GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 208.803
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GTX 7XX Club
Vrale89 kaže...

Ima tko MSI GTX770 TF 2GB OC? Da mi kaže kakve ima temp prilikom npr. BF4(ULTRA) ili COD GW(ULTRA) i kakve su npr temp u normalnom radu. Meni pokazuje kad igram BF4(ULTRA) load: 99% i temp: 80 C kontantno,tako slično jako i COD, možda stupanj manje. Osim kad je uvod i load misije. Ali tijekom igre nonstop. Jel to oke? Jel vam trza ikada?

Oko 60c load, mogu kada dodem s posla jos testirati kako je sada kad su hladniji dani.

Medutim imam jako dobro provjetreno kuciste, od naprijed 200mm fan, te jos 2, sa strane i iza 120mm. (HAF kuciste)

BF4 igram u MP sve HIGH, 2xmsaa. Ne primjecujem trzanje. No ti spominjes ultra, nebih stavljao na ultra zbog 2gb vrama.

[M|C] pleXx
13 godina
protjeran
nakon sto ti se zauzme sva vram memorija a igra trazi jos, posluzit ce se systemskom memorijom, do trzanja dolazi jedino onda kad nema dovoljno ove druge! A bf4 na ultra vuce max 2.3gb@1080p a 3gb vuce kad se stave apsolutno sve postavke(znaci i one pos.u ljevom meniju tj blur i skaliranje na 200% )na max!lp
||| Core™ inside |||
13 godina
janiq kaže...
Vrale89 kaže...

Ima tko MSI GTX770 TF 2GB OC? Da mi kaže kakve ima temp prilikom npr. BF4(ULTRA) ili COD GW(ULTRA) i kakve su npr temp u normalnom radu. Meni pokazuje kad igram BF4(ULTRA) load: 99% i temp: 80 C kontantno,tako slično jako i COD, možda stupanj manje. Osim kad je uvod i load misije. Ali tijekom igre nonstop. Jel to oke? Jel vam trza ikada?

Oko 60c load, mogu kada dodem s posla jos testirati kako je sada kad su hladniji dani.

Medutim imam jako dobro provjetreno kuciste, od naprijed 200mm fan, te jos 2, sa strane i iza 120mm. (HAF kuciste)

BF4 igram u MP sve HIGH, 2xmsaa. Ne primjecujem trzanje. No ti spominjes ultra, nebih stavljao na ultra zbog 2gb vrama.

JA igram bez problema i bez ikakvog trzanja BF4 MP na ultra postavkama!! Od 2GB RAM-a koristi max 1.8GB!!

AUDIOFIL
12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club

Normalno da se može igrat na ultri ali fps u tom slučaju nije lockan na 60+, što ja ne preferiram. Radije smanjim aa na x2 i možda još koju opciju na high, razlika je jeeeedva primjetljiva i fps je 60 min. 

embrace whatever may come
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Sup?

Nova za SLI dolazi za tjedan dana u ADM su mi morali ovu povuc zadnju :D

13 2 hvala 0
12 godina
odjavljen
Seraphiel kaže...

Sup?

Nova za SLI dolazi za tjedan dana u ADM su mi morali ovu povuc zadnju :D

khm..Sup?

embrace whatever may come
17 godina
GTX 7XX Club

Kaj ju ADM nema vise na lageru? 

Kolko vidim cijena je oko 5600kn..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ja sam ju jucer uzela, zvali su me da cu dobit. U roku sat i pol su me zvali da proizvođač nije poslao dobavljaču, nakon 5 minuta su me zvali da su uspjeli dobit jednu i da ce mi to poslat. Danas je dosla. Tak da ne trenutno nema. Nisam ni dobila igre koje obecavaju, predpostavljam da moram to trazit direktno od Nvidie? Kartica je 5700 za gotovinz btw.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 18:29 (Seraphiel).
13 godina
GTX 7XX Club

Ćek kupila si GTX 780ti i čekaš još jednu za SLI i uz sve to si cura!??{#}

AUDIOFIL
Moj PC  
11 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Yep, znam da je mozda cudno za RH al poznajem puno gamera koji nisu muski. I da cekam jos jednu i corsair 750D.

13 godina
Seraphiel kaže...

Yep, znam da je mozda cudno za RH al poznajem puno gamera koji nisu muski. I da cekam jos jednu i corsair 750D.

Znam dosta ljudi i dosta cura,čak štoviše živim sa 4 cure/žene u stanu (žena + 3 curice) ,ne znam niti jednu koju zanima bilo kakav oblik tehnikalija,a o gamingu da ne govorim!!Ako i postoji koja u krugu od par kilometara dao bih ruku da je ne zanima hardwer,pogotovo high-end!

Što ti treba tako moćan setup ako se smije znat,na kojoj rezi igraš,koliko monitora imaš,ostale komponente??

AUDIOFIL
12 godina
GTX 7XX Club

i onda dodje cura i sve nas opere s 780ti uskori i sli...

moguce najaci sli setup ce bit na bugu {#}

razorblade
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
GTX 7XX Club

MIslim da imamo jednoga sa 4x 690 i jednog sa 4x Titan

AUDIOFIL
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
GTX 7XX Club

to znam...ali to su 4 grafe...govorim najjaca s dvije

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTX 7XX Club

Gledam cijene grafi gtx780 na nabava.net ima ih od 3800 do 5500, naravno nereferentni modeli, skoro pa 2tkn razlike u cijeni..

A ove kaj su najjeftinije (3800-4200) su nedobavljive, tj mogućnost nabave uz narudžbu..

ADM ih ima na lageru po cijeni od 5400kn, dok je 780ti 300-tinjak kn skuplja..

Osim web shopova izgleda da pad cijena grafi nije došlo do dućana, a ovo kaj je na web shopovima, po "diskontnim cijenama" su nedostupne..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
GTX 7XX Club

Novosti s "crvene" strane.

Izasla je vijest da ce Mantle podrzavati i "druge proizvodjace".

Dal se ovo odnosi na Nvidiu, ili samo svi njihovi modeli, a ne samo 7xxx i noviji?

Uglavnom, jos jedan poticaj da ipak izaberem 770 {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
9 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Mislim kupit 2560x1600 monitor eventualno, moram kupit kuciste prvo jer sam jedva uspjela nagurat 780 ti i h100i unutra. Igram na 1920x1200 trenutno. (volim 16:10 vise od 16:9)

Setup je:

proc: i7 3770k na 4.5, hladi ga h100i znam da bi i i5 bio vise nego dovoljan za gaming al sam imala viska novci.

maticna: gigabyte Z77X UD3H odlicna maticna za OC i nije bila tolko skupa.

ram: 16gb 1866 crosair vengence, rami su rami netrebaju mi bog zna kakvi.

HDD: 240gb samsung evo SSD i 2tb WD caviar green

napajanje:  Seasonic SS-1050XM ATX 1050W je mozda malo overkill ak kad ufaktoriramo cpu i gpu OC te sli, da napajanje postaje slabije s koristenjem mislim da je kupnja bila razumna.

hlađenje: h100i sviđa mi se više od neceg poput dh14 ili h220 koji se jako lako kvari

kuciste: haf 912+ , ne preporucujem kupit cu Corsair 750D eventualno

cd/dvd rom: nemam jer mi netreba.

tipkovnica: DAS Professional UK Clicky - plavi switchevi dosta glasni mozda nisu za svakog. Moram napomenut nova blackwidow ima plave switcheve i nemogu se mjerit s DAS iako bi trebali biti jedno te isto tak da ako razisljate o plavim radije uzmite DAS.

mis: stari g9x kojeg se ne zelim rijesit jer mi javise pase, ako se sta dogodi mjenjam ga za Zowie FK. 

Razlog za ovakav rig je jer kad se odselim natrag u FR mislim stream-at an 1080p 60fps te u slobodno vrijeme gejmat na 1600 :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 23:04 (Seraphiel).
15 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

mislim da je 780ti u sli-u overkill trenutno čak i za tu rezoluciju, ma taj setup bi mogao gurati 4k rezoluciju još 2 godine, a kamoli išta niže

Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
thaar kaže...

mislim da je 780ti u sli-u overkill trenutno čak i za tu rezoluciju, ma taj setup bi mogao gurati 4k rezoluciju još 2 godine, a kamoli išta niže

Npr jedna 780ti u BF4 i 4K rezi ne može gurat na 60 fps da se okrene naopako!!O CR3 da ne govorim!

AUDIOFIL
17 godina
GTX 7XX Club

Prerano je za 4k reze, mislim da bu do izražaj došlo (50-60 fps) tek za dvije-tri generacije..

Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
volegradele kaže...
Seraphiel kaže...

Znam dosta ljudi i dosta cura,čak štoviše živim sa 4 cure/žene u stanu (žena + 3 curice) ,ne znam niti jednu koju zanima bilo kakav oblik tehnikalija,a o gamingu da ne govorim!!Ako i postoji koja u krugu od par kilometara dao bih ruku da je ne zanima hardwer,pogotovo high-end!

Što ti treba tako moćan setup ako se smije znat,na kojoj rezi igraš,koliko monitora imaš,ostale komponente??

sretan si i zato šuti, pokrij se ušima i uživaj

ja imam jednu manje ćerkicu i sve tri (žena pogotovo) su zaljepljene za komp, mob ili tv i to je teški fajt tko ima prednost

...a ja sam u tom fajtu najčešće donji 

11 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

ja imam 770 vrtim sve na ultra i zasