Nvidia Geforce 7300 GT

poruka: 8
|
čitano: 4.173
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Nvidia GeForce 7300 GT

Zanima me gdje da nadem drivere za ovu graficku .ali sve drivere koje postoje , a ne sam 1 najniviji driver je mi nevalja nego moram nac jedan stariji da napravin grafu jer imam problema sa njom.

ako neko ima neki popis svih drivera trebaju mi.gledo sam svugdje ali nikako da nadem .kad odem na stranicu NVIDIA tamo mi samo izbaci najnoviji driver.a nigdje da nadem starije.

Pa mi trebaju svi driveri i gdje ih mogu naci .

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Nvidia GeForce 7300 GT

Ja imama ASUS Ge Force 7300GT SILENT i odem na njihovu stranicu i tamo imaju svi driveri.Samo mi njie jasno zasto isti driveri na nvidijinoj stranici su 80mb a na asusovoj 118 mb.Jel ti graficka bas Nvidia Ge Force 7300GT ili je naprimjer  neki drugi proizvodac kao kod mene ASUS.Najbolje ti je skdati drivere sa stranice do koje ti je proizvedena graficka, jer sam negdje cito da driveri nerade ako nije od istog proizvodaca kao graficka.

16 godina
neaktivan
ShyZzoE kaže...

Zanima me gdje da nadem drivere za ovu graficku .ali sve drivere koje postoje , a ne sam 1 najniviji driver je mi nevalja nego moram nac jedan stariji da napravin grafu jer imam problema sa njom.

ako neko ima neki popis svih drivera trebaju mi.gledo sam svugdje ali nikako da nadem .kad odem na stranicu NVIDIA tamo mi samo izbaci najnoviji driver.a nigdje da nadem starije.

Pa mi trebaju svi driveri i gdje ih mogu naci .

Pa vidi na web stranici,Izlanuo se oni bi obično tamo trebali izdavati najnovije drivere

RIDER
15 godina
neaktivan
Nvidia Geforce 7300 GT

meni je bas Nvidia proizvodac.

ali kad odem na nihovu stranicu tamo su mi samo noviji driveri koji mi ne trebaju nego mi trebaju neki stariji driveri.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia Geforce 7300 GT

mjesto gdje se mogu preuzeti novi i stari driveri

http://downloadzona.blog.hr/ http://hardwarezona.blog.hr/
16 godina
AIX 2.0 kaže...

Ja imama ASUS Ge Force 7300GT SILENT i odem na njihovu stranicu i tamo imaju svi driveri.Samo mi njie jasno zasto isti driveri na nvidijinoj stranici su 80mb a na asusovoj 118 mb.Jel ti graficka bas Nvidia Ge Force 7300GT ili je naprimjer  neki drugi proizvodac kao kod mene ASUS.Najbolje ti je skdati drivere sa stranice do koje ti je proizvedena graficka, jer sam negdje cito da driveri nerade ako nije od istog proizvodaca kao graficka.

Nije istina.Samo su veci zato sto je novija verzija koja moze biti veca ili ima neki dodatni softver od proizvodjaca,ja uvijek skidam drivere sa nvidiine stranice,a ne gainwardove, na čijoj stranici više uopće nema moje grafičke...

17 godina
Nvidia Geforce 7300 GT

Moguce da su oni manje driveri bez physixa - koliko sam shvatio ima i takva verzija da se physix skida posebno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Nvidia Geforce 7300 GT
Rhodin kaže...

Moguce da su oni manje driveri bez physixa - koliko sam shvatio ima i takva verzija da se physix skida posebno

physix kod starijih drivera nije bio sastavni dio

Treba li operirati i vaše računalo?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice