HD 3850 Problemi

poruka: 8
|
čitano: 2.008
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
HD 3850 Problemi

Imam problem s ovom karticom, već duže vrijeme mi stalno padaje driveri u 3D aplikacijama a danas san poša upalit komp i stalno je pri pokretanju dobiva BSOD koji spominje VGA drivere (ne uspije uopće ući u WIN) (slika) i sad kad uđem u safe mode i uklonin driver on se podigne i radi normalno, ali svaki put WIN instalira novi driver i unda ga ponovo moran brisat iz safe mode-a ako se ne sitin napravit to prije gašenja kompa, mogu li ovo ikako srediti ili mogu li ikako onmogućit to da WIN sam instalirava driver od grafičke pri svakom podizanju?

IRebic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: HD 3850 Problemi
IRebic kaže...

Imam problem s ovom karticom, već duže vrijeme mi stalno padaje driveri u 3D aplikacijama a danas san poša upalit komp i stalno je pri pokretanju dobiva BSOD koji spominje VGA drivere (ne uspije uopće ući u WIN) (slika) i sad kad uđem u safe mode i uklonin driver on se podigne i radi normalno, ali svaki put WIN instalira novi driver i unda ga ponovo moran brisat iz safe mode-a ako se ne sitin napravit to prije gašenja kompa, mogu li ovo ikako srediti ili mogu li ikako onmogućit to da WIN sam instalirava driver od grafičke pri svakom podizanju?

Koji OS? Ako je Win 7 možda ti je uključen Automatic Updates pa ga isključi ili stavi da sam biraš što ćeš instalirati od update-a.

Živim luksuzno! Jedem luk i lijem suze... :)
13 godina
neaktivan

Tipican znak crkavanja grafe pocne ti tako rusnjem winsa i drivera govorim ti iz iskustva iste takve probleme sam ja imo na 3870 stalno su se driveri rusili i winsi moro sam ju undercloclat da bi radila i tako uglavnom graficka ti se sprema za vjecna lovista

17 godina
neaktivan
INCOGNITO99 kaže...
IRebic kaže...

Koji OS? Ako je Win 7 možda ti je uključen Automatic Updates pa ga isključi ili stavi da sam biraš što ćeš instalirati od update-a.

Win 7 i Update mi je isključen od 1 sekunde kad je on instaliran, on ne radi update drivera nego stavi onaj koji on ima "u sebi" a s najnovijin driverima je ista stvar...

IRebic
14 godina

imam istu grafu i 12.4 drivere i nemam nikakvih problema dok ulazim u igrice il tak neke, a dok sam imal novije drivere onda mi se javljal bsod i rušenje igrica. problem ti nije u grafi nego u driverima. stavi 12.4 drivere

17 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

imam istu grafu i 12.4 drivere i nemam nikakvih problema dok ulazim u igrice il tak neke, a dok sam imal novije drivere onda mi se javljal bsod i rušenje igrica. problem ti nije u grafi nego u driverima. stavi 12.4 drivere

Zašto mi se onda čak i u biosu pojavljuju neko kao točkice po ekranu? 

IRebic
14 godina

je onda se spremaj na to da bude crkla. moja je stara 2 godine, možda čak i malo više i radi ko nova

17 godina
neaktivan
overlord666 kaže...

je onda se spremaj na to da bude crkla. moja je stara 2 godine, možda čak i malo više i radi ko nova

Ima i ovoj 2 godine i radi nebi da joj je 15 godina -.-

IRebic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice