Intel 80286
Intel 80286
Ako pikirate karticu kupujte odmah, od cekanja nema nista, a trziste ne ide prema boljem. Naslusam se svake 2 godine tih prica "samo cekaj", takvi uvijek izvise, nikad mi nije bilo zao sto sam nesto kupio.
Svi govore o ovome što znači da je 99% sigurno jer Nvidija je nanjušila pare u serverima i zaboli ih za "obične" kartice i radije će memoriju gurat u servere...
Da bar AMD nije toliko letargičan...
Meni su USB donglovi i za tipkovnicu i za mis na onom produznom kablu sto dodje s njima, pa su bas sami donglovi na stolu, taman pored periferije.
To mi i prakticno za punjenje baterije, istekam dongl i onda taj produzni kabel direkt u tipkovnicu/mis.
Sretan Božić svimaaa!!!!!
Kolega Digitale da si bil na mjestu iskustva bi podjelil s tobom
Na meni si našel jeftine poene dobit buš si pričal domeka tak s pucom
Lepo sam odnesel kompi koji je sve pročačkal.
Sve radi ki vurica
Trafo si doma odpelaj pa ganjaj cyberpunka na 10 fpsa više za bolše i nisi
Najte ljudeki nasedati na to kom još fali kalolifer od 1kilowat
Za novu sve naj svima gemišta nam ne bil preveć
Pozdrav, vidio sam ponude 5080 za 1000e ili 5090 za 2500 nisam mislio nista kupovati ali posto bi mogle jos skociti cijene, koje je vase misljenje?
5070ti best buy
Mišljenje je takvo da si sam sebi odgovorio....netrebaju ti 
Da ti zbilja treba, bilo jedna ili druga..... ničije mišljenje ti nebi bilo potrebno.....lp
pardon, ima i drugi dio a taj je da ti možda i trebaju odnosno imaš želje ali kalkuliraš zbog novaca....ako je tako opet se vračaš na to da kad bolje razmisliš ti ne trebaju 
Popi si rakiju koju i vidjet češ da ti je ova tvoja najbolja na svijetu
Pozdrav, vidio sam ponude 5080 za 1000e ili 5090 za 2500 nisam mislio nista kupovati ali posto bi mogle jos skociti cijene, koje je vase misljenje?
5070 ti ili 5080..
5070 ti ili 5080..
5080 je bacanje para. Da ima vise vrama, ajde. Ovako, kada pocne stekati 5070ti, stekati ce i 5080.
R33mba#2892
5070 ti ili 5080..
5080 je bacanje para. Da ima vise vrama, ajde. Ovako, kada pocne stekati 5070ti, stekati ce i 5080.
Opet ti i vram,jel još nisam vidio gdje to 24gb vrama šiša 16 u igrama?
ugl ljudi koji si mogu priustiti 5090 je i kupe :)
ali na tvom mjestu bih radije uzeo 5080, PS5 i za ostatak novaca si uplatio neko putovanje (ili kupio neki drugi hardver)
Bacanje para kolega,imaš 16 gb vrama kartice tipa 5060 ti i radeona po puno manjim cijenama jer "kada počnu štekati jedni počinju i drugi"...to se zove domino efekt manjka vrama,sve preformanse svedu se na zajednički nazivnik,0. 
ako nađeš da je razlika između 5070ti i 5080 max 150e onda 5080, ako ne ja nebi
Kada sam sebi uzimao novu karticu i dvojio između 5070ti i 9070xt moje opravdano i blokada mi je bila razlika od max 100e, pošto to nisam našao uzeo sam 9070xt i sasvim sam zadovoljan, dapače nemam prigovora niti jednog.
Da ti zbilja treba, bilo jedna ili druga..... ničije mišljenje ti nebi bilo potrebno.....lp
pardon, ima i drugi dio a taj je da ti možda i trebaju odnosno imaš želje ali kalkuliraš zbog novaca....ako je tako opet se vračaš na to da kad bolje razmisliš ti ne trebaju 
Gledam jesam na bugovom forumu ili na forumu filozofskog fakulteta
Gledam jesam na bugovom forumu ili na forumu filozofskog fakulteta
Bug v2. dobijes HW preporuku i besplatan zivotni savjet. Sto fali..?
scion of the storm
Intel 80286
Problem vide oni koji ne troše 100-150 eura na pizdarije isti dan.
Intel 80286
Imati posao ne znači da se mora bacat novac bez razmišljanja.
Nije to rasprava već pojedini mlate gluposti,sad su već u zoni trolanja
Narucio sam iz Links webshopa 10 plocica rama ddr4 16gb - narudzba je prosla i sada javljaju da nisu u mogucnosti isporuciti .
Cijena po komadu je bila 44 eura zato sam i kupio 10 komada.
Zanima me imali tu osnove za tuzbu i da li su mi duzni isporuciti moju narudzbu? Ima li koji pravnik da se razumje u to.
Hvala
Intel 80286
U tuznoj stvarnosti, zamisljam links tipa koji ovo cita i pita se, mogu li tuziti svog zaposlenika jer nema 10 na lageru, a ima na webu, ili tebe jer si narucio/platio 10 cijelih kom previse.
Lps
scion of the storm
Neznam gdje je to razlika 100-150 eur između 5070ti i 5080, ja sam svoju prije 3 tjedna platio 730 eur a bome ne nađem nigdje 5080 ispod 1000 ojra što je skoro 300 eur razlike što nije baš malo čak ako i svaki dan bacaš 150 eur (možda ako zarađuješ 7-8t eur).
Isti dan ne znaci svaki dan, vec mozda jednom tjedno ili mjesecno, dakle nema drame.
Prioriteti....
scion of the storm