Nvidia Fermi info zaključana tema

poruka: 3.061
|
čitano: 427.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Nvidia GT 300 info
Batista kaže...

To sto oni placaju proizvodjacima igara da optimiziraju igre za njih - to je toliko nisko da smrdi. Sto ne bi bilo bolje da te novce uloze u daljnji razvoj svojih grafickih kartica ??? Ne mrzimo mi njihove proizvode, nego njihovu politiku.

Plača li ati optimiziranje igri?

Edit: normalno da plačaju jer ima isto dosta igri sa reklamom ati-amd.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 12:56 (dery).
16 godina
Batista kaže...

To sto oni placaju proizvodjacima igara da optimiziraju igre za njih - to je toliko nisko da smrdi. Sto ne bi bilo bolje da te novce uloze u daljnji razvoj svojih grafickih kartica ??? Ne mrzimo mi njihove proizvode, nego njihovu politiku.

Valjda imaju love pa ulažu, a daljnji razvoj grafičkih kartica ima ni netreba jer već sad imaju dosta jake.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 12:18 (Jack Sparrow).
17 godina

Dal ATi placa ili ne, pojma nemam, al sam siguran u jedno - nikad nisam vidio onu iritantnu reklamu (za ATi) - meant to be played... Mozda placa - bilo bi glupo da ne placa kad smije nvidija koja je sigurno pocela s tom politikom. Tolko od mene za danas.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 12:22 (Batista).
16 godina
Nvidia GT 300 info

Instaliraj Black & white 2 i vidjet češ da piše ATI.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vazda kaže...

svi dobro znamo da imate novaca uzimali biste nvidiu

Totalna idiotarija.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
17 godina
protjeran
naxeem kaže...
vazda kaže...

Totalna idiotarija.

Kad bi imao para na bacanje uzeo bi najjaču karticu bez obzira tko je proizvođač

I don't need sex, T-com fucks me every day
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
naxeem kaže...
vazda kaže...

Totalna idiotarija.

Kad bi imao para na bacanje uzeo bi najjaču karticu bez obzira tko je proizvođač

Ja osobno više volim Nvidiu, ali nisam ju imao još od Geforce 2, jer su ATI jeftinije.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
Nvidia GT 300 info

ko cilja na srednji segment ati, a na gornji definitivno nvidia

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pinkskin kaže...
naxeem kaže...
vazda kaže...

Totalna idiotarija.

Pa ne baš. Imam para za obje, pa sam svejedno uzeo GTX280, a ne GTX295 ili dvije... Zašto? - Zato što mi treba CUDA (nevezano za igre) i zato što mi ne treba bijesna GTX295 jer je preskupa.

Sve što napišem ili sam napisao isključivo je moje osobno mišljenje, koje se ne može niti smije uzimati kao činjenica niti tvrdnja. Sve što napišem može biti neistina i pogrešna tvrdnja.
16 godina
neaktivan
naxeem kaže...
pinkskin kaže...
naxeem kaže...
vazda kaže...

Totalna idiotarija.

Pa ne baš. Imam para za obje, pa sam svejedno uzeo GTX280, a ne GTX295 ili dvije... Zašto? - Zato što mi treba CUDA (nevezano za igre) i zato što mi ne treba bijesna GTX295 jer je preskupa.

Imat para za kupit tu karticu nije isto kao što i "imat para na bacanje"... da imaš mjesecnu placu od recimo 50 000 Kn onda sigurno nebi gledo na cjenu nego bi uzeo najbrze...
Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
17 godina
neaktivan
Imati hrpu novca ne znači biti idiot. I najbrže ne znači i najbolje. Postoji mali milijun razloga za ne uzeti GTX295.
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Svejedno, da iman plaću od 50000kn ne bi uzeo gtx295. isto tako nikad ne bi uzeo intel procesor extreme edition. Iman ionako previše stvari koje bi si želio priuštit, a kod računala mi je najbitnije odnos uloženo/dobiveno.  

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Nvidia GT 300 info

Koja slika - > http://img18.imageshack.us/img18/115/gtx3802.jpg

Nvidia confirms

Fermi that was running PhysX at Jensen's GTC keynote was real but the one that we all took pictures of was a mock-up.

The real engineering sample card is full of dangling wires. Basically, it looks like an octopus of modules and wires and the top brass at Nvidia didn't want to give that thing to Jensen. This was confirmed today by a top Nvidia VP president class chap, but the same person did confirm that the card is real and that it does exist.

Charlie was surely right about this one here(treba link na onaj članak na koji sam već dao link). The card that Jensen showed and we all pictured is not a working sample. Some key people at Nvidia have promised to show us the picture of the real one. Stay tuned. 

sa fude

Da nebi bio - double mock-up Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 21:15 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Lol

pa ova slika izgleda kao da je neko 5870 pobojao.

photoshop radi čuda.

Evo primjer:

380 380
5870 5870
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 21:30 (Jack Sparrow).
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Lol

photoshop radi čuda.

Evo primjer:

Pa fala Bogu da je prerađeno u photoshopu, namijenjena je onoj današnjoj vijesti da je kartica kojom je mahao jensen fake što se ispostavilo točnim.

Netko se našalio pa je rekao da je trebao mahat ovime heh.

16 godina
Hyperion kaže...

Koja slika - > http://img18.imageshack.us/img18/115/gtx3802.jpg

Nvidia confirms

Fermi that was running PhysX at Jensen's GTC keynote was real but the one that we all took pictures of was a mock-up.

The real engineering sample card is full of dangling wires. Basically, it looks like an octopus of modules and wires and the top brass at Nvidia didn't want to give that thing to Jensen. This was confirmed today by a top Nvidia VP president class chap, but the same person did confirm that the card is real and that it does exist.

