Ne pricaj gluposti, jedina smislena usporedba coolera je noise-normalized, a onda ta Noctua pojede tvoju...
2 Noctua NF-A15 su puno mocniji od bilo koja 3 venta sa grafickih kartica koji su teski drek u usporedbi s ovima. Da ne pricamo o tome da je i sami cooler 4-slot.
Brojevi ne lažu pa kako su onda 2 venta mocnija od 3, gdje ti je logika isparila, evo link kakve su temperature u 3d marku. Znaci sad je besmisleno gledat temperature nego je smisleno gledat/ usporedjivat samo noise samo kako tebi paše, i zamisli sad noctua pojede 3 venta, po čemu po glasnoći? Wooow, clap clap. A jel to nekome uopće bitnije od nižih temperatura? Ja mislim da ne. Jebe mi se za noise dok je grafa u kučištu i ne čujem je, bitnije mi je da je grafa hladnija a vjerujem i večini vlasnika kartica. Opet ponavljam, 3 venta 3d mark 57-58, a noctua 2 venta 62.5 - 62.9C, i sa svime šta si nabrojao kak je sad 62 bolje od 57-58? Djabe cooler 4-slot kad hladjenje nije efikasnije od 3070 sa 3 venta . Jedino možda u ansha selu.