Koju grafičku na napajanje od 280W

poruka: 16
|
čitano: 2.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Imam lenovo thinkcentre A59 Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, 2gb RAM, 250Gb HDD i integriranu grafičku x3100, sve je to na napajanju od 280W. Podržava utor za dodatnu grafičku   pci-e. Koja je najjača grafička koju mogu staviti a da je napajanje od 280W može podnijeti(do 1500kn)???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Koju grafičku na napajanje od 280W
zerocooly kaže...

Imam lenovo thinkcentre A59 Core 2 Duo E8200 2.66 Ghz, 2gb RAM, 250Gb HDD i integriranu grafičku x3100, sve je to na napajanju od 280W. Podržava utor za dodatnu grafičku   pci-e. Koja je najjača grafička koju mogu staviti a da je napajanje od 280W može podnijeti(do 1500kn)???

Uzmi HD4850 i Fortrona od 400W.
http://s6.ba.bitefight.org/c.php?uid=16442
17 godina
neaktivan

problem je u tome što ne mogu mijenjati napajanje jer onda gubim garanciju na cijelo računalo. Može li se ijedna malo jača grafička staviti na ovo napajanje?

17 godina
neaktivan
zerocooly kaže...

problem je u tome što ne mogu mijenjati napajanje jer onda gubim garanciju na cijelo računalo. Može li se ijedna malo jača grafička staviti na ovo napajanje?

Nope. I ako staviš grafu gubiš garanciju. Riskiraj, ili zaboravi na igranje.
17 godina
zerocooly kaže...

Gubiš ako ti staviš, no ako im kažeš da oni stave nakon što kupiš garancija ostaje.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
zerocooly kaže...

Gubiš ako ti staviš, no ako im kažeš da oni stave nakon što kupiš garancija ostaje.

Kupio sam komp u mikronisu i oni pristaju ugraditi mi grafičku ali ne i promjeniti napajanje. Koju onda da grafičku uzmem da može raditi pod ukupnim napajanjem od 280W? 
17 godina

Ja sam na 275 W imao 7600 GS, pa mislim da bi ti mogao ugraditi 7600 GT.

EDIT: Imaš OVDJE kalkulator pa si izračunaj. Uz ove podatke što si dao bi čak i 9600 GT išla.

EDIT2: Oni u Mikronisu su lijeni gadovi. Kako to da mušteriji ne žele promjeniti napajanje (i da im to platiš, naravno)?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @2.66 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.8.2008 17:11 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne bi ti ja stavljao noviju grafulju na 280W napajanje. A šta kažeš na ovo - Kupiš napajanje, zamijeniš ga, staro sačuvaš, ako nekaj rikne, staviš natrag staro - nitko neće skužit, garancija ostaje...

Al sam podli... Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...

Ne bi ti ja stavljao noviju grafulju na 280W napajanje. A šta kažeš na ovo - Kupiš napajanje, zamijeniš ga, staro sačuvaš, ako nekaj rikne, staviš natrag staro - nitko neće skužit, garancija ostaje...

Al sam podli... Cool

Ovo je najbolje rješenje Cool
17 godina
neaktivan

Mislim da je najbolje rješenje ovo od kompotka

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Jesi kompotko :D

Slazem se s tobom :)

Mikroshit!

Mama hocu 4870!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

problem je u tome da ako je pod garancijom da su onda stranice od kucista zaljepljene nekom trakom i to se vidi ako se odljepi i opet zaljepi

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...

problem je u tome da ako je pod garancijom da su onda stranice od kucista zaljepljene nekom trakom i to se vidi ako se odljepi i opet zaljepi

Da, to je problem, al ak se pažljivo odlijepi, ne bi trebali skužit...
17 godina
neaktivan

postoji trik poput pegle na paru ali i tu treba imati malo srece :P

I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Može se i običnim fenom. Malo toplog zraka i ljepilo "omekša", skineš naljepnice, obaviš svoj posao, opet ih malo isfeniraš i vratiš natrag. Ali pazi da ne oštetiš naljepnice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Tak sam ja uradio kod sebe... :D... Bile dvi naljepnice na cosku gdje se skida i ja sam to uradio sa fenom, samo sto je kod mene bila u pitanju graficka, dobio sam intgriranu u kompu, jer mi je rodjak prodo jeftino svoju staru, samo sto treba bit jako oprezan s fenom... nesmije se prerano skidat jer s on sjebe stvar

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice