Eventualno tu grafu isprobat u drugom kompu ! Mozda je defektna ? Dali si od prvog dana imao te probleme ?
HD7870 Club
- poruka: 45
- |
- čitano: 13.294
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Možda. Na doti2 nije radila probleme tako da sam taj error dobio tek kasnie kad sam probao BF3, CS:GO, Neverwinter tako da ne znam točno reći da li je od prvog dana ali pretpostavljam da je pošto je imam tek 2mj.
pozz ekipa,dali je netko voljan prodati svoju 7870 nije važno koja samo je bitno da ima garanciju u HR i da ima full bundle?
Pošto hd 7870 ima dva PCI-E ulaza, dal moram oba uključivat u napajanje ili je jedan dovoljan, i akp je jedan dovoljan kad se uključuju oba?
Hvala!
Pošto hd 7870 ima dva PCI-E ulaza, dal moram oba uključivat u napajanje ili je jedan dovoljan, i akp je jedan dovoljan kad se uključuju oba?
Hvala!
Moraš oba!
Zašto mi MSiAfterburner freez-a pc kad ga uključim?
(Odmah nakon instalacije, čim ga pokrenem bez ikakvog prčkanja)
to ti je do drajvera.
hi ljudi,ja sam nedavno dobio komp s grafom msi hd 7870 2 gn oc edition afterburner,pa me sad zanima sto tu trebam namjestati u afterburneru koja temp overclock speed itd ....nist se ne kuzim,danas sam igrao eld scrols 5 ili mw3 i samo mise iznenada ugasio komp,sad jel ima to veze s time?
Ako se ništa ne kužiš, vrati sve na default i čitaj tutorial. Nisi trebao ništa ni dirati prije nego se informiraš kako spada.
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/tutorial-msi-afterburner/62798.aspx
Danas stigla Sapphire HD7870 2GB GHz Edition (kupljena ovdje) pa da se konačno upišem u ovaj klub. Bit će dostojan nasljednik dosadašnje XFX HD6870.
Još da nije zaključana tema o dotičnom dućanu, pa da svi koji smo uzimali tamo iznesemo iskustva...
to ti je do drajvera.
Pa driveri su zadnji ( NON-BETA ) od ATi-a???
Koje drivere trebam staviti, neke pra-historijske. . .?
to ti je do drajvera.
Pa driveri su zadnji ( NON-BETA ) od ATi-a???
Koje drivere trebam staviti, neke pra-historijske. . .?
kada sam stavio grafu u komp svaki put kada bih kliknuo u gpu-z da spremim bios na hard, bi se smrznuo komp. sada je s vremenom sve "sjelo" na svoje mjesto i imam zadnje (ne beta) drajvere i nemam više takvih problema. Ah da i Call Of Juarez; Gunslinger kada bih pokrenuo nakon 2 minute igre bi se freezao komp i samo ručni restart bi igrao. Prije sam imao 7950.
Stavi zadnje drivere za koje znaš da su bili dobri.