Naj Grafička godine.

poruka: 48
|
čitano: 4.475
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Naj Grafička godine.
felonterx kaže...

Po meni tu titulu zaslužuje definitivno EVGA GTX295 jer je koliko sam ja vidio do sad dala najbolje rezultate.

Ako je dala najbolje rezultate ne znaći da je bestbuy,bestbuy znaći omjer cijene i performansi,tj. uloženo/dobiveno.

Moljac
16 godina
protjeran
warhed kaže...
felonterx kaže...

Po meni tu titulu zaslužuje definitivno EVGA GTX295 jer je koliko sam ja vidio do sad dala najbolje rezultate.

Ako je dala najbolje rezultate ne znaći da je bestbuy,bestbuy znaći omjer cijene i performansi,tj. uloženo/dobiveno.

a ova ti  nije tema best buy graficka, nego naj graficka godine

Immortal Technique in the streets back on the hustle cuz three strikes'll get you life for stuffng cracks in a duffel
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 12:38 (epic).
16 godina
neaktivan
Naj Grafička godine.

Mali offtopic

Mislim da za 2009 godinu još nije vrijeme da proglasimo najgrafu godine, jer je tek 7. mjesec, a do 12 se još svašta može dogoditi

http://fotoforum.forumotion.net/
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
epic kaže...
warhed kaže...
felonterx kaže...

a ova ti  nije tema best buy graficka, nego naj graficka godine

Koliko vidim i autor teme je pisao o bestbuyu (hd4850) i svi ostali forumaši,možda malo naslov teme ne odgovara s porukama u temi :),no nemojmo ići u OT.

Moljac
16 godina
neaktivan
Naj Grafička godine.

HD 4670- najbolji omjer cijene i performansi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Jedno pitanje, dali 4670 trazi dodatno napajanje? Trenutno imam ovaj mode com od 400w i 7600gt koja trosi 41w a ova koliko sam vidio 49w, neznam ak je istina, ali dali bi izdrzala na mom napajanju? Ima netko ovdje noname napajanje sa HD4670?

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina

4850

GTX275

C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2+2*1Gb Kingmax /Super talent DDR2 OC 888,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2009 20:59 (4mal).
17 godina
Independent kaže...

Jedno pitanje, dali 4670 trazi dodatno napajanje? Trenutno imam ovaj mode com od 400w i 7600gt koja trosi 41w a ova koliko sam vidio 49w, neznam ak je istina, ali dali bi izdrzala na mom napajanju? Ima netko ovdje noname napajanje sa HD4670?

HD4670 mora trošit ispod 50W, vjerovatno negdje oko 40W jer se da još dosta clockat.

Za dual core i hd4670 je dosta codegen od 300W.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
Drakon kaže...

po meni Nvidia 260gtx 216sp

Slažem se!

I to po rangu uloženo/dobiveno!

16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
Independent kaže...

HD4670 mora trošit ispod 50W, vjerovatno negdje oko 40W jer se da još dosta clockat.

Ok, to sam i mislio, znaci moj noname od 400w ce izdrzati... Najvjerojatnije uzimam tu grafu, jer nema smisla sada trositi lovu na skuplje grafulje posto ubrzo nam stize nova serija... (na skuplje mislim 4890)

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
17 godina
neaktivan
Naj Grafička godine.

HD4890, s obzirom na cijenu (koja je jos uvijek u laganom padu) - odlicna je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam rekao da nije, ali sacekaj 6mjeseci pa ces vidjeti koje cemo grafulje imati za tu cijenu... Govorim naravno o onima koji vec imaju grafe tipa 4850 ili 9600/9800Gt, pametnije bi im bilo da sacekaju nego da idu sada obnavljati konfiguraciju, ukoliko netko ima stari pc onda se sada isplati ako mu se neda cekati, ali za ekipu koja pati za par fps-a viska je ovo cisto bacanje novca... Naravno to je samo moje misljenje...

17 godina
neaktivan
Naj Grafička godine.

To je u potpunosti tocno, ali kad prodje tih 6 mj. mozemo opet cekat sljedecih 6 mj., jer kakve cemo onda tek graficke imati za tu cijenu.Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pudge kaže...

To je u potpunosti tocno, ali kad prodje tih 6 mj. mozemo opet cekat sljedecih 6 mj., jer kakve cemo onda tek graficke imati za tu cijenu.Namigiva

Ako bude kao i sa hd3850 i hd 4850 onda bi i hd5850 trebala biti oko 1100-1400kn pri izlasku, a pretpostavljam da će biti najmanje jaka kao hd4870/90 odnosno gtx260/275.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
4670 i noname napajanje
Independent kaže...
Hyperion kaže...
Independent kaže...

Ok, to sam i mislio, znaci moj noname od 400w ce izdrzati... Najvjerojatnije uzimam tu grafu, jer nema smisla sada trositi lovu na skuplje grafulje posto ubrzo nam stize nova serija... (na skuplje mislim 4890)

Tako sam i ja mislio pa sam ipak morao kupovati novo napajanje. Ventilatori su se vrtili ali slike niotkuda. Imao sam neko noname napajanje nominalne snage od 300W ali vjerojatno je puno slabije. Nakon što sam ubacio Codegen od 550W grafa je bez problema radila. To je bilo na staroj ploči Intel945 i P4 procesoru, ne ovoj konfi iz mog PC-a.

16 godina
neaktivan
RE: 4670 i noname napajanje
Tvrdy kaže...

Tako sam i ja mislio pa sam ipak morao kupovati novo napajanje. Ventilatori su se vrtili ali slike niotkuda. Imao sam neko noname napajanje nominalne snage od 300W ali vjerojatno je puno slabije. Nakon što sam ubacio Codegen od 550W grafa je bez problema radila. To je bilo na staroj ploči Intel945 i P4 procesoru, ne ovoj konfi iz mog PC-a.

A dobro, ti si imao od 300w, moje je noname od 400w a ova grafa trosi vise-manje kao moja trenutna 7600gt, tako da nebi trebalo biti problema...

17 godina
neaktivan
Treba_do_neba kaže...

a ona asus mars gtx295  šteta što je limitirana

potpis

Expect The Unexpected http://www.dark-hack.net
17 godina
neaktivan
Naj Grafička godine.

po meni najbolja grafa god je ati 4870.za tako male pare tako jake perfomanse. kapa dolje za ati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice