Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 601.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Odlicna je ova borba.

Upravo skidam.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:33 (Leopard_st).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
jura kaže...
A ko jamci da ne bude nvidia izbacila takve istovjetne drivere ko ati i opet napravila razliku?sve moguce,zar ne?

eto vam ga,ja vam lijepo rekel da je sve moguće{#}

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
14 godina
neaktivan

Evo info iz prve ruke iz tri aplikacije sto sam testirao, u pitanju je GTX 670 karta.

Heaven 3.0 - dobitak jedan bod, znaci to nista.

Metro 2033 - onako rekao bi mozda koji fps, ali mi igra djeluje fluidnija manje ima padova ispod 30 fps.

BF3 - e ovde im svaka cast, prije na Grand Bazzaru nije moglo 100 fps ni kada sam u zid buljio, sada lagano ide preko 100, i fps se mnogo bolje drzi na relaciji 70-80, poprilicno cesto iznad 90fps.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 19:02 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Evo info iz prve ruke za tri aplikacije sto sam testirao, u pitanju je GTX 670 karta.

Heaven 3.0 - dobitak jedan bod, znaci to nista.

Metro 2033 - onako rekao bi mozda koji fps, ali mi igra djeluje fluidnija manje ima padova ispod 30 fps.

BF3 - e ovde im svaka cast, prije na Grand Bazzaru nije moglo 100 fps ni kada sam u zid buljio, sada lagano ide preko 100, i fps se mnogo bolje drzi na relaciji 70-80, poprilicno cesto iznad 90fps.

koje postavke? pricas o mp?

xfact
14 godina
neaktivan

Da MP, sve ultra +4MSAA.

Uletio sam na neki pun server, tako da manjim serverima bi performanse bile bolje.

Ima par "musica" sto su pojedini korisnici prijavili i primjetio sam jedan glitch u Heavenu, ali ne sumnjam da ce to Nvidia da rjesi to izlaska sljedecih WHQL.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 19:16 (Leopard_st).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
jura kaže...
jura kaže...
A ko jamci da ne bude nvidia izbacila takve istovjetne drivere ko ati i opet napravila razliku?sve moguce,zar ne?

eto vam ga,ja vam lijepo rekel da je sve moguće{#}

to je đubrad jedna, da nije tako več amd uradija ne bi ni oni sve mi se čini

kradem mine iz minskog polja
14 godina
neaktivan

jedno pitanje za  vas koji to bolje znate od mene dobio sam karticu GTX 460-SE cyyclone fabricki je klokana na

gpu clock - 700 mhz

memory -   850 mhz

shaders -  1400 mhz

ja sam kloko na

gpu clock - 834 mhz

memory - 940 mhz

shaders - 1668 mhz

samo zelim odgovor na ovo pitanje jeli ovo sigurno klokanje sto sam ja napravio ili bi treboo spustit nize jeli moze neko da mi preporuci

admir

0 0 hvala 0
15 godina
BH telecom kaže...

jedno pitanje za  vas koji to bolje znate od mene dobio sam karticu GTX 460-SE cyyclone fabricki je klokana na

samo zelim odgovor na ovo pitanje jeli ovo sigurno klokanje sto sam ja napravio ili bi treboo spustit nize jeli moze neko da mi preporuci

Ak nisi dirao napon - nemas frke ! Ak ti se ne prikazuju artefakti i sl. - nemas frke !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

prvo sam kloko malo vise nego sto sam ovdje napisao pa mi je izbacivalo gresku graphic driver pa sam smanjio  kao tu sto je napisano i sada je ok nikakvih gresaka  radi normalno sa malo vecim temperaturama jeli to znaci da je sve uredu

admir

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
BH telecom kaže...

prvo sam kloko malo vise nego sto sam ovdje napisao pa mi je izbacivalo gresku graphic driver pa sam smanjio  kao tu sto je napisano i sada je ok nikakvih gresaka  radi normalno sa malo vecim temperaturama jeli to znaci da je sve uredu

Uredu je, nemaš brige.

14 godina
neaktivan

e hvala puno frendu pozdrav

admir

1 0 hvala 0
14 godina
filterini kaže...

Novi beta driveri i novo ubrzanje, kažu i do 26%...LINK!

Rat sa performansama između dva tabora se nastavlja {#}

Neka, svi su na dobitku :)

nanananananananananananananana BATMAAAAN
15 godina
BH telecom kaže...

Sve je u redu , samo si tu i tamo provjeri temp. grafe kod igranja !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Novi beta driver:

http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.61-beta-driver.html

Još poboljšanja u performansama. {#}

I possess a skill to google.
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina

Ima netko da je isprobao i .54 i .61 s osvrtom na 6 seriju u BF3? :D Ruši se / ne ruši se, koji radi brze? :)

Tnx!

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
14 godina
neaktivan

Ja sam probao 54 verziju, oko 6-7 fps vise imam u odnosu na 306.97, ali mnogo ljudi je prijavilo rusenje, pa sam se vratio na 306.97, iako se meni nije srusilo, ali ja sam igrao samo oko pola sata sa 54 driverima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa, trebam informaciju, da li bi AMD APU A6 3670k bio pomalo usko grlo za GTX 670? Igranje se vrši u 1920*1080 rezi, nikad većoj od nje. Količina rama je i više nego dovoljna zasad, 8GB DDR3 na 1600MHz. Ne trebam savjete o promjeni procesora i sl. nego samo o ovom što sam pitao? Thanks :)

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sims kaže...

Ekipa, trebam informaciju, da li bi AMD APU A6 3670k bio pomalo usko grlo za GTX 670? Igranje se vrši u 1920*1080 rezi, nikad većoj od nje. Količina rama je i više nego dovoljna zasad, 8GB DDR3 na 1600MHz. Ne trebam savjete o promjeni procesora i sl. nego samo o ovom što sam pitao? Thanks :)

Na kojoj frekvi radi proc.

17 godina
neaktivan

4 jezgre, svaka na 2.7GHz.

Znam da je i inače što jači proc to se može postić više frameova ali me zanima dal bi se isplatilo uopće ić na tu varijaciju sa tom grafičkom na već navedenom procu.

LOTRO - Skullcrusher - Dwarf Champion Lv 55 Lotro - Morphia - Human Loremaster Lv 47
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 17:49 (Sims).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sims kaže...

4 jezgre, svaka na 2.7GHz.

Znam da je i inače što jači proc to se može postić više frameova ali me zanima dal bi se isplatilo uopće ić na tu varijaciju sa tom grafičkom na već navedenom procu.

Preslabo, iskreno za 2.7 GHz tu je i HD 7870/HD 7850 previse.

To je vise za neke HD 7700/GTX 650.

Znaci GTX 670 bi bilo cisto bacanje love na taj proc.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 18:02 (Leopard_st).
14 godina
Sims kaže...

To je otključan procesor i clockni ga koliko možeš. Neće iskorištavati grafu u nekim igrama potpuno,ali ćeš se moći igrati glatko na 1080p rezi to je sigurno. Ako možeš uzet GTX 670, uzmi je. Kasnije ako promjeniš platformu, možeš samo biti na dobitku {#}.

17 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
filterini kaže...

Novi beta driveri i novo ubrzanje, kažu i do 26%...LINK!

Rat sa performansama između dva tabora se nastavlja {#}

Treba cekat da to neko testira, 26% je vjerojatno u nekom naslovu napredak, al neka, svaki napredak je dobar! Nadam se samo da nas ne prcaju u mozak, to jest da imaju spremne drivere da grafika bude i 50% bolja al ih malo po malo pustaju van kako konkurencija napreduje. Iako to ne bi uopce bilo cudno.

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
14 godina
neaktivan

Na nekih 3.6-3.8 GHz bi trebao biti dovoljan za stock GTX 670 u 90% igara.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Evo poigrao se sa frendovom GTX 670 i stavio u Heavenu sve na max i dobio sasvim fin score:
A evo koliko vidim i ekipa sa jačim procevima dere slično: http://www.overclock.net/t/1276697/gtx-670-ftw-unigine-heaven-bench-mark-results
Ovo dolje je moj screenshot.
itomic009 kaže...
Sims kaže...

To je otključan procesor i clockni ga koliko možeš. Neće iskorištavati grafu u nekim igrama potpuno,ali ćeš se moći igrati glatko na 1080p rezi to je sigurno. Ako možeš uzet GTX 670, uzmi je. Kasnije ako promjeniš platformu, možeš samo biti na dobitku {#}.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 20:11 (Sims).
14 godina
neaktivan

Heaven je cisto GPU bench, probaj igru neku da vidis kako se ponasa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo rokao sad Crysis 2, Darksiders 2, Dishonored, Witcher 2, NFS: Most Wanted, Portal 2 (dobro ovo i nije benchmark igra jer dere preko 200FPS sa svim na max haha)... Zasad sve odlično, učitao sam kasnije saveove gdje se puno tog događa u svakoj igri, ono što me čudi je što se CPU cooler baš i ne čuje tj ne napreže a grafička je isto jako tiha.

0 0 hvala 0
14 godina

Ajd probaj odigrat F1 2012 ili bench pa da vidiš :). Ja kad ugasim pola svog procesora ( pa je ekvivalent FX 4170 ) i stavim ga na 4.5Ghz, u F1 2012 sa GTX 560 Ti je na oko 90% CPU usage ( dok mi je recimo sa svih 8 jezgara clockanih na 4.0 ghz na oko 40%, i koristi sve jezgre ravnomjerno ), ali taman izvlači skoro sve iz grafe. Ali ponavljam da će ti taj CPU predstavljati uvjetno rečeno problem ( jel nećeš imati 75 fps nego recimo 60 fps ) u svega par igara, dok će u većini normalno programiranih igara biti sve 5 kao što si sam iskusio. Za normalan gaming je bitno imati najmanje 4 threada ( bili jezgre 4 bilo 2+2 kombinacija ), a onaj tko želi baš da mu CPU izvlači sve iz grafe, ili ganja rezultate, njemu je potreban i5 ili i7. Sad je sve izraženiji pomak prema tome da igre koriste više od 4 threada, ali je trenutno 4 threada optimum.

17 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Ajd probaj odigrat F1 2012 ili bench pa da vidiš :). Ja kad ugasim pola svog procesora ( pa je ekvivalent FX 4170 ) i stavim ga na 4.5Ghz, u F1 2012 sa GTX 560 Ti je na oko 90% CPU usage ( dok mi je recimo sa svih 8 jezgara clockanih na 4.0 ghz na oko 40%, i koristi sve jezgre ravnomjerno ), ali taman izvlači skoro sve iz grafe. Ali ponavljam da će ti taj CPU predstavljati uvjetno rečeno problem ( jel nećeš imati 75 fps nego recimo 60 fps ) u svega par igara, dok će u većini normalno programiranih igara biti sve 5 kao što si sam iskusio. Za normalan gaming je bitno imati najmanje 4 threada ( bili jezgre 4 bilo 2+2 kombinacija ), a onaj tko želi baš da mu CPU izvlači sve iz grafe, ili ganja rezultate, njemu je potreban i5 ili i7. Sad je sve izraženiji pomak prema tome da igre koriste više od 4 threada, ali je trenutno 4 threada optimum.

Eh nemam F1 jer ne volim igrati simulacije vožnje, kod mene od tog žanra prolaze samo arkade tipa Burnout, NFS i sl. :D od igara igram akcijske avanture, RPG-e i horrore, tu i tamo koji FPS tipa Crysis, Far Cry i sl.

Bitno mi je samo igranje a ganjanje brojeva me ne zanima, Heaven sam koristio tek toliko. Kada bude zatrebalo, uzet ću drugi CPU. Thanks na savjetima :) 

15 godina
neaktivan

Novi beta driver:

http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-310.64-beta-driver.html

U Far Cry 3 i do 38% poboljšanje performansi!

I possess a skill to google.
Moj PC  
1 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice