Kupio novu gtx 970 asus strix karticu,cim sam ju ugradio pocinje mi zvuk prekida random,na jubitou,igrama,samo prekine,nekad se vrati,nekad ne...probao druge drajvere,izbrisao nvidine zvucne drajvere,sve zivo probao i stalno isto..na kraju drasticna mjera reinstal windowsa,i opet isto.Ostatak kompa: asus sabertooth r2.0,fx 8350 8gb hyper fury ram ...neki savjet?bio bih zahvalan..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jesi li probao promijenit kabal preko kojega ti ide zvuk,neznam kakav imas setup....
imam siberia v2 blue frost sluske preko usb-a ih spajam,.probao sve
Da probas nesto u ovom stilu ako vec nisi.......
Here is how to correct your problem...
Perform a clean installation of video drivers.
- Uninstall Precision X/Afterburner if installed, make sure to select "no" to saving profiles if asked. Reboot the machine.
- Download & save graphics driver 347.09 to your desktop. Run it after download is complete.
- Select custom advanced install, under custom installation options uncheck all options except the physx system software, if you have a 3D capable monitor and would like to use 3D at some point select the 3D Vision driver also, check mark perform clean install, then click next to install the driver, reboot when asked.
- Should be good to go now.
- Verzija drivera je c/p sa tekstom pa stavis nove
Srušio je sistem, nema potrebe brisat drivere.
Jesi siguran da je do GTX 970? Ne vidim kakav bi problem mogao imat zbog grafe osim ako zvuk puštaš preko HDMI-a i monitora, a ne puštaš kad koristiš USB.
I ja mislim da nije u pitanju grafa, ona baš nema puno toga sa zvukom.
Probaj reinstalirat drivere, ako ne ide, probaj na nekom drugom uređaju, dosta današnjih TV-ova ima usb...
cim sam stavio grafu iste sekunde je pocelo..lud sam vise,budem probao ovo od kolege MEGE
iz nekog razloga problem je nestao :)
Novi nvidia hd audio driver 1.34. nevalja i crasha igre, meni u witcheru 3 svakih pola sata crasha igru i pri tome napravi novi sound device za hdmi sound u control panelu. Rijesio sam problem deinstalacijom hd audio drivera od nvidie te zatim restart i windows sam skine 1.33 verziju i ta mi radi ok zasada nemam crasheva.
nemoguce. nvidia ima savrsene drivere..