Gtx 9xx Club

poruka: 9.120
|
čitano: 954.812
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Gtx 9xx Club
Doslovno svaka high end grafa koju sam imao do sad je manifestirala coil unlockana na nekakvom ogromnom framerateu i to je potpuno normalno,nije normalno ako se to manifestira u standardnom gameplayu uz vsync.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gtx 9xx Club

Zato pametni amd ime frame rate targeting pa nema coila u izbornicima aaa igara ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

koja svaka grafa ima coil whine, iam 4 evga, 4 asusa. ni jedna nema ni targa od coila.

kupi kvalitetnu grafiku p anema problema :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=34436
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
Re: Gtx 9xx Club
4mal kaže...

Zato pametni amd ime frame rate targeting pa nema coila u izbornicima aaa igara ;-)

Nisam se referirao na izbornik igara niti ista slicni nego na firestrike itd,na ovoj jos nisam primjetio coil ali na gtx 680 phantom,sapphire r9 290 tri-x,msi 290 gaming,gtx 770 je bilo lagano coila kod benchanja.

EDIT:Ali to je sve u tako minimalnim kolicinama i navedenim uvjetima da ne smeta niti najmanje,prije sam citao dojmove vlasnika gtx970 da imaju coil kad igraju pa mi je bilo ....wtf.....sad vidim da su u pitanju bile neispravne grafe a ne pravilo.

Danas cu pokrenut firestrike da vidim kako se manifestira coil na ovoj....

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 10:32 (MEGATAMA).
15 godina
mirkoj kaže...

koja svaka grafa ima coil whine, iam 4 evga, 4 asusa. ni jedna nema ni targa od coila.

ima nešto i u ovome, ali ne u kvalitetnoj grafi, nego u kvalitetnom napajanju

napajanje vam može napraviti veliku razliku kod coil whina

10 godina
Rasho kaže...
mirkoj kaže...

ima nešto i u ovome, ali ne u kvalitetnoj grafi, nego u kvalitetnom napajanju

napajanje vam može napraviti veliku razliku kod coil whina

Potpis.

Vidio (bolje reći čuo), što kolega veli. Kod mene grafa radila savršeno na Seasonicu od 500W, kod lika kojem sma prodao cvilila na Cosairu GS 800.

17 godina
Gtx 9xx Club

Iskreno nikad nisam imao coli vine a imao sam 2x680,2x290referentne i 2x970 msi gaming pa i ovaj fury nema isto a przim ga 20/7 ok megatama ?

Sto se odmah ljutis i ogradjujes bzvz...

Amd je tu napravio sjajan posao !

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 10:58 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

Iskreno nikad nisam imao coli vine a imao sam 2x680,2x290referentne i 2x970 msi gaming pa i ovaj fury nema isto a przim ga 20/7 ok megatama ?

Sto se odmah ljutis i ogradjujes bzvz...

Amd je tu napravio sjajan posao !

Ja sam imao lagani coil na 290 gaming i na 290 tri-x i rekao bih da to nema veze sa AMDom ili nvidiom nego proizvodjecem grafe tojest kakve djelove koristi.

Mozda najaci coli pri benchanju mi se manifestirao na 680 phantom a sa druge strane sad sam zavrtio firestrike na ovoj 970 gaming i coil ne postoji ali to je tek jedan bench.

Moram napomenut da se nesjecam coila na gtx 780 windforce 3x oc..........

EDIT:

Inace dok sam prije citao dojmove ekipe o coilu neki su pisali da su ga imali na novoj tek otpakiranoj grafi pa da je kroz kraci period koristenja potpuno nestao neki ga nisu imali u startu pa se pojavio naknadno......ALI skoro pa svaki taj dojam je bio vezan uz benchanja a ne standardno gejmanje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 11:08 (MEGATAMA).
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Učlanujem se i ja u klub i to nenamjerno, nisam vjerovao dok nisam podigao sa reklamacije zamijenjena Asus R9 280X za GTX 980. 

Moj PC  
14 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

Znaš kako se kaže; bolje se roditi bez k... nego bez sreće, jer ako imaš sreće i tako se rodiš sa...

Super zamjena.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
strojek kaže...

Učlanujem se i ja u klub i to nenamjerno, nisam vjerovao dok nisam podigao sa reklamacije zamijenjena Asus R9 280X za GTX 980. 

Daj mi javi gdje se to može mijenjati. Kupit ću 20-tak 280X i mijenjati za 980 :D

13 godina
neaktivan
strojek kaže...

A kaj je s procesorom?

Pa imat ces bas bottleneck.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
16 godina
Gtx 9xx Club

Sve si mislim da spalim 4770K i probam poslati na jamstvo - koliko su ludi možda mi pošalju 5960X

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Tonči kaže...
strojek kaže...

Daj mi javi gdje se to može mijenjati. Kupit ću 20-tak 280X i mijenjati za 980 :D

niti jedna dakle najskuplja 280x kod nas asus matrix platinum nije kostala prek 4000kn(3700kn), dakle daj nam svima strojek objasni kak su ti dali gtx980, da nije greskom?, jer sam ja tako jednom dobio top plocu(moja je bila neka jeftinjara) od asusa a u servisu su se zabunili za jedno slovo!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy, Xfire; 2fu2L :)LP
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Uglavnom prošlo ljeto sam nabavio Asusovu R9 280x polovnu za 1500kn, koja je prije par mjeseci pocela bacati artefakte. Prošli tjedan sam ju otpeljao direktno u MR Servis, za 2 dana zovu na telefon kažu odobrena zamjena ali trenutno nemaju AMD na lageru ništa jel hoću nvidiu? Ja reko može koji model a meni gospon strix gtx 980 ! Tu sam se poceo pravit malo blesav pa ga pitao jel mi moze razliku u specifikacijama objasnit, i tako on čita i kaže ova vam ima gigu više rama ali je slabija sabirnica 256 bitna jel vam to problem?!  Ja velim OK prihvačam zamjenu ali i dalje nisam vjerovao dok ju nisam danas pokupio 

Moj PC  
8 0 hvala 1
14 godina

Pa ja ga ne bi niš pitao nego samo šaljiiii da još u međuvremenu i ne skuži !! 

15 godina
neaktivan
strojek kaže...

Scaka cast, sretno sa grafom.

Nego, je li moguce da imam stabilniji overclock grafe na Windows 10? Sa windows 8.1 sam uspio maksimalno 1480MHz zategnuti u Unigine Heavenu. Sada ide na 1530MHz i nema rusenja u Heavenu, a GTA V vrti na 60 frejmova i iznad uz MFAA, TXAA, FXAA i sve ostale moguce opcije na max (cak i one opcije "za daljinu" u drugom izborniku su na max). Nikakvih problema sa VRAM-om, sve pici ko ludo. Maksimalna temperatura je 61°C. :-D

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

GTX 9800 za 1500 kn i nova garancije, dobar posao 

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Gtx 9xx Club

ekipa nemorate ici na njusku upravo sam pokupovao sve 280x s garancijom sad samo pravac u mr.servis

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 14:36 (Stjepanj).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Gtx 9xx Club
Eto dokaza da cuda postoje i da se desavaju :) Zbunila ih je osmica u nazivu :) :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Almin94 kaže...
strojek kaže...

Nego, je li moguce da imam stabilniji overclock grafe na Windows 10? Sa windows 8.1 sam uspio maksimalno 1480MHz zategnuti u Unigine Heavenu. Sada ide na 1530MHz i nema rusenja u Heavenu, a GTA V vrti na 60 frejmova i iznad uz MFAA, TXAA, FXAA i sve ostale moguce opcije na max (cak i one opcije "za daljinu" u drugom izborniku su na max). Nikakvih problema sa VRAM-om, sve pici ko ludo. Maksimalna temperatura je 61°C. :-D

Itekako je moguce jer je opcepoznato da na recimo trenutnim driverima mozers imat superstabilan overclock a na novima postane nestabilan i obrnuto....

17 godina
odjavljen
Gtx 9xx Club

I tata bi sine :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Gtx 9xx Club

Ali šalu na stranu - najzanimljivije je što sam ja nabavio GTX 980 STRIX preko MSAN-a :P ..moram neki insider info nabaviti kad im ponestane 980-ki da pokušam s Ti verzijom ili Titanom :D kad su darežljivi.

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gtx 9xx Club

Fer trade .

In the name of tragedy...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MEGATAMA kaže...
Almin94 kaže...
strojek kaže...

Itekako je moguce jer je opcepoznato da na recimo trenutnim driverima mozers imat superstabilan overclock a na novima postane nestabilan i obrnuto....

Bice dobro ako je tako :D

15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
strojek kaže...

A kaj je s procesorom?

Ma znam, samo na čemu ga istestirat?

Uglavnom za sada Fire Strike na FX-6300@4.2 i R9 280X stock:5918 , sa GTX 980 stock: 8785

13 godina
protjeran
strojek kaže...
drakula789 kaže...
strojek kaže...

A kaj je s procesorom?

Ma znam, samo na čemu ga istestirat?

Uglavnom za sada Fire Strike na FX-6300@4.2 i R9 280X stock:5918 , sa GTX 980 stock: 8785

teski bootleneck, ja s overklokanom 280x@1300mhz sam nagurao prek 9000 bodova! dakle daj ti meni tu 980lp

17 godina
Gtx 9xx Club

prodaj ju i uzmi 390 jer ti je proc bn

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

prodaj ju i uzmi 390 jer ti je proc bn

Nije lud... kakva crna 390. Samo ti čuvaj tu 980-ku i čekaj bolje dane pa ubodi neki dobar Intelov proc.

17 godina
Gtx 9xx Club

da ceka bolje dane  lol...,a do tada ce imat sta 960 (ekvivalent radi bn-a) u stroju...lol...

i zasto intel moze ostat na amd-u...

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.7.2015 15:23 (4mal).
Moj PC  
0 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice