Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.952
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Gtx 9xx Club
A budem nesto sklopal,bit cete obavjesteni!
;)
AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
toxic kaže...

garantiram ti za ovu gainward da je na 60% tiha, nije nečujna ali je tiha skroz. dakle ako si npr s kompom u dnevnom boravku ne cujes je nikako.

Ok bravo za Gainward...inače moj prvi  gpu 

SILA/ZGX@ZGamers
17 godina
ZGamer kaže...
toxic kaže...

garantiram ti za ovu gainward da je na 60% tiha, nije nečujna ali je tiha skroz. dakle ako si npr s kompom u dnevnom boravku ne cujes je nikako.

Ok bravo za Gainward...inače moj prvi  gpu 

Gainward moja prva nVidia-a tako se prije zvala  ah nostalgija, danas mi Gainward nije izbor ali uvijek se rado sjetim

16 godina
Gtx 9xx Club

Tko ovdje ima običaj OC-ati uz uključen benchmark? Kao ovaj npr.:

Uvijek sam viđao i shvaćao da ljudi prvo podignu frekvenciju GPU-a, pa onda testiraju, ali ne u isto vrijeme da to rade. Ovo što sam vidio kod ovog je zgodno u smislu da se odmah vidi ako se pretjeralo. Što vi iskusniji kažete na to?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.3.2016 18:03 (Izzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Izzy kaže...

Tko ovdje ima običaj OC-ati uz uključen benchmark? Kao ovaj npr.:

Uvijek sam viđao i shvaćao da ljudi prvo podignu frekvenciju GPU-a, pa onda testiraju, ali ne u isto vrijeme da to rade. Ovo što sam vidio kod ovog je zgodno u smislu da se odmah vidi ako se pretjeralo. Što vi iskusniji kažete na to?

To ti je danas pod normalno, prije nije bilo moguce! samo udaraj, nemas ni najmanjih briga..LP

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
Gtx 9xx Club

To se zove multitasking.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

neeeemogu ljudi nemogu, pere me kriza nisam ništa kupio od hwa 2 mjeseca (monitor ne racunam)

Uzmem jos jednu gtx 970 ili piknem 980ti?

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

lik od koje sam ja kupil svoju, imal je 2 i rekao je da nije baš bio zadovoljan sli-em

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

neeeemogu ljudi nemogu, pere me kriza nisam ništa kupio od hwa 2 mjeseca (monitor ne racunam)

bolje uplati liječenje  

15 godina
toxic kaže...

Bolje idi na 980 Ti. Manje zajebancije oko SLI profile-a, micro stuttera i šta već još dolazi s SLI-em. Znaš kako se kaže ako sereš seri do kraja i gotovo.

Ne zaboravi da prodaš svoju GTX 970 za 1000 kn kako si rekao u ovoj temi 

Unlock the Power Within
14 godina
Gtx 9xx Club

dam mu ja 1000 i još platim ćevape i pivo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
igy kaže...
toxic kaže...

bolje uplati liječenje  

i to je opcija ali sam zdrav.. ne razumiješ ti to 

17 godina
Puls3 kaže...
toxic kaže...

Bolje idi na 980 Ti. Manje zajebancije oko SLI profile-a, micro stuttera i šta već još dolazi s SLI-em. Znaš kako se kaže ako sereš seri do kraja i gotovo.

Ne zaboravi da prodaš svoju GTX 970 za 1000 kn kako si rekao u ovoj temi 

:) hihi a moram se držati dogovora... između ostalog što sam to rekao i držati ću se svojih riječi ali me nemoj nagovarati na gtx 980ti samo da bi od mene uzeo gtx 970 za soma kuna :)

ne ide to tako. siguran sam da kada to napravim će mi se javiti hrpa ljudi. tako da nemoj to širiti na velika vrata.

15 godina
toxic kaže...

:) hihi a moram se držati dogovora... između ostalog što sam to rekao i držati ću se svojih riječi ali me nemoj nagovarati na gtx 980ti samo da bi od mene uzeo gtx 970 za soma kuna :)

ne ide to tako. siguran sam da kada to napravim će mi se javiti hrpa ljudi. tako da nemoj to širiti na velika vrata.

Nemaš brige ja ti se sigurno neću javiti za kupovinu. Ja osobno čekam novu seriju. Predugo smo se zadržali na 28nm.

Unlock the Power Within
13 godina
Gtx 9xx Club

Toxic prejak si moram ti priznat,moj savjet je da mazneš jednu vrhunsku 980ti!!!

2 x 970 si već imao!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...

Toxic prejak si moram ti priznat,moj savjet je da mazneš jednu vrhunsku 980ti!!!

2 x 970 si već imao!

na 2 sata :&

a gledam te gtx 980ti cak su i bolje od gtx 970 sli... khm

lakše mi je s druge strane nabaviti još jednu gtx 970 ako računam na to da ovu svoju moram dati za 1000 kn.

17 godina
Gtx 9xx Club

970 sli slabije od 980ti nemoj da te tonchi chuje

lol..imao sam isti sli cim su izasle pa su bile jace od titana !

sa onim driverima a kamoli danas i

...istina nisam ni ja bash nes bolji ali moj cf set up je star skoro pola godine i sve fink fercera...

...nekuzim zasto tebe svrbi a sve ti je fajn ;-)

...radje upalti tu lovu i odvedi suprugu na neki trip nego bacat

lovu za ono sto vech imash ...dobronamjeno sve receno l.p :-)

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 9:25 (4mal).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Ne tražim više nikakve savjete o kupnji na forumu. Neda mi se ovo slušat.

Nadam se da će neki od Vas upisat financije i stvarno nekom uštedit pare.

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club

Toxic planiras igrat na 2k zar ne?Tebi je mozda najisplativije uzet jos jednu 970 jer za recimo godinu dana vrlo vjerovatno ces vise dobit za 2x970 nego jednu 980ti.....a opet mozda sam u krivu.

Sa druge strane i 980ti je zvijer sama po sebi.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

nek si uzme 2 titana x u sli i ko bog 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
MEGATAMA kaže...

Toxic planiras igrat na 2k zar ne?Tebi je mozda najisplativije uzet jos jednu 970 jer za recimo godinu dana vrlo vjerovatno ces vise dobit za 2x970 nego jednu 980ti.....a opet mozda sam u krivu.

Sa druge strane i 980ti je zvijer sama po sebi.....

kak u zadnje vrijeme igram xone na tvu navikao sam se na to, s obzirom da se radi o 4 k tvu htio bih na nekim okey postavkama igrati preko xone gampada  igre koje imam a izgledaju hebeno na 4k.

npr mgs V nisam još prošao, sve više mi se sviđaju igre koje nemaju potrebu za mišom i tipkovnicom.

S obzirom da mi xone služi za ajmo reći forzu, neke tučnjave, nogomet i halo te ostale eksluzive sve ostalo što ima i na jednom i na drugom bih radije uzeo na pc-u i uživao u 4k s niskom bukom s solidnim performansama .

gledam sad ovu gainward koju imam i super je tiha recimo da imam još jednu mogao bih igrati 4k uz nikakvu buku s time da naravno ne bih igrao na maks detaljima već na pristojnima ali 4k je 4k.

ne bih pomišljao na iskustvo s r9 390 i cfom doduše to sam i očekivao ali sam htio probati. 2 x r9 390 su fakat mrcine ali sve ostalo me ubilo u pojam.

17 godina
Gtx 9xx Club

prodaj kaj imas i uzmi kak ja imam ili pricekaj novu seriju 

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
4mal kaže...

koliko bi trebao biti lud da se vrati ponovno na radeona? a nesto novo nebude vidio jos poprilicno, iz oba tadora!

12 godina
Gtx 9xx Club

Toxic onda ti je definitivno najisplativije imat 2x970 dobro ih overclockat da izvuces svaku kap performansi iz njih jer ce ti trebat za 4K.Sad vec ima 970 na njusci po 2 tisuce i nesto kn tak da si mozes sklepat dobar stroj uz nekakva normalna ulaganja.

Propustio sam dio kad si napustio 390x...imao si dvije?

Zasto si otisao nazad na nvidiu,slicni razlozi mojima ili nesto drugo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
4mal kaže...

gle ako velim da je budget 6 soma kuna ti veliš uzmi za 10. ne sorry. ne sviđa mi se to.

Možda ako furyx moze solo vrtit na 4k s solidnim perforansama okey. ali mi budi iskren ne tražim puno već plus 40 fpsa na 4k uz high postavkama (ne tražim ultra)

17 godina
MEGATAMA kaže...

Toxic onda ti je definitivno najisplativije imat 2x970 dobro ih overclockat da izvuces svaku kap performansi iz njih jer ce ti trebat za 4K.Sad vec ima 970 na njusci po 2 tisuce i nesto kn tak da si mozes sklepat dobar stroj uz nekakva normalna ulaganja.

Propustio sam dio kad si napustio 390x...imao si dvije?

Zasto si otisao nazad na nvidiu,slicni razlozi mojima ili nesto drugo?

Da, slični tvojima s time da je mene najviše mučile temperature i buka nisam mogao doći na kraj s time da xfx nema one šarafe uzeo bih vodeno. 

S druge strane probao sam hrpu naslova i ispostavilo se da mi je u tim naslovima gtx 970 davala bolje. Npr project cars se nije nikak vrtio niti s 2 x 390. Zapravo nisam bio zadovljan s ničim kad bolje razmislim.

Ali eto pogurale me da uzmem bolje napajanje, da uzmem bolje kuciste i sada imam prostora da radim što želim.

Da se razumijemo nemam ja love na bacanje već volim igrati igre i ono što imam doma želim iskoristiti kak se spada. 

U nekom trenutku ovo više neću moći raditi to je tako u životu sad si gore sad si dole, a ja sam dole već bio.

17 godina
Gtx 9xx Club

e sad kako koja igra iskreno nisam dugo igrao single gpu uvijek mi je cf upaljen  ali koliko se sjecam sa fury x-com 

sam kad je izasla sa ccc om sam dobivao max 50ak fps-a

mozda se situacija popravila tako da neznam....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 9xx Club

kad već toxic spominje napajanje, ja stvarno ne znam da li sam pehist il koji kc, dakle zamjenim 3550 na 4770 koji su tu negdje potrošnjom i 280x sa kakti štednijom 970, undervoltam proc, 970 lagano oc-an, jučer igram fallout 4, v-sync upaljen, gpu opterećen 40-ak%, i počne mi šugavi xfx 450 pucketat, whineat, cvilit....

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Checola kaže...

kad već toxic spominje napajanje, ja stvarno ne znam da li sam pehist il koji kc, dakle zamjenim 3550 na 4770 koji su tu negdje potrošnjom i 280x sa kakti štednijom 970, undervoltam proc, 970 lagano oc-an, jučer igram fallout 4, v-sync upaljen, gpu opterećen 40-ak%, i počne mi šugavi xfx 450 pucketat, whineat, cvilit....

samo ga nalozi da skoro izgori moj prvi je takoder pucketao(ljepilo) nakon visednevnih tortura overklokanja na 5+ghz+gpu jadnicak se toliko rastegnuo/zagrijao da ga vise nikad nisam cuo, sad imam opet xfx i nikakvih problema, cak ni to ljepilo ne cujem prilikom zagrijavanja, kamoli nes drugo! no dosta se ljudi zali na te simptome!lp

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2016 10:14 (Stjepanj).
12 godina
Gtx 9xx Club

Toxic zao mi je da si tako prosao sa AMDom ali i ja sam isto :)

Jos bi bilo ok da sam onda tu grafu mogao prodat za bar nekakvu normalnu vrijednost...

Ekipa ispucava bencheve...joj gle kak imam 3-5 fps vise u nekoj igri nego nvidia pandan ali ja sam VRLO dobro upoznat sa pozadinom te price...oscilacije frameratea+broken vsync i dobijes nesto katastrofalno bez obzira sto je max framerate fantastican.Ima hrpa starijih igara gdje 290 rastura ali isto tako i hrpa novijih koje su bez prtljanja sa radeon pro neigrive.

Ja kad napisem da zelim 60fps lock zelim 60 fps a ne od 40 do 80 pa je prosjek 60fps i tu nvidia ubija amd upravo u toj stabilnosti i da bude jos bolje ja nemoram prtljat po nikakvim third party programcicima kod svake druge igre da bih ju ucinio fluidnom.

Kod nvidie je to enormno vise...pokreni igru i igraj bez zafrkancija i najiskrenije ja si vise nemogu zamislit da idem opet na amd...

Jednostavno...sa ovom 970 sam toliko toliko prezadovoljan da ce pascal uistinu morat izrodit nekakav spektakularan model da cu se ja htjet rastat od ove Msi.

Moj PC  
5 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice