Nvidia GTX 600 (Kepler) Info

poruka: 3.446
|
čitano: 601.659
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Nvidia GTX 600 (Kepler) Info
toxic kaže...

ja imam jednu ogromnu primjedbu atiu a to je scaliranje hebene slike to su izveli ocajno do boli..

neke igre ne daju full screen dok to ne poriktas posebno u driverima katastrofa onaj koji to nezna nahebo je :(..

dok recimo kod nvidie nisam do sada imao tih problema

nikad vidio to ocem ti pricas.. a preso sa 560ti na 7870 i nemam pojma ocem govoris..

xfact
17 godina
=xfact= kaže...
toxic kaže...

ja imam jednu ogromnu primjedbu atiu a to je scaliranje hebene slike to su izveli ocajno do boli..

neke igre ne daju full screen dok to ne poriktas posebno u driverima katastrofa onaj koji to nezna nahebo je :(..

dok recimo kod nvidie nisam do sada imao tih problema

nikad vidio to ocem ti pricas.. a preso sa 560ti na 7870 i nemam pojma ocem govoris..

jos bolje :) mozda nije na hd 78xx seriji

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
neaktivan

ajd odvrtite battlefield 3 operation swordbreaker   misiju sa frapsom benchmark sve na ultra +4 AA +msaa na off  PA DA usporedimo 7870  vs 660 /660ti /670 ako hocete..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ma de ljudi, sve su to odlicne karte, ja nidgje nisam rekao da sam hejter jednih ili drugih, licno vise volim drivere Nvidie, ali i volim OC potencijal Radeon, kada bi se to nekako moglo spojiti hehe.

Sto se tice single gpu, ne moze se fulati, multi gpu je druga prica.

Tacno je sto je Ante rekao, nisam imao vecih problema sa HD 7950 DCII, sem asusove greske, ali eto zeropower nije radio i taj BSOD sa dva monitor, ne pada mi napamet nesto drugo sada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Pre dobri ste mi, već se tu satima "prepucavate", a gledano o karticama koji se priča je razlika par frps-ova u igrama, tj. sve će radit fluidno na max postavkama u bilo kojoj igri osim par zahtjevnih. U benchevima sve ovisi od antivirusnog programa, drugih programa u pozadini i ostalih gluposti koji mogu usporit komp i utjecat na rezultat, da ne govorim o verziji drivera GPU-a. Netko će sa totalno identičnom konfom kao što je moja dobiti različit rezultat nego ja baš radi gore navedenih razloga. Sve u svemu sa tim grafama svi će se dobro naigrat na max postavkama.

LP

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ajd odvrtite battlefield 3 operation swordbreaker   misiju sa frapsom benchmark sve na ultra +4 AA +msaa na off  PA DA usporedimo 7870  vs 660 /660ti /670 ako hocete..

Mislis MSAA off FXAA High ili?

I possess a skill to google.
17 godina
Minoza kaže...
=xfact= kaže...

ako se vec testa onda je apsolutna svaka postava na maximum ukljucujuci 1920 x 1080 rezu nema tu off on sve max i amen

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
Minoza kaže...
=xfact= kaže...

ako se vec testa onda je apsolutna svaka postava na maximum ukljucujuci 1920 x 1080 rezu nema tu off on sve max i amen

A sta ce ekipa sa 1680x1050 monitorima? Testiramo onako kako se dogovorimo da testiramo... lijepo sam pitao covjeka sto je tocno mislio jer mi je nejasno iz njegovog komentara.

I possess a skill to google.
14 godina

Testirajte 1680*1050P i 1920*1080P sa svim postavkama na maximumu.

iclock2much

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

moze kako god zelite svejedno mi je.. ja idem sad na put pa necu moc odvrtit do nedjelje navecer.. a da se otvori tema b3 benchmark? pozz

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nekako mi se čini da ekipa ovdje previš negativno govori o nvidiji i da se debelo pocjenjuju performanse njihovih kartica.Jučer pročitam kako je 7950 20%  brža od 660ti!!{#} Ko je tu lud? Pogledao sam sve testove i tvornički ocana 7950 i 660ti su tu negdje.Negdje ova brža negdje ona. Neznam dali ovdje ima baš toliko mlađe populacije  pa se ide na foru da je moj tata jači od tvog ali znam da dajete krivu sliku ljudima koji možda baš ovdje čitaju i traže preporuke bez da pitaju.

Da ati ima stabilne driver kao nvidia onda se nebi imal o čemu pričat a ovako su tu negdje.

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

I single, naravno u mnogo manjoj mjeri, ali ima drugih problema, kao neki glitchevi i itd. Multi ne mogu da komentiram jos, ali ako Bog da, moci cu da bacim jedan dojam i Kepler SLI.

Da ne govorim o nekakvom feelingu sto je microman spominjao davno, jednostavno isti fps kod Nvidie i AMD, ali jednostavno je glađe na Nvidi, mislim da sam u potpunosti kompetentan da sudim, jer koliko mogu da primjetim jedini sam ovde od stalnih clanova imao i HD 7000 i 600.

Boldano nikako ne razumijem. Sjecam se da je i Microman pricao o tome i Crysis-u (prvi crysis, ne crysis 2), odnosno da se sve gladje izvodi na Nvidia karticama, nego na AMDovim, bez obzira na to da igra radi na isto frejmova. Po kojoj logici?

13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nekako mi se čini da ekipa ovdje previš negativno govori o nvidiji i da se debelo pocjenjuju performanse njihovih kartica.Jučer pročitam kako je 7950 20%  brža od 660ti!!{#} Ko je tu lud? Pogledao sam sve testove i tvornički ocana 7950 i 660ti su tu negdje.Negdje ova brža negdje ona. Neznam dali ovdje ima baš toliko mlađe populacije  pa se ide na foru da je moj tata jači od tvog ali znam da dajete krivu sliku ljudima koji možda baš ovdje čitaju i traže preporuke bez da pitaju.

Da ati ima stabilne driver kao nvidia onda se nebi imal o čemu pričat a ovako su tu negdje.

kolko sam istrazio sa novim driverima a i sam probao- vidio sad je situacija ovakva u vecini naslova 7870 = 660 ti ..

xfact
14 godina
"Da ne govorim o nekakvom feelingu sto je microman spominjao davno, jednostavno isti fps kod Nvidie i AMD, ali jednostavno je glađe na Nvidi"

Ovo je toliko smiješno da treba stavit kao najsmiješnu izjavu 2012. na Forumu. !!
Moj PC  
8 3 hvala 0
16 godina
itomic009 kaže...
"Da ne govorim o nekakvom feelingu sto je microman spominjao davno, jednostavno isti fps kod Nvidie i AMD, ali jednostavno je glađe na Nvidi"

Ovo je toliko smiješno da treba stavit kao najsmiješnu izjavu 2012. na Forumu. !!

Gle, ja kada imam tearing i sl onda mi ponekada djeluje kao da nekako laga ali FPS zapravo ne pada..... jedino ako je tako nesto i sl, u suprotnom nema logike tako da je ta izjava smijesna....

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
neaktivan

nesjecam se da je on takvo nesto govorio.. doduse bilo je govora da je fermi imao veci min fps od konkurentnih grafa iz drugog tabora..

xfact
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Gle bruderu, nisam rekao da nije placebo (AMD me bio debelo naljutio sa HD 7870 CFX setupom), ali kada izmjenjas sve sto sam ja, onda se javi, ovako samo lupas bez dokaza, argumenata i itd.

Mene licno bolji briga jeli Radeon, GeForce ili nesto deseto, nisam zatucan na tom polju, kupujem ono sto je meni licno bolje, dao sansu AMD-u sa tri HD 7000 grafe, nisam bio zadovoljan presao na GeForce i to je to, prenosim sto sam licno iskusio.

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.10.2012 10:01 (Leopard_st).
14 godina
odjavljen
Leopard_st kaže...
itomic009 kaže...

Gle bruderu, nisam rekao da nije placebo (AMD me bio debelo naljutio sa HD 7870 CFX setupom), ali kada izmjenjas sve sto sam ja, onda se javi, ovako samo lupas bez dokaza, argumenata i itd.

Mene licno bolji briga jeli Radeon, GeForce ili nesto deseto, nisam zatucan na tom polju, kupujem ono sto je meni licno bolje, dao sansu AMD-u sa tri HD 7000 grafe, nisam bio zadovoljan presao na GeForce i to je to, prenosim sto sam licno iskusio.

I kakav ti je geforce u odnosu na amd? 

sta su ti bolje gtx 600 od hd 7000 serije...

14 godina
neaktivan

Cini se da je tako, jbg valjda sam peh sa AMD grafama, imao sam par, svaka je imala neki problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
daj recite se isplati uzeti gtx660ti za 1700kn u austriji neznam koji proizvodac al mislim da nije ni bitno,pitam zbog garancije!!tj ak je donese ak krepa nemrem je vratiti:)(mozda postom neznam...)frend ce mi tamo raditi jos 2mj. pa mi moze dofurati...
16 godina

isplati ako je ispravna,a to ne znaš dok je ne isprobaš

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 12:16 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pa cuj ako ne budes mogel ostvariti garanciju onda ti se ne isplati po meni kupiti ni za 1500kn,jer nek ti slucajno krepa za npr.6mj lovu si bacil u vjetarr.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
13 godina
protjeran
mislim nije austrija daleko,a mozda ak rikne da se postom posalje! da budem tocniji kod njih u ducanu 200€ a evo bas sad iso gledati cijene kod nas(2400kn) jbte ko je tu lud...pa isplati mi se kupiti povratnu kartu i jos mi ostane!!
14 godina
neaktivan

Ne isplati se ako nisi siguran da mozes da izvuces garu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ja osobno nebi nikada dao toliko para za grafu ako nisam siguran da mogu reklamirat...

p.s. za te pare se da nac polovna 7870 s garom kod nas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-gigabyte-hd7870-oc-2gb-gddr5-hdmi-dvi-dp/56804

bas gledam ovu moju 7870.. gamad poskupila cak 100kn!! bila je 1900 i sica..  jbeni lihvari..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo jedan tip za GTX 670 i GTX 680 ownere.

http://www.overclock.net/t/1289489/gtx-680-670-unlocked-voltage-bios

Pored sto povecava overclocking potencijal za nekih 30-50 Mhz uz svega 2-3C vece temp, otklanja temp limit od 70C kada karta pocne da spusta frekvu.

Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
itomic009 kaže...

I "respektabilniji" testeri, istina dvije uparene vga, imaju slične dojmove uspoređujući ih na istim frekvama - Ati daje više FPS ali nevidija bolji ukupni dojam u igrama  :)

"

Smoothness in Multi-GPU Gameplay

We've beaten this topic into the ground in the past, but it has been a while since we brought it up. There is a smoothness to SLI we just can't put in words. We know for a fact that NVIDIA uses an algorithm that smoothes "frametime" in SLI. We don't know what it’s called, or even how it works, but we know it exists, and we know NVIDIA employs some special sauce when it comes to SLI. It is something that can only be felt, as you play a game, it is not something that shows up in a framerate over time graph. So what you see is AMD CFX winning in framerate, but not winning in frametime or overall game smoothness.

When you sit down, and play games on SLI, the gaming experience just feels smoother and more responsive at lower framerates compared to AMD CrossFireX. With AMD CrossFireX we find that the faster the framerate, the smoother it feels, and we often need higher framerates with AMD CFX for it to feel the same smoothness that NVIDIA SLI feels. So, in all our testing in this article this is why we say that technically AMD 7950 CFX is faster in framerate, but in terms of the actual experience, SLI wins hands down. Gaming with SLI, especially at NV Surround resolutions, just feels better, period. While this is subjective, we are fairly sure that most of our readers would easily identify this in a "Pepsi Challenge" scenario.

We are still looking for ways to illustrate this frametime advantage to you in a proper "scientific" way. As it stands now, all fully reliable avenues to us in this regard are simply too resource intensive to simply "add on" to our reviews. It is also worth expressing that some data collection methods you have seen developed elsewhere are simply not "correct," and we want to be as accurate as possible before exposing data on this topic. NVIDIA has promised upcoming tools for illustrating this, but we have yet to see anything develop. Till then, our subjective impressions are all we have to offer, but as stated above, some of these are more black and white than shades of gray when you experience these first hand."

www.rigburning.comule.com
14 godina

Pa to se odavno zna, CFX skalira bolje i daje vise frejmova u cmarkovima pa i u igrama, ali je problem u stabilnosti koju nema kao SLI.

Osobno nikome ne preporucam CFX/SLI ali ako vec toliko zeli multigpu sustav onda preporucam SLI jer je za 24/7 upotrebu i igre bolji nego CFX i pojede manje zivaca :)

iclock2much

3 0 hvala 0
13 godina

Novi beta driveri i novo ubrzanje, kažu i do 26%...LINK!

Rat sa performansama između dva tabora se nastavlja {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.11.2012 18:21 (filterini).
Moj PC  
6 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice