HD4850 pitanje u vezi garancije

poruka: 23
|
čitano: 3.737
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje sto se tice garancije. Ako namjerno skurim grafu npr. maknem hladnjak i upalim furmark na xtreme burning mode , i kad ju skurim vratim hladnjak garanncija bi trebala vrijedit zar ne?

Pa nemogu znat ovi u servisu da sam ju namjerno skurio ili...?         Razlog je to da dobijem novu grafu ili uz malu nadoplatu neku jos bolju! Ne salim se!!!!!

To mi je palo na pamet zato kaj je par mojih frendova crkla grafa i jedan je imo 9800GTX a dobio je GTX260(bez nadoplate zato kaj je kupovo ovu 9800 je bila jako skupa).

Stvarno me zanima ovo,tema nije sala!!

Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahahahahahahahahaha Belji se

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: HD4850 pitanje u vezi garancije
racingcam kaže...

Imam jedno pitanje sto se tice garancije. Ako namjerno skurim grafu npr. maknem hladnjak i upalim furmark na xtreme burning mode , i kad ju skurim vratim hladnjak garanncija bi trebala vrijedit zar ne?

Pa nemogu znat ovi u servisu da sam ju namjerno skurio ili...?         Razlog je to da dobijem novu grafu ili uz malu nadoplatu neku jos bolju! Ne salim se!!!!!

To mi je palo na pamet zato kaj je par mojih frendova crkla grafa i jedan je imo 9800GTX a dobio je GTX260(bez nadoplate zato kaj je kupovo ovu 9800 je bila jako skupa).

hladnjak nemozes skinut a da neostetis naljepnisu, a onda gubis garanciju, a ako samo istekas ventilator pasivni dio coolera bi bio dovoljan da se kartica neosteti... znaci tesko da ju mozes bilo kako ostetiti na taj nacin a da neizgubis garanciju. mislim da bi bilo bolje da sjebes bios( idi flash-at bios na kartici i kada si na pola procesa u windowsima jednostavno resetiraj komp)

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
neaktivan
mtopol kaže...
racingcam kaže...

hladnjak nemozes skinut a da neostetis naljepnisu, a onda gubis garanciju, a ako samo istekas ventilator pasivni dio coolera bi bio dovoljan da se kartica neosteti... znaci tesko da ju mozes bilo kako ostetiti na taj nacin a da neizgubis garanciju. mislim da bi bilo bolje da sjebes bios( idi flash-at bios na kartici i kada si na pola procesa u windowsima jednostavno resetiraj komp)

Na hladnjaku nemam nikakvu naljepnicu i vec sam ga skido. Samo trebam odsarafit 4 sarafa i hladnjak se moze skinut. Tvoj je vjerojatno drukciji. A sto se tice flashanja biosa ,kaj se ne gubi garancija ak neuspije flashanje?? Znam da se ne gubi garancija ak flashas sa orginalnim biosom al neznam kaj je kad ne usije flashanje!?

15 godina

Neznam čemu ovo glupiranje. Bez uvrede na ovo ali to je moj dobronamjeran savjet. Na kraju češ ostat i bez garancije i bez kartice a bome i bez novaca za novu karticu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Gle, ne znam kako bi mogao unistit ispravnu grafu a da se ne skuzi da je bilo namjerno...

ako zelis OCaj ju u riva tuneru, deri ju na max u furmarku sa controlom venta da radi na tipa 10% i mozda ti se pregrije i skuri, iako cisto sumnjam dok god ima kakav-takav cooler na sebi

ako ce se ostecenje jako vidjet bit ce sr*nja i neces dobit garanciju

mislim realno ne dijele nove grafe sakom i kapom u servisu svima koji dodju sa ostecenom...

postoji uvijek mogucnost da skuze da si skido vent i da garancije vise ni nemas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

kao prvo ako je skidan cooler onda se vide i oštećenja na vijcima. Čim ti itko koji se imalo razumije pogleda to, nema garancije. A ne vidim razlog zašto bi itko namjerno spalio grafu. Izgleda da netko ima viška vremena...

magog
16 godina
Rhodin kaže...

Gle, ne znam kako bi mogao unistit ispravnu grafu a da se ne skuzi da je bilo namjerno...

ako zelis OCaj ju u riva tuneru, deri ju na max u furmarku sa controlom venta da radi na tipa 10% i mozda ti se pregrije i skuri, iako cisto sumnjam dok god ima kakav-takav cooler na sebi

ako ce se ostecenje jako vidjet bit ce sr*nja i neces dobit garanciju

mislim realno ne dijele nove grafe sakom i kapom u servisu svima koji dodju sa ostecenom...

postoji uvijek mogucnost da skuze da si skido vent i da garancije vise ni nemas

Zuto-Grafa bi crashala iste milisekunde tak da ta opcija ti odpada.

Kolko sam skuzio autorov post da je on vec skidao hladnjak znaci da mu je garancija otisla.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan

Ne kužim ako on skine hladnjak (pažljivo makne šarafe i sve ostalo)  i to vrati natrag ako kaze da nema naljepnice na grafi onda kako mogu skuzit da neš nije u redu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 19:16 (zeroname).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok. Sad me vise brine to kaj gubim garanciju ak skinem cooler. Pa skido sam ga zato da ga bolje ocistim i mjenjo sam termalnu pastu. Nisam znao da se zato gubi garancija!

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 18:26 (racingcam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Važna ti je dobra priča ti možeš skinut cooler ali ako imaš dobro objašnjenje i znaš sta tražiš onda ces uspjet ali opet ne preporučam da to radiš jer nikad se nezna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jeste vi sigurni da se gubi garancija ak se skine hladnjak. Pogledajte sliku  u gornjem postu i pogledajte kak hladnjak izgleda. Nema di bit naljepnica. Necu ipak pokusat skurit grafu jer sad vise nisam siguran u garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 18:47 (racingcam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel ima ko iskustva da je skido hladnjak pa su ga skuzili kad je doso u servis te se pozdravio sa garancijom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na hladnjaku nema naljepnice a sigurno nece skuzit jer je to samo hladnjak za razliku od gtx serije (nvidia) i ati koja je oklopljena plastikom i ima puno vece šanse da se nešto zezne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 19:10 (zeroname).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

Na hladnjaku nema naljepnice a sigurno nece skuzit jer je to samo hladnjak za razliku od gtx serije (nvidia) i ati koja je oklopljena plastikom i ima puno vece šanse da se nešto zezne.

Hvala sad mi je lakse. Nebi bilo dobro da ostanem bez garancije a imam ju jos godinu i pol.

16 godina
neaktivan

rastavio sam puno kartica sa takvom vrstom hladnjaka nvidia 6200,7300 gt,8600 gt nema nikakve naljepnice samo hladnjak i ispod gpu

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.1.2010 19:13 (zeroname).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zeroname kaže...

rastavio sam puno kartica sa takvom vrstom hladnjaka nvidia 6200,7300 gt,8600 gt nema nikakve naljepnice samo hladnjak i ispod gpu

znam da nema.Skido ga i ja. Samo su me malo zbunili ovi kaj su postali tu naljpnicu.

Tnx na odgovoru

16 godina

@Fake Alert

reko sam mu mozda... kaj ja znm, imas ti pametniji nacin? ja uopce ne znam kako bi ju iso kurit... cuo sam primjere da je netko skurio grafu, ali nisam jos skuzil kak...

uostalom glupo je kurit grafu koja ispravno radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

a da lijep prodas karticu i nadomiris para?

tako i tako bi dobio nesto u rangu te, bolje prodaj i namiri pa kupi recimo 6870 koje su sada best buy.

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HD4850 pitanje u vezi garancije
MARKOcVp kaže...

tako i tako bi dobio nesto u rangu te, bolje prodaj i namiri pa kupi recimo 6870 koje su sada best buy.

Kolega hajde pogledaj datum ove poruke iznad tebe. Ta graf. je dosada otišla sama od sebe {#}

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina

kakvih sve likova ima,pa jbt zadnja poruka je bila 5.1.10  {#}

15 godina
protjeran

Skineš cooler. čaval i čekić, lupiš posred jezgre. Grafa sigurno neće raditi.

Ako nebudu gledali ispod coolera, proće ti jamstvo. A ako skineš i pokreneš furmark,

jezgra će se rastaliti na grafičkoj, ili nećeš niti moći doći do Win,

jer će zaštita od pregrijavanja isključiti grafiku, a ako i dođe i rastali se,

sve će se vidjeti sa druge strane PCB-a kao da je lupio grom u grafiku - dakle viša sila - dakle nema jamstva.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
protjeran
INCOGNITO99 kaže...
MARKOcVp kaže...

Kolega hajde pogledaj datum ove poruke iznad tebe. Ta graf. je dosada otišla sama od sebe {#}

sstrmi kaže...

kakvih sve likova ima,pa jbt zadnja poruka je bila 5.1.10 {#}

a jaooooo, ja nsiam gledo datum, ja gledo sam dan utorak, pa mislio prekljucer :D

Mišljenje je kao šupak, svi ga imaju!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice