NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB vs AMD Radeon 7950 zaključana tema

poruka: 357
|
čitano: 87.078
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB vs AMD Radeon 7950

Meni su crysis 1 i warhead odlicno radila na clockanoj HD 7950, 60 fps avarage bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: NVIDIA GeForce GTX 660 Ti 2GB vs AMD Radeon 79
Leopard_st kaže...

Meni su crysis 1 i warhead odlicno radila na clockanoj HD 7950, 60 fps avarage bez problema.

Pa nisam ja rekao da meni ne radi na 60fpsa ali na gtx 680 ide joša bolje...

13 godina
neaktivan
floks kaže...
Leopard_st kaže...

Imas li igdje ss da vidim na kojim si postavkama testirao crysis da vidim kako to ide na GTX680?

14 godina
neaktivan
goldi kaže...
floks kaže...
Leopard_st kaže...

Imas li igdje ss da vidim na kojim si postavkama testirao crysis da vidim kako to ide na GTX680?

Ne nažalost nemam al testiro sam na 1080p sa 2xAA i dosta glađe s manje padova se izvodila igra na gtx 680 kartici.

Al nisam testiro warhead,sad možda on radi bolje na radeonkama..

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 20:17 (floks).
14 godina
neaktivan

Meni je Crysis 1 pravo lose radio na GTX 670, ne znam sta je problem, moze biti nesto drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Gledao sam uzivo kako warhaed radi na HD7950, a isto tako znam da i na ostalim HD7xxx seriji kartica dobro radi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 20:48 (goldi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Bolje se skoncentrirajte na bolje monitore, a ne tu fantazirati oko razlika između ovih grafa. Dobar monitor pravi ogromnu razliku -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sentry kaže...

Bolje se skoncentrirajte na bolje monitore, a ne tu fantazirati oko razlika između ovih grafa. Dobar monitor pravi ogromnu razliku -.-

OFF Topic si. {#}

Das Herz hat seine Grunde, die der Verstand nicht kennt !
14 godina
neaktivan

Vidim da me se prozivalu tu u par navrata, pa mislim da bi bilo lijepo poslat mislavugray-u poruku da se njegdje spominje, pa da mogu i ja rec svoje misljenje. 

Gdje opce pocet?  Imao sam dvije 7970 u cf-u , i mogu rec da sam bio zadovoljan na 1920 x 1080, nazalost 3 monitora i 5760 x1080 nisu docekale, posto jednostavno nisam u tom trenutku mogao naci monitore.

Htio sam opcenito vidjet jel eyefinity + crossfire opce napredova ista od 6xxx serije. Imao sam pravi kaos sa 6970 u crossfireu + eyefinity. Kartice su se medusobno klale, nikako da razrjese probleme i zakopaju sjekiru. Driveri s klupe davali moralnu podrsku,

te svaka verzija gora od druge. Uglavnom , jedna 6970 mi je radila BOLJE u eyfinity-u nego dvije. S dvije kartice je bilo kaj neigrivo.

Prodao obje grafe i otisao na 580 sli, clan djdamir mi je rekao da same pohvale ima opcenito na performanse i skaliranje opcenito u surroundu aka 5760 x1080 sa 5xx serijom, i naravno bio je upravu. Zadovoljan skroz.

Gledao sam neko vrijeme review-e 7970 vs 680 i to su brutalno blize kartice... kako koja se gdje ponasa... ali uglavnom nvidia vise manje pobjeduje, dok ati zna sisat nvidiu na vecim rezolucijama. 

Uglavnom ati je gori od nvidi-e u driverima, opce poznata stvar, sto je i receno par poruka prije.

No recimo svaki tabor ima svojih mana... Eyefinity je po meni PUNOOO bolje razvijen i napravljen nego Nvidi-n Surround , al nvidi-a ima bolje drivere, te nema tolko sranja ko s ati-em....

Nisam fanboy, te mislim da su i 7970 i 680 nadasve vrlo odlicne kartice! Driveri su druga prica... al eto valjda i jednom ati-u krene :D....

Inace CF na single monitru je ok, tu nemam zamjerki , takoder isto mislim i na 6xxx seriju, al multi display.... isuse boze 

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran

...iako sam i ja svoj glas dao za HD 7950 i dalje smatram da je ona za mrvicu bolja kartica pogotovo zbog overklokerskog potencijala, ali kako sam gledao neke druge testove nasao sam dosta detaljan benchmark gdje je GTX 660TI rasturila HD 7950 - iako ja naginjem HD 7950 zbog objektivnosti evo bench:

http://www.legionhardware.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_660_ti,2.html

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 10:47 (PR0MATRAC).
Moj PC  
4 5 hvala 0
13 godina
neaktivan

To je test sa starim driverima pogledaj sa novim driverima stanje se znacajno promjenilo.

http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/page7.html

Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
protjeran
goldi kaže...

To je test sa starim driverima pogledaj sa novim driverima stanje se znacajno promjenilo.

http://www.techspot.com/review/603-best-graphics-cards/page7.html

da - znam da je catalyst 12.11 dao oko 10% 7000 seriji - ovo sam postavio jer me iznenadio rezultat

13 godina
neaktivan

PROMATRAC. Ti kaj god da napises samo dobijas TD, ja mislim da ti napises da je zemlja okrugla da bi se nasli neki biseri da ti kazu da si u krivu. :) ali bez brige, ja ti uvijek dajem {#}

pero
Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Lord Pero kaže...

PROMATRAC. Ti kaj god da napises samo dobijas TD, ja mislim da ti napises da je zemlja okrugla da bi se nasli neki biseri da ti kazu da si u krivu. :) ali bez brige, ja ti uvijek dajem {#}

hahaha Hvala ti puno, to je iz razloga jer ovdje postoji uigrana ekpia koja se vrti u krug i lajkaju si netocen navode - ali meni se neda igrati te igre sa njima - ja zelim pomoci ljudima da odaberu sto optimalnije komponente i pomoci u rjesavanju problema - naucit nove stvari ... meni je inace inbox pun pitanja od forumasa vezano za komponente - odabire , performanse, da mi ljudi nesalju poruke u inbox i zahvaljuju mi se mozda i nebi bio bas na forumu mnogo - evo sad si ih i ti dobio haha - neobazirem se ja previse na te neznalice - ja komentiram teme a ljudi komentraju Mene !

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.12.2012 15:38 (PR0MATRAC).
13 godina
neaktivan

hahah, meni je inbox pun dobronamjernih sugestija :)

U svakom slucaju u vecini stvari si u pravu, nedaj da e sile tame odvedu ;)

{#}

pero
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Lord Pero kaže...

hahah, meni je inbox pun dobronamjernih sugestija :)

U svakom slucaju u vecini stvari si u pravu, nedaj da e sile tame odvedu ;)

{#}

haha - da ,trudim se bit tocan - tnx{#}

14 godina
Leopard_st kaže...

Meni je Crysis 1 pravo lose radio na GTX 670, ne znam sta je problem, moze biti nesto drugo.

Problem je vjerojatno bio ako nisi patchirao. Igra se meni normalno vrti tek na 1.2 verziji.

nanananananananananananananana BATMAAAAN
15 godina
neaktivan

Dal 7950 ima stuttering u Skyrimu na visokim frejmovima ?

Da li će ATI u budućim driverima sačuvati takve performanse kao u 12.11 beta ?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Naravno, to su beta driveri slijedeci ce biti stabilniji sa jos boljim performansama
14 godina
neaktivan
buljo781 kaže...
Leopard_st kaže...

Problem je vjerojatno bio ako nisi patchirao. Igra se meni normalno vrti tek na 1.2 verziji.

Probao sam 1.1, 1.2 i 1.21 patch, isto uvijek.

17 godina
Leopard_st kaže...
buljo781 kaže...
Leopard_st kaže...

Probao sam 1.1, 1.2 i 1.21 patch, isto uvijek.

problem je do tvog racunala jednostavno je preskupo. da imaš amd proc i amd grafu bolje bi radilo 100000%

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
13 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

Ja imam GTX 660 i isto mi dosta lose radi sa bilo kojim patchom, a prije nje sam imao gtx 570 super overclocked i radilo mi je prehebeno 50+FPS

pero
14 godina
neaktivan
toxic kaže...

problem je do tvog racunala jednostavno je preskupo. da imaš amd proc i amd grafu bolje bi radilo 100000%

Troll alert.

14 godina

Leoparde, ti ono kupujes HD 7950 i prodajes 670?Nuff said.

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Leoparde, ti ono kupujes HD 7950 i prodajes 670?Nuff said.

Koliko mi je rekao, Leopard često mijenja grafičke kartice jer pokušava da ih što više testira ;)

I zamolio bih Vas da vodite neku normalnu diskusiju, da ne bude nekih prepucavanja i sl.

14 godina

Imao je HD 7950 vec.{#}

iclock2much

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Imao je HD 7950 vec.{#}

To bi trebalo njega onda pitati {#} Možda mu ne odgovara 670 u nekim igrama koje igra, pa zato.

14 godina
neaktivan

Da prodajem GTX 670 i ocu opet HD 7950, ovaj put hocu HD 7950 CFX, jbg nije mi ovaj Kepler nesto.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 10:15 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

Da prodajem GTX 670 i ocu opet HD 7950, ovaj put hocu HD 7950 CFX, jbg nije mi ovaj Kepler nesto.{#}

javi dojmove, ne znam kako da li ces uspjet iskoristi taj cfx setup ali svakako super ideja :) i ja sam je imao ideju jedno vrijeme ali ne znam da li bi mi stvarno to služilo osim za pokoji bench..

pošto se amd da klokat ko blesav mislim da ces biti u vecini top lista :) a iskreno nisam jos na forumu vidio hd 7950 cfx

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 10:17 (toxic).
14 godina
neaktivan

Hocu, ocekujem zanimljive rezultate, CFX mi je radio odlicno u jedinoj igri koju igram BF3, zbog toga sam se i odlucio opet na njega.

Ako bude srece malo, past ce i i7 3770K u Januaru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 10:17 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice