) {#}

Pravi se javlja. Izvuci iz 680 SLI? {#}

{#}

Usrali su nekoliko drivera prije kojih mjesec-dva, kad su ljudi imali probleme.

Sad su se iskupili {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina

pa cuj bilo je hebade sa tim SLI e isto prije pa su i to poboljsali {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
4mal kaže...

pa cuj bilo je hebade sa tim SLI e isto prije pa su i to poboljsali {#}

Pojma nisam imal {#}

Uglavno, good job Nvidia {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan

Ti novi beta nejdu na GTX 760? SKinul ih i piše mi da nemam hardver koji podržava driver... {#}

EDIT: krivo sam skinul. moja greška. sad  skidam kak treba, a da post ne bude bzvz budem okačio razlike u 3dmarku {#}

Dodani scorevi za 327.23 drivere, postavke grafe su +130 core, +700 memorija. (možda ide i više, ali nisam sprobaval jer u heavenu/igrama ide max oko +90 +600)

Zaključak: 331.40 beta daje lagan boost na graphic score (ne kužim iskreno zakaj mi sad proc daje na physicsu i combinedu manje, valjda neki sitni background proces)

3d mark 2013 - 327.23 3d mark 2013 - 327.23
3d mark 2011 - 327.23 3d mark 2011 - 327.23
3d mark 2013 - 331.40 3d mark 2013 - 331.40
3d mark 2011 - 331.40 3d mark 2011 - 331.40
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.9.2013 19:43 (Schweini7).

3 0 hvala 4
13 godina

Lagani OT,moja gtx 660ti ima bolji graphics score nego tvoja 760!!

9854 graphics score ,3D Mark11

9686 ukupno

Ovo sam dobio sa zadnjim driverima!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Score je bolji radi i7-ice.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
$inke kaže...

Ukupni da, za graphics neznam, jer se i meni čini dosta manji nego drugima sa sličnim grafama (npr valley bench, gledao sam na stranom forumu, likovi imaju prosječno čak preko 50fps-a, dok moja max ima 44-45), tu treba neko iskusniji reći dal može i taj score proc zeznuti{#}

edir: @gradele, valjda ti je veći score zbog pcie 3.0 (ako griješim ispravite me) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 12:46 (Schweini7).
17 godina

jel ko probao ove nove drajvere i dal Ambient Occlusion radi kak su to zamislili?

jer kolko vidim ta opcija postoji i u prijašnjima sam je na off, idem baš probat ovu betu pa davidim kad stavim na on.

al ak neko ima kakvo iskustvo dobro il loše sam nek napiše.

tnx.

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Dali je jos netko primjetio da mu je u BF3 sa beta driverima skocio frejmrejt i to primjetno?Koristim beta drivere od kad su ih izdali i mogu samo rec navali narode :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Schweini7 kaže...
$inke kaže...

Ukupni da, za graphics neznam, jer se i meni čini dosta manji nego drugima sa sličnim grafama (npr valley bench, gledao sam na stranom forumu, likovi imaju prosječno čak preko 50fps-a, dok moja max ima 44-45), tu treba neko iskusniji reći dal može i taj score proc zeznuti{#}

edir: @gradele, valjda ti je veći score zbog pcie 3.0 (ako griješim ispravite me) 

Ne znam jel do pcie 3.0,uglavnom ja mogu samo sanjat o +130 core i + 700 memorija!!

za proć 3D Mark max +70/450

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 15:59 (volegradele).
13 godina
neaktivan

Evo da te razveselim prošla je na +143 +760 {#} (ali mislim da ipak manje od tebe imam, nisam provjeril {#}).

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 16:47 (Schweini7).

1 0 hvala 0
13 godina

Ja tebe šijem u 3D Mark11 a ti mene u 3D Mark13!!Imaš veći graphics score!JA ima sveukupno ali samo zbog jačeg procesora!!

Kad bi se moja grafa toliko klokala bio bih dosta jači!!

Možda bi jači proc pogurao i tvoju grafu bolje!!

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 19:29 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Ja tebe šijem u 3D Mark11 a ti mene u 3D Mark13!!Imaš veći graphics score!JA ima sveukupno ali samo zbog jačeg procesora!!

I meni se čini da proc ima prste u tome.. jer sam gledao na overclokers.uk i likovi me u valleyu s manjim clockom grafe šišaju za po 200 bodova (5fps prosječno). ne trebam ni spominjati da su si svi na i5-icama i i7-icama. {#}

15 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...
volegradele kaže...

I meni se čini da proc ima prste u tome.. jer sam gledao na overclokers.uk i likovi me u valleyu s manjim clockom grafe šišaju za po 200 bodova (5fps prosječno). ne trebam ni spominjati da su si svi na i5-icama i i7-icama. {#}

Da, CPU te bottleneck-a kao i mene.

Provjerio sam, u Heavenu dobijem 1fps više kada overclockam cpu, a u Valley-u dobijem 4 frejma vise (3.2GHz vs 3.9GHz). Kupiti cu FX 8320 ubrzo. Ovaj Phenom nije debeli, nego je predebeli bottleneck. Tako da znate...

16 godina
neaktivan

Da li netko ima problema sa crashanjem PES 2014? dođe mi ovo kao fault "nvd3dum.dll". To je od NVIDIA-e. Probao sam 314.22 i 320.49. Kod oba ista stvar a ovi novi mi zamrzavaju u Firefoxu(na forumu sam citao da je vecini tako)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 0:32 (PlayMaker10).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Benchmarke sam odradio pa neznam vise ni sam valjda preko 150 puta od 3d kad je izaso do 11,13 nisam ni probao i svaki 3d bench i ukupni i graphich score ovisi o clocku i jacini proca tako da iskustva vlastitog imam a kaj se tice novijih drivera poznato je da na starijim karticama noviji driveri rade katastrofa tak je to kod nvidie bilo i uvjek ce bit.Neznam zasto ljudi ocekuju da ce dobit neka poboljsanja s driverima.Kupis novu grafu i gotovo ak ti stara nevalja.Izuzetak su neke igre na kojima su znali bit artifacti i sl. pa novi driver to rijesi al i taj novi driver na staroj grafi nosi opet druge probleme.Probaj testirat 3d mark s nizim i visim clockom pa usporedi rezultate bit ce ti jasnije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ja apsolutno nema nikakvih problema u igrama i u svakodnevnom radu kompjutera!!{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Stavi gtx460-560 i ove 320 drivere pa da vidis feśtu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kad kreteni stalno mijenjaju oko drivera, prvo onaj cirkus sa 310.70 i 310.90, nakon toga dolaze 314.22 koji rade stabilno. Onda opet Nvidia radi cirkus sa 320.18 i 320.49 za koje se govori da su pokvarile razne kartice (320.18). Onda idu 327.23 koji su kako tako dobri i kako vi kažete stabilni 331 driveri. I tako uvijek u krug.

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.10.2013 14:53 (PlayMaker10).

0 2 hvala 0
14 godina
Dai ima ko problema sa 327.23 driverima?
Imam GTX 560 Ti, e sad neznam dali je zbog tih drivera, ali često se ruše, a kojiput se zna dogodit i da se komp smrzne dok surfam i slično, dali je neko imao sličnih problema ili je problem negdje drugdje?
Gaming is Life!
17 godina

Kod mene slični problemi sa 560Ti i sa tim driverima ! Često vidim flickering u igrama te mi gpu usage nekada u nezahtjevnim igrama jako padne. Čitao sam po forumima da se ljudi sa 400/500 serijom žale na sve novije drivere...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Master Z kaže...

Kod mene slični problemi sa 560Ti i sa tim driverima ! Često vidim flickering u igrama te mi gpu usage nekada u nezahtjevnim igrama jako padne. Čitao sam po forumima da se ljudi sa 400/500 serijom žale na sve novije drivere...

Meni se čini da oni tim cirkusom žele navuć ljude na 700 seriju a napravit će ono suprotno a to je da će bježat na AMD.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice