Imam lenovo thinkcentre A59 Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, 2gb RAM, 250Gb HDD i integriranu grafičku x3100, sve je to na napajanju od 280W. Podržava utor za dodatnu grafičku pci-e. Koja je najjača grafička koju mogu staviti a da je napajanje od 280W može podnijeti(do 1500kn)???
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam lenovo thinkcentre A59 Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, 2gb RAM, 250Gb HDD i integriranu grafičku x3100, sve je to na napajanju od 280W. Podržava utor za dodatnu grafičku pci-e. Koja je najjača grafička koju mogu staviti a da je napajanje od 280W može podnijeti(do 1500kn)???
problem je u tome što ne mogu mijenjati napajanje jer onda gubim garanciju na cijelo računalo. Može li se ijedna malo jača grafička staviti na ovo napajanje?
problem je u tome što ne mogu mijenjati napajanje jer onda gubim garanciju na cijelo računalo. Može li se ijedna malo jača grafička staviti na ovo napajanje?
Ja sam na 275 W imao 7600 GS, pa mislim da bi ti mogao ugraditi 7600 GT.
EDIT: Imaš OVDJE kalkulator pa si izračunaj. Uz ove podatke što si dao bi čak i 9600 GT išla.
EDIT2: Oni u Mikronisu su lijeni gadovi. Kako to da mušteriji ne žele promjeniti napajanje (i da im to platiš, naravno)?
Ne bi ti ja stavljao noviju grafulju na 280W napajanje. A šta kažeš na ovo - Kupiš napajanje, zamijeniš ga, staro sačuvaš, ako nekaj rikne, staviš natrag staro - nitko neće skužit, garancija ostaje...
Al sam podli...
Ne bi ti ja stavljao noviju grafulju na 280W napajanje. A šta kažeš na ovo - Kupiš napajanje, zamijeniš ga, staro sačuvaš, ako nekaj rikne, staviš natrag staro - nitko neće skužit, garancija ostaje...
Al sam podli...

Mislim da je najbolje rješenje ovo od kompotka
Jesi kompotko :D
Slazem se s tobom :)
Mikroshit!
problem je u tome da ako je pod garancijom da su onda stranice od kucista zaljepljene nekom trakom i to se vidi ako se odljepi i opet zaljepi
problem je u tome da ako je pod garancijom da su onda stranice od kucista zaljepljene nekom trakom i to se vidi ako se odljepi i opet zaljepi
postoji trik poput pegle na paru ali i tu treba imati malo srece :P
Može se i običnim fenom. Malo toplog zraka i ljepilo "omekša", skineš naljepnice, obaviš svoj posao, opet ih malo isfeniraš i vratiš natrag. Ali pazi da ne oštetiš naljepnice.
Tak sam ja uradio kod sebe... :D... Bile dvi naljepnice na cosku gdje se skida i ja sam to uradio sa fenom, samo sto je kod mene bila u pitanju graficka, dobio sam intgriranu u kompu, jer mi je rodjak prodo jeftino svoju staru, samo sto treba bit jako oprezan s fenom... nesmije se prerano skidat jer s on sjebe stvar