Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 431.115
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nvidia Fermi info

Mjenjam 5 ljenčina za gtx480, 3 ljenčine za gtx470Cool Još samo da mi je nabavit ihBelji se A čujte uvijek možete i bubreg mjenjat za grafu, možda dobijete i dvije za SLIIzlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Nvidia Fermi info
Stoja kaže...

Mjenjam 5 ljenčina za gtx480, 3 ljenčine za gtx470Cool Još samo da mi je nabavit ihBelji se A čujte uvijek možete i bubreg mjenjat za grafu, možda dobijete i dvije za SLIIzlanuo se

ma sta jedan, prodas odmah dva pa imas i za 3dCoolcvike -  dijaliza je u hrvatskoj besplatna

16 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

BMW 320i ,2009 godina, reg. 10/2010, metalik plavi, alu felge, klima, full oprema, prodajem ili mjenjam za Nvidia GTX480. Smijeh

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Gdje su sad moderatori s kartonima?

Nekoliko ATI fanATIka počelo spamat svoje 'fore' u temu o novim grafuljama...   ajmo žute i pokoji crveni pa da vidimo dalje baljezganja gluposti..

Držte se teme ekipa (Nvidia Fermi i dostupne informacije)!!!

Imam i ja svoje mišljenje o masu tema pa ga 99% zadržim za sebe i postam normalnije postove.

Koliko bi samo 'fora' mogao provalit na masu ATI Radeon tema (samo na osnovu vlastitog iskustva sa dotičnim karticama) pa ipak neću jer nije oportuno ni fer.

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
4 8 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čuo si za opciju PRIJAVI?

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Nekoliko ATI fanATIka počelo spamat svoje 'fore' u temu o novim grafuljama...   ajmo žute i pokoji crveni pa da vidimo dalje baljezganja gluposti..

Imam i ja svoje mišljenje o masu tema pa ga 99% zadržim za sebe i postam normalnije postove.

Koliko bi samo 'fora' mogao provalit na masu ATI Radeon tema (samo na osnovu vlastitog iskustva sa dotičnim karticama) pa ipak neću jer nije oportuno ni fer.

a jel ti svaki napad na Nvidiju dozivljavas osobno? Ti niti si vlasnik Nvidije, nit njen zaposlenik, niti te Nvidija  sponzorira. Prema tome nevidim nikakav razlog da to sprdanje s Nvidijom dozivljavas previse osobno. Jednostavno ljudi se ovdje sprdaju s Nvidijom, jer previše kasni, a kad napokon izađe bit će po tradiciji preskupa za ono što nudi. Ja niti sam ATI-jevac niti NVIDIA-jevac, vec sam obican covjek koji kupi onu karticu koja mu je logicniji izbor ( odnos cjene i performanse ) , i nikad se nepoistovjecujem s komadom hardware-a, vec taj hardware koristim kao alat, a kad zastari kupim novi.

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.2.2010 9:39 (mtopol).
15 godina
protjeran
mtopol kaže...
Dado_ZG78 kaže...

a jel ti svaki napad na Nvidiju dozivljavas osobno? Ti niti si vlasnik Nvidije, nit njen zaposlenik, niti te Nvidija  sponzorira. Prema tome nevidim nikakav razlog da to sprdanje s Nvidijom dozivljavas previse osobno. Jednostavno ljudi se ovdje sprdaju s Nvidijom, jer previše kasni, a kad napokon izađe bit će po tradiciji preskupa za ono što nudi. Ja niti sam ATI-jevac niti NVIDIA-jevac, vec sam obican covjek koji kupi onu karticu koja mu je logicniji izbor ( odnos cjene i performanse ) , i nikad se nepoistovjecujem s komadom hardware-a, vec taj hardware koristim kao alat, a kad zastari kupim novi.

x

malo se zajebavamo jer nam je dosadno a ti to sve previse shvacas oubiljno, ako tako nastavis tako strefit ce te mladog herc

daj ti radje nama jos koju ekskluzivnu informaciju iz povjerljivih izvora, da imamo o cemu razglabatOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 18:12 (dado8).
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Samo mi se digo živac kad vidim hrpu UZASTOPNIH postova koji veze nemaju s temom u kojoj se spamaju..

Ma sve ok..   sad sam popio kavu i rješio problem na poslu od jučer pa sam bolje volje.

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...
naxeem kaže...

Samo mi se digo živac kad vidim hrpu UZASTOPNIH postova koji veze nemaju s temom u kojoj se spamaju..

Ma sve ok..   sad sam popio kavu i rješio problem na poslu od jučer pa sam bolje volje.

Triba si vidit prije par dana. Pricali su o neka dva sela, neki volovi, oranje njiva. Cudna neka svojta.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
17 godina
protjeran
Dado_ZG78 kaže...

Si ti bio na ispovijedi, jer tu su naso takvih laži da je to nevjerojatno

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
Nvidia Fermi info

Sakrijte se ATI noobovi, čini se da nVidia ipak izdaje zvijer!!!!!!!!!!!!

Moguće da ipak i HD 5970 pada pred ovime!!!

Više u OVOM članku, čini se da je dado ipak bio u pravu

Moj PC  
4 3 hvala 0
15 godina
protjeran
Rhodin kaže...

Ne podje****j frajeri ce popiz**t Osmijeh

17 godina
dado8 kaže...
Rhodin kaže...

Svejedno mi je Ati ili Nvidia ali na ovo se nema sta popiz***t. Kartica trazi 1000w napajanje i kosta 1390$! Ne znam za koga je to ali za mene nije. Ipak mi je onda drazi Ati.

16 godina
dado8 kaže...
Rhodin kaže...

A moro sam, podrapo sam se od smijeha kad sam procito :)

malo ce me kostat, istina, vec sam dobio jedan TD, ali bilo je jace od mene Bogataš

17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Nvidia-EPIC FAILL

To je sve sto mogu reci!

dasHHa
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
odjavljen

I meni isto tako svejedno, i nisam nikada sudjelovao u ovakvim raspravama jer mi tak svejedno, ali KILOVATNO napajanje radi grafe, ha ha ha... presmiješno... ma komotno si mogu malu nuklearku u dvorištu izgradit ako to hoću imati u kompu... koji fail...

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 19:13 (tomytheboss).
17 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

Fermi zvijer= Megalodon shark=zvijer koja je sama sebe istrijebila!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Megalodon

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.2.2010 2:08 (dasHHa).
15 godina
protjeran
Nvidia Fermi info

Ekskluzivni dodatak uz svaku novu Fermi karticu

Moj PC  
7 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

lol

dasHHa
17 godina
Nvidia Fermi info

Sad stvarno pretjerujete!

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
dado8 kaže...

:D

Every time two people have sex, an angel gets a boner
16 godina
odjavljen
Nvidia Fermi info

A i vi svakoj gluposti vjerujete...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Evo kako mozemo sigurno znati da je fermi veliki promasaj nvidie:Googlajte malo i gledajte kretanja NVDA indexa(Nvidia index)na americkim burzama.Postoje kvalitetni grafikoni i analize koje mogu reci sa 90% sigurnosti da je fermi epic faill.Analizirajte koji obim dionica je bio izlistan od 17.02.-19.02.2010.,3-4x vise(oko 38mil dionica) nego sto je prosjek zadnja 3 mjeseca(oko 17 mil dionica) i to pred ponedjeljak  za kad je nvidia najavila major annoucement.Treba usporediti i cjene dionica,37$ u oct.2008. i danasnju cijenu koja se vrti na 16$.

dasHHa
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.2.2010 20:10 (dasHHa).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
dasHHa kaže...

Evo kako mozemo sigurno znati da je fermi veliki promasaj nvidie:Googlajte malo i gledajte kretanja NVDA indexa(Nvidia index)na americkim burzama.Postoje kvalitetni grafikoni i najbitnije koji obim dionica je bio izlistan od 17.02.-19.02.2010.,3-4x vise(oko 38mil dionica) nego sto je prosjek zadnja 3 mjeseca oko 17 mil dionica.Treba usporediti i cjene dionica,37$ u oct.2008. i danasnja cijena se vrti na 16$.

To mozda jedino tebi ima neke ekonomske logike i ovim nasim ekonomistima na vlasti Izlanuo se...

Simptomaticno je kako vam se da prepucavati o necemu o cemu nemate apsolutno nikakvog pojma. Mogli bi se usput pozabaviti i kvantnom mehanikom. Veca je vjerojatnost da cete nesto pogoditi.

17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info

Svaka čast, ovakva tolerancija na spam se jako rijetko viđa.

everybody lies

1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nvidia Fermi info
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mrgud Veliki kaže...
dasHHa kaže...

Evo kako mozemo sigurno znati da je fermi veliki promasaj nvidie:Googlajte malo i gledajte kretanja NVDA indexa(Nvidia index)na americkim burzama.Postoje kvalitetni grafikoni i najbitnije koji obim dionica je bio izlistan od 17.02.-19.02.2010.,3-4x vise(oko 38mil dionica) nego sto je prosjek zadnja 3 mjeseca oko 17 mil dionica.Treba usporediti i cjene dionica,37$ u oct.2008. i danasnja cijena se vrti na 16$.

To mozda jedino tebi ima neke ekonomske logike i ovim nasim ekonomistima na vlasti Izlanuo se...

Simptomaticno je kako vam se da prepucavati o necemu o cemu nemate apsolutno nikakvog pojma. Mogli bi se usput pozabaviti i kvantnom mehanikom. Veca je vjerojatnost da cete nesto pogoditi.

Sorry,samo meni?Pa trgovanje na trzistu kapitala ovako funkcionira!A kapital IT sectora ima najvece oscilacije i najvece zarade i gubitke.

dasHHa
16 godina
Penryn kaže...

a kad nemaju dovoljno funkcionalnih chipova

naprosto ne mogu ih upogonit jos uvijek jer nisu rijesili niti maltene jedan problem koji su imali u 10. mjesecu, a svi relativno dobri chipovi odlaze u tesla i quadro kartice

kartica koja kosta 680$ na izlazu je odprilike snage ko ATI 420$ kartica.... dakle vise nego 50% skuplja...

ja se slazem, bit ce rasprodane samo zato sto su zeleni tabor i pise nvidia gore, ali da je neki potez, nije

16 godina
odjavljen
dasHHa kaže...

Sorry,samo meni?Pa trgovanje na trzistu kapitala ovako funkcionira!A kapital IT sectora ima najvece oscilacije i najvece zarade i gubitke.

Da, funkcionira, i to samo tebi i kako rekoh ovima na vlasti...

Sve se svodi na obicne pretpostavke, a i ne bi se kladio da ne'ko lovi u mutnome i namjerno spusta cijene dionica na dolje, da bi na kraju dobro zaradio.

Fermi nece biti promasaj, koliko se god to nekome svidjelo ili ne. nv30 je bio promasaj, pa ih nije nista kostao. I onda su mlatili pare na onim fx 5200 karticama.

Jednostavno nije sve crno i bijelo. Broj onih koji ce odvaliti masne pare za graficku je prakticki minimalan u odnosu na one koji ciljaju donji segment, a tu je najveca zarada.

Uostalom, nVidia cisto solidno zaradjuje, a vi i dalje gledajte u staklenu kuglu, a ja odoh van... EOD od mene.

15 godina
protjeran
Mrgud Veliki kaže...
dasHHa kaže...

Da, funkcionira, i to samo tebi i kako rekoh ovima na vlasti...

Sve se svodi na obicne pretpostavke, a i ne bi se kladio da ne'ko lovi u mutnome i namjerno spusta cijene dionica na dolje, da bi na kraju dobro zaradio.

Fermi nece biti promasaj, koliko se god to nekome svidjelo ili ne. nv30 je bio promasaj, pa ih nije nista kostao. I onda su mlatili pare na onim fx 5200 karticama.

Jednostavno nije sve crno i bijelo. Broj onih koji ce odvaliti masne pare za graficku je prakticki minimalan u odnosu na one koji ciljaju donji segment, a tu je najveca zarada.

Uostalom, nVidia cisto solidno zaradjuje, a vi i dalje gledajte u staklenu kuglu, a ja odoh van... EOD od mene.

ovaj je puko ko kokicaCool

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice