- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zato pametni amd ime frame rate targeting pa nema coila u izbornicima aaa igara ;-)
koja svaka grafa ima coil whine, iam 4 evga, 4 asusa. ni jedna nema ni targa od coila.
kupi kvalitetnu grafiku p anema problema :)
Zato pametni amd ime frame rate targeting pa nema coila u izbornicima aaa igara ;-)
Nisam se referirao na izbornik igara niti ista slicni nego na firestrike itd,na ovoj jos nisam primjetio coil ali na gtx 680 phantom,sapphire r9 290 tri-x,msi 290 gaming,gtx 770 je bilo lagano coila kod benchanja.
EDIT:Ali to je sve u tako minimalnim kolicinama i navedenim uvjetima da ne smeta niti najmanje,prije sam citao dojmove vlasnika gtx970 da imaju coil kad igraju pa mi je bilo ....wtf.....sad vidim da su u pitanju bile neispravne grafe a ne pravilo.
Danas cu pokrenut firestrike da vidim kako se manifestira coil na ovoj....
koja svaka grafa ima coil whine, iam 4 evga, 4 asusa. ni jedna nema ni targa od coila.
ima nešto i u ovome, ali ne u kvalitetnoj grafi, nego u kvalitetnom napajanju
napajanje vam može napraviti veliku razliku kod coil whina
ima nešto i u ovome, ali ne u kvalitetnoj grafi, nego u kvalitetnom napajanju
napajanje vam može napraviti veliku razliku kod coil whina
Potpis.
Vidio (bolje reći čuo), što kolega veli. Kod mene grafa radila savršeno na Seasonicu od 500W, kod lika kojem sma prodao cvilila na Cosairu GS 800.
Iskreno nikad nisam imao coli vine a imao sam 2x680,2x290referentne i 2x970 msi gaming pa i ovaj fury nema isto a przim ga 20/7 ok megatama ?
Sto se odmah ljutis i ogradjujes bzvz...
Amd je tu napravio sjajan posao !
Iskreno nikad nisam imao coli vine a imao sam 2x680,2x290referentne i 2x970 msi gaming pa i ovaj fury nema isto a przim ga 20/7 ok megatama ?
Sto se odmah ljutis i ogradjujes bzvz...
Amd je tu napravio sjajan posao !
Ja sam imao lagani coil na 290 gaming i na 290 tri-x i rekao bih da to nema veze sa AMDom ili nvidiom nego proizvodjecem grafe tojest kakve djelove koristi.
Mozda najaci coli pri benchanju mi se manifestirao na 680 phantom a sa druge strane sad sam zavrtio firestrike na ovoj 970 gaming i coil ne postoji ali to je tek jedan bench.
Moram napomenut da se nesjecam coila na gtx 780 windforce 3x oc..........
EDIT:
Inace dok sam prije citao dojmove ekipe o coilu neki su pisali da su ga imali na novoj tek otpakiranoj grafi pa da je kroz kraci period koristenja potpuno nestao neki ga nisu imali u startu pa se pojavio naknadno......ALI skoro pa svaki taj dojam je bio vezan uz benchanja a ne standardno gejmanje.
Znaš kako se kaže; bolje se roditi bez k... nego bez sreće, jer ako imaš sreće i tako se rodiš sa...
Super zamjena.
Učlanujem se i ja u klub i to nenamjerno, nisam vjerovao dok nisam podigao sa reklamacije zamijenjena Asus R9 280X za GTX 980.
Daj mi javi gdje se to može mijenjati. Kupit ću 20-tak 280X i mijenjati za 980 :D
Učlanujem se i ja u klub i to nenamjerno, nisam vjerovao dok nisam podigao sa reklamacije zamijenjena Asus R9 280X za GTX 980.
A kaj je s procesorom?
Pa imat ces bas bottleneck.

Sve si mislim da spalim 4770K i probam poslati na jamstvo - koliko su ludi možda mi pošalju 5960X
Daj mi javi gdje se to može mijenjati. Kupit ću 20-tak 280X i mijenjati za 980 :D
niti jedna dakle najskuplja 280x kod nas asus matrix platinum nije kostala prek 4000kn(3700kn), dakle daj nam svima strojek objasni kak su ti dali gtx980, da nije greskom?, jer sam ja tako jednom dobio top plocu(moja je bila neka jeftinjara) od asusa a u servisu su se zabunili za jedno slovo!