Charlie was surely right about this one here(treba link na onaj članak na koji sam već dao link). The card that Jensen showed and we all pictured is not a working sample. Some key people at Nvidia have promised to show us the picture of the real one. Stay tuned. 

sa fude

Da nebi bio - double mock-up Smijeh

ma nek oni lažu svoju mater...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
Hyperion kaže...
Jack Sparrow kaže...

Lol

photoshop radi čuda.

Evo primjer:

Pa fala Bogu da je prerađeno u photoshopu, namijenjena je onoj današnjoj vijesti da je kartica kojom je mahao jensen fake što se ispostavilo točnim.

Lol ali si zamisli da nvidia izbaci karticu s  istim izgledom, samo druge boje kao što je tu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2009 21:48 (Jack Sparrow).
16 godina
Jack Sparrow kaže...
Hyperion kaže...
Jack Sparrow kaže...

Lol

photoshop radi čuda.

Evo primjer:

Lol ali si zamisli da nvidia izbaci karticu s  istim izgledom, samo druge boje kao što je tu.

a tek si zamisli da nvidia izbaci clockanu ATI-jinu karticu u svojem kučištu...

kako su krenuli sa svojim glupostima ne bi bilo nemogučeSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 8:57 (alien).
17 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Eh, baš su mi zabavne ove spekulacije i naklapanja tu na forumu.

Dovoljno brzo ćemo saznati istinu - kroz kakvih mjesec do dva imat ćemo 'na tanjuru' sve kartice (ATI, Nvidia) pa će se onda vidjeti tko ima kakve performanse i u čijim će se redovima nalaziti 'best buy' Namigiva

Jedno je sigurno - ova zima će biti vrlo zanimljiva i dinamična što se industrije tiče (na radost nas kupaca hehe) Belji se

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

da li se zna kada ce fermi doci na hrvatsko trziste i kolka ce mu biti cijena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxmatija14 kaže...

da li se zna kada ce fermi doci na hrvatsko trziste i kolka ce mu biti cijena?

jos nije niti izaso,a kamoli da je poznata cijena

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

a u hrvatsku bi trebao doc negde oko 12 mj kolko sam vido po forumu

0 0 hvala 0
17 godina
maxmatija14 kaže...

a u hrvatsku bi trebao doc negde oko 12 mj kolko sam vido po forumu

Prema novim vjestima vjerovatno tek će biti dostupno 2010, ali ništa nije potvrđeno.

Ima recimo nekakvih fanATIka novinara, it recenzista, kolumnista koji pišu da će tek doći Q1 ili Q2 čak 2010, pa nvidijaši govore da će doći za mjesec-dva pa sad se ti snađi. Pitaj Boga kada će izać.

Ako je ono sa yieldovima točno i da nemaju karticu uopće, onda u biti i je točno ono da će doći tek 2010, a ako imaju čip koji funkcionira i kako tako dobre yieldove onda i launch bi trebao uskoro, a dostupne u masovnoj prodaji bi trebale biti oko 12mj.

Ona vijest da je jensen mahao obojanom kutijom ,a ne funkcionirajućom karticom (i to su još potvrdili) stvarno govori kako su depresivni.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 12:33 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Za sve koji prigovaraju što su igre optimizirane za NV procitajte ovo, promjenit cete mišljenje, nije loša stvar, dobra je, ATI to isto radi samo ima manji tim:

http://www.fudzilla.com/content/view/15794/34/

Kada ce nova generacija NV kartica izac još se nezna, ja mislim da ce se pojavit u Americi u 12. mjesecu a kod nas nekoliko tjedana kasnije. Koliko ce koštat se još nezna, niti se nezna kakve ce performanse imat u igrama, zasad samo znamo da je super za GPGPU aplikacije, što gamere baš i ne zanima. Ali u jedno sam siguran, koštat ce 40-50% više kod nas nego u Americi pogotov ako ih nece biti  puno (5780 je kod nas 40~50% skuplja kod nas nego u Americi).

Nije bitno za koga navijate, ATI ili NV, cim prije se nove NV kartice pojave na tržištu, i stvarno budu bolje od ATI kartica onda ce ATI spustit cijene, što je za nas kupce super stvar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 15:41 (Noctifer).
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Ja se jos uvijek ne slažem s placanjem da se neka igra bolje vrti na određenoj kartici... bilo da su u pitanju Ati ili Nvidia.... programeri bi trebali napraviti igru sto je moguce bolje a na kojoj ce se kartici bolje vrtiti da ovisi iskljucivo o performansama kartica a ne ici postizati mitom ono kaj ne mogu inace...

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znam, nije baš fer ali to se ništa nemože, tako to ide.

16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

ja mislim da ce nv morat spustat cijene i to za dosta zato jer ce nabit takvu cifru da ce svi pocet kupovat ati p.s. mislim na ove nove grafe

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.10.2009 16:22 (maxmatija14).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

Čuo sam da se neve nvidije neće upće zvat gt300 ili 300 gtx, nego sam 300: Nvidia Geforce 300.

Istina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cheezl kaže...

Čuo sam da se neve nvidije neće upće zvat gt300 ili 300 gtx, nego sam 300: Nvidia Geforce 300.

Istina?

BULLSHIT ! ! !Viče

a.k.a MindFreak MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
16 godina
neaktivan
Nvidia GT 300 info

a jel ima kakvih indicija kolke ce velicine bit pitam dal bi mi stala u kiciste tojest midi kuciste ili ce trebat ipak ono veliko?? i dali je veca od 31cm??

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice