dvoumim se između ove dvije
5850 ili 285gtx
koja od ove dvije bi moja konfa dobro"nahranila" :)?
dvoumim se između ove dvije
5850 ili 285gtx
koja od ove dvije bi moja konfa dobro"nahranila" :)?
Ako ti je ova tvoja konfa tacna pod moj pc onda bi ti ja preporucio 5850 imas dovoljno napajanje i svega trebalo bi raditi dobro
LOL
HD5850 je jača od GTX285, ima DX11, manje se grije,manje troši, manje je bučna.
Jedino što sam primjetio da je vjerovatno slabija od GTX285 u DX9.
Znaš da ti i konfu može kočit i sporiji hard disk? A mislim da ovaj seagate baš i nije brz...
dobar mi je ovaj hdd još uvijek ;)
dx 11 mi nije tolko bitan,kolko je slabija u dx9 ?
i od kojeg proizvođača da izaberem ?
dobar mi je ovaj hdd još uvijek ;)
dx 11 mi nije tolko bitan,kolko je slabija u dx9 ?
i od kojeg proizvođača da izaberem ?
Kako znaš da ti je dobar?
Provjeri sa hdtune free verzijom koliki ti je read (write možeš samo ako imaš jednu particiju). Ako ti je ispod 50-60MB/s onda je neki šrot spori.
Današnji prosječni hardovi imaju ovakve brzine(za usporedbu):
Bilokoji proizvođač sve su HD5850 zasada iste, sa što manjom cijenom i što većom garancijom. Mene bundle uopće nezanima, uzeo sam his-ovu HD5850, dobio 2x 2molex -> 6pin, instal. cd, dirt 2 voucher(odmah dao nekome,ionako već imam reloaded), upute.
A da bi skinuo Dirt 2 moraš se regat na steam, i kada skineš slijedi najbolji dio sami problemi sa tom igrom dok sa ovom skinutom sa torrenta nema. I da ja pređem na besplatnu legalu moš mislit.
Mislim da je ati bolji, a što se diska tiče to ti je najmanja investicija 550 kn samsung 1TB ti je optimalno rješenje, pa za razliku u cijeni što uzimaš ati uzmi taj disk i problem riješen.
A taj samsung :
Review:
http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/3
:)
razlika je da je 5870 bolja od gtx295,trenutno jedna od najjacih grafa na trzistu:D
oču li bit miran snjom za 2,3 godine?
po meni jesi,a ako ne,za 1-2 godine samo jos jednu nabaci kad cijena bude 1000kn i opet igraj na high:D