Uglavnom prošlo ljeto sam nabavio Asusovu R9 280x polovnu za 1500kn, koja je prije par mjeseci pocela bacati artefakte. Prošli tjedan sam ju otpeljao direktno u MR Servis, za 2 dana zovu na telefon kažu odobrena zamjena ali trenutno nemaju AMD na lageru ništa jel hoću nvidiu? Ja reko može koji model a meni gospon strix gtx 980 ! Tu sam se poceo pravit malo blesav pa ga pitao jel mi moze razliku u specifikacijama objasnit, i tako on čita i kaže ova vam ima gigu više rama ali je slabija sabirnica 256 bitna jel vam to problem?! Ja velim OK prihvačam zamjenu ali i dalje nisam vjerovao dok ju nisam danas pokupio
Pa ja ga ne bi niš pitao nego samo šaljiiii da još u međuvremenu i ne skuži !!
Scaka cast, sretno sa grafom.
Nego, je li moguce da imam stabilniji overclock grafe na Windows 10? Sa windows 8.1 sam uspio maksimalno 1480MHz zategnuti u Unigine Heavenu. Sada ide na 1530MHz i nema rusenja u Heavenu, a GTA V vrti na 60 frejmova i iznad uz MFAA, TXAA, FXAA i sve ostale moguce opcije na max (cak i one opcije "za daljinu" u drugom izborniku su na max). Nikakvih problema sa VRAM-om, sve pici ko ludo. Maksimalna temperatura je 61°C. :-D
GTX 9800 za 1500 kn i nova garancije, dobar posao
ekipa nemorate ici na njusku upravo sam pokupovao sve 280x s garancijom sad samo pravac u mr.servis
Nego, je li moguce da imam stabilniji overclock grafe na Windows 10? Sa windows 8.1 sam uspio maksimalno 1480MHz zategnuti u Unigine Heavenu. Sada ide na 1530MHz i nema rusenja u Heavenu, a GTA V vrti na 60 frejmova i iznad uz MFAA, TXAA, FXAA i sve ostale moguce opcije na max (cak i one opcije "za daljinu" u drugom izborniku su na max). Nikakvih problema sa VRAM-om, sve pici ko ludo. Maksimalna temperatura je 61°C. :-D
Itekako je moguce jer je opcepoznato da na recimo trenutnim driverima mozers imat superstabilan overclock a na novima postane nestabilan i obrnuto....
Ali šalu na stranu - najzanimljivije je što sam ja nabavio GTX 980 STRIX preko MSAN-a :P ..moram neki insider info nabaviti kad im ponestane 980-ki da pokušam s Ti verzijom ili Titanom :D kad su darežljivi.
Fer trade .
Itekako je moguce jer je opcepoznato da na recimo trenutnim driverima mozers imat superstabilan overclock a na novima postane nestabilan i obrnuto....
Bice dobro ako je tako :D
A kaj je s procesorom?
Ma znam, samo na čemu ga istestirat?
Uglavnom za sada Fire Strike na FX-6300@4.2 i R9 280X stock:5918 , sa GTX 980 stock: 8785
A kaj je s procesorom?
Ma znam, samo na čemu ga istestirat?
Uglavnom za sada Fire Strike na FX-6300@4.2 i R9 280X stock:5918 , sa GTX 980 stock: 8785
teski bootleneck, ja s overklokanom 280x@1300mhz sam nagurao prek 9000 bodova!
dakle daj ti meni tu 980
lp
prodaj ju i uzmi 390 jer ti je proc bn
prodaj ju i uzmi 390 jer ti je proc bn
Nije lud... kakva crna 390. Samo ti čuvaj tu 980-ku i čekaj bolje dane pa ubodi neki dobar Intelov proc.
da ceka bolje dane lol...,a do tada ce imat sta 960 (ekvivalent radi bn-a) u stroju...lol...
i zasto intel moze ostat na amd-u...