* * *.
Uzalud trošiš riječi prijatelju...Ovaj se posvađao sa pola foruma (a čini mi se i sa samim sobom) i sve koji ne ližu pod po kojem Jensen hoda stavlja na ignore.
Žalosno kaj fanboyizam napravi od čovjeka.
Ali, Nvidia. <3
Jedan je od rijetkih koji je svoja iskustva (umjesto da se igra) ovdje na široko i nadugo pisao, naravno onako kako to on zna što i pridonosi kvaliteti same teme.
A ono što ne pridonosi kvalitetu foruma jesu upravo ti fanbojsi kao što bi slobodno mogu reći tvoj post.
Mene lično ne zanima AMD-ov GPU odjel (pa ni AMD u globalu) i jedna u životu odluka manje. A Nvidija će biti uvijek 10% skuplja od konkurencije.
Znam da nebi trebao odgovarati, ali jače je od mene...
Jeje, doprinosi jako puno, svi mi jedva čekamo da čujemo kako njemu radi neka igra, kako njemu izgleda, kolko je njegova grafa tiha i koje temperature ima. I da na kraju obavezno između 4 i 7 malih slatkih srčeka.
Ajde molim te ljepo čiji sam ja fanboj, reci mi? I još ako možeš daj mi to potkrijepi nekim mojim postom. Neki post tipa MEGATAMINOG u kojem izjavljuje da je AMD u grdnim problemima, jer će NVIDIA izdati svoj SAM. A AMD upravo nasapunao Intel i sad se konačno budi u GPU segmentu, nisu imali bolju situaciju u svojoj povjesti, a on kaže da su u problemu. Jednako se smijem i tebi i MEGATAMI, koji ga ste zavedeni u zeleno, kao i HCgamingCRO-u koji je sav u crvenom.
Živio, ali nemoj mi odgovarati bez dokaza mojeg fanbojizma.
Neću ti editovati post, osim bar riječi boldati, jer se na to referiram.
Dakle nisam ti rekao da si fanboj nego sam ukazao da bi tvoj post mogao da sugerira na fanbojizam.. da je teški oftopic odavno je ovaj dio foruma već ispunjen pacijentima.
Ja se mogu nazvati Intel / Nvidia fanbojem ali na žalost to nisam niti se tako osjećam. Samo volim kupovati kvalitetne (nužno znači i skuplje proizvode) čisto da me glava kasnije ne boli.
Volio bih dalje o Ampere da nastavimo.
Problem je sto grupa vas konstantno dolazi ovdje objasnit nama koji smo kupili Ampere kako smo pogrijesili....
I ovaj "Mitch" je kao krenuo okolo pa na kraju ipak napisao da je meni zao sto sam kupio rtx3080....jer on zna da je meni zao.
(*) Ajde da zavrsimo sa ovom pricom barem sto se mene tice....
NE...nije mi zao,grafa je nevjerovatna i vise nego sam ocekivao.
Takodjer 1000eu koje sam dao nije milijun eura....novac je da se trosi,zivot je da se zivi.
(**) Ali stvar je....ako sam ja sretan sa onime sto sam ja kupio za novce koje sam ja zaradio....zasto ste vi nesretni?....
Ovo što sam ti boldao i zazelenio i jeste glavni problem.
Našao sam 6 godina stare poruke Ramboxa i tebe i ti si mu ukazivao na mali napredak, lupam, 5. ili 6. generacije Nvidije a on i dalje (kao i dan danas) po svome.
(*) Ne znam šta ćeš njemu objašnjvati.. njem je jedna RTX 3080 1/16 plaće, meni u PP pisao da je čak i više. Eto blokirao me jer ne želi da mu netko kaže istinu. A pogledaj mu Moj PC sve Appleovi produkti.. tako da još uvijek ne dobijam odgovor "Monitor bez stalka a isti košta 1000 USD" I zamisli da ti takav finansijer govori o isplativosti.
To me podsjeća kada na TV-u multi milijarder priča kako je najgora finasijska kupnja - kupnja novog auta. A isti taj čiča ima RR-ova i Ferrarija u garaži kao ja patika u ormaru i da ne govorim službenog vozača.
(**) Nisam ja prije svega nesretan. Ja sam itekako sretan zbog tebe i zbog ove teme. Zapravo svima u ovoj temi koji su kupili RTX-icu i barem nešto pričali o njoj davao sam TU. Ali neki jednostavno nisu nesretni nego - ljubomorni.
Dakle ajmo o Ampere... kada dolazi Quadro iz TSMC-ovih fabrika?