FX 6300 i GTX 960 mi daje oko 60 fps u BF3 mapa Grand Bazar,nekako mi je to premalo!!Sve stock!!
da ja odvrtim? samo reci koliko igraca i detalji...
FX 6300 i GTX 960 mi daje oko 60 fps u BF3 mapa Grand Bazar,nekako mi je to premalo!!Sve stock!!
Ako treba, mogu i ja .
Sad sam procesor stavio na 4.3 Ghz i GPU core +150,mem +500
Caspian Border 64/64 60-70fps,nekad malo preko 70,naravno nema gledanja u nebo!!
Ali moram priznat OC procesora na 4.3 GHz nije nešto puno doprinjeo!!
Evo igram sad sa GTX 970 stock i i5 6600K 4.1GHz,Caspien Border 64/64 i fps mi je od 100-115!!Izgleda da je taj FX 6300 slabašan za 960ku!Jer nije valjda GTX 970 40% jača od GTX 960 koja je naclockana na +150,+500!
Pa ovisno od igre do igre ali ima situacija gdje i je GTX 970 jača od GTX 960 40% pa i više jer ima oko 60% više Cuda jezgara.
Sad sam procesor stavio na 4.3 Ghz i GPU core +150,mem +500
Caspian Border 64/64 60-70fps,nekad malo preko 70,naravno nema gledanja u nebo!!
Ali moram priznat OC procesora na 4.3 GHz nije nešto puno doprinjeo!!
64p/ultra/1080p:
min:58, max:143,avg:92
pola sata, ima svega!
Brijem da su fx procesori preslabi za bf,ja jedva primijetim razliku s gtx 650ti boost na 970.Imam skoro isti fps.Igram na low doduse,ali imam neznatno manji fps kad stavim na ultra.Igram na low zbog 144hz btw
stize neki i5/i7 preko ljeta da se igram ko cojek
FX je valjda najgori mogući odabir za Battlefield - pogotovo buldožeri.
I5 2500k pa na dalje tu caruju ...
Eh zato ce AMD sa zenom opet rasturat kao nekada 😲
LOOOL! kaj je jedina s tim skorom u njihovoj bazi!
moja stara gtx 970! 88,4%@1647mhz!
Strasan je taj clock od 1647MHz. Kao takva šiša i stock GTX 980 bez problema. Gdje ti je sada spomenuta kartica?
Kod mene
LOOOL! kaj je jedina s tim skorom u njihovoj bazi!
moja stara gtx 970! 88,4%@1647mhz!
Strasan je taj clock od 1647MHz. Kao takva šiša i stock GTX 980 bez problema. Gdje ti je sada spomenuta kartica?
u unigine heaven-u gtx 980 na 1512mhz je mrvu sporija od gtx 970 na cca 1635mhz! zato sam se rijesio 980, razlika je bila zanemariva!
isti slucaj sad ocekujem i s gtx 1070...lp
u unigine heaven-u gtx 980 na 1512mhz je mrvu sporija od gtx 970 na cca 1635mhz! zato sam se rijesio 980, razlika je bila zanemariva!
isti slucaj sad ocekujem i s gtx 1070...lp
Ali to je zato jer si imao bolestan primjerak cipa
Uzmi za primjer moju 970, koja je sa svojih 57,4% bila bolja od 0.3% u bazi...inace koja je sada isto na reklamaciji(ali iz nekih drugih razloga). Pa tako, reklamacija bi mi trebala biti uvazena, i zamjena za drugu odobrena....
Lol, povrat novca zbog asic-a? Dobro ces ih nasmijat..
Uzmi za primjer moju 970, koja je sa svojih 57,4% bila bolja od 0.3% u bazi...inace koja je sada isto na reklamaciji(ali iz nekih drugih razloga). Pa tako, reklamacija bi mi trebala biti uvazena, i zamjena za drugu odobrena..s time da cu odmah inzistirati da mi u trgovini ocitaju asicq, pa ako bude manji od bar 70% trazit cu povrat novca..mslm sto ce mi grafa sa brutalnim hladenjem ako je nemogu kloknuti(iako on nije glavni uvjet za dobar oc).
wtf? Pretjera ga i ti sad. Previse ozbiljno si shvatio sve ovo...
nemogu mu cak ni td dati koliko mi je žao
covjek ocigledno trazi americku evga gdje mozes birati gpu s odredenim aiscq postotkom!lp
Vas sam nasmijao XP .Hmm, da mozda sam malo ozbiljnije sve to uzeo k srcu...nece te me valjda okriviti zbog toga haha. Ali svakako, nadam se boljem primjerku ako bude.
Pozdrav,
trebam savjet.
Kad igram pojavljuje se no video input koji uzrokuje GPU koja se sama od sebe previše clocka i baci crni ekran. E, sad da stvar bude bolja, ako ja kažem u nVidia CP-u da Prefera Maximum Performance i ako ona pri bootu odmah digne taktove na 1151/3505 Mhz, sve će raditi kako se spada satima, gaminga kolko voliš, ali ako ona u bootu bude na svojim idle taktovima (135/405), radit će samo dok ne upalim igru, kad upalim igru, crn ekran nakon 5 minuta. Savjeti? Temp mi nikad ne prelazi 65 stupnjeva.
Lol, povrat novca zbog asic-a? Dobro ces ih nasmijat..
Ja sam iskreno pustio suzu na ovo...
Eto maknuo sam, neču da budem odgovoran za suze i smijeh ovdje
btw: danas idem po drugu gkarticu, uvažena mi je reklamacija u Linksu. Svaka im čast na brzini, sve pohvale od mene!
Eto maknuo sam, neču da budem odgovoran za suze i smijeh ovdje
Nisi trebao...Svatko tko se šali na svoj račun je čovjek i po..
Stjepanje kad stiže ta 1000 serija na naše police ?
jel netko ima iskustva sa inno3d karticama? bilo kojim, jel treba biti oprezan s njima ili su u rangu ostalih, msi evga asus...?
jel netko ima iskustva sa inno3d karticama? bilo kojim, jel treba biti oprezan s njima ili su u rangu ostalih, msi evga asus...?
Asus nešto u zadnje vrijeme griješi oko grafičkih, a inno je imao tj još ima preseksi hladnjake za gtx 9xx seriju (koliko sam vidio slični dolaze i za 10x0 seriju), relativno hladne i tihe kartice.
Asus nešto u zadnje vrijeme griješi oko grafičkih, a inno je imao tj još ima preseksi hladnjake za gtx 9xx seriju (koliko sam vidio slični dolaze i za 10x0 seriju), relativno hladne i tihe kartice.
Gdje Asus griješi oko grafičkih sem što su malo skuplje
Malo su skuplje i u pravilu losije od konkurencije.
U kojem pravilu ?
Sve je to manje više ista pašta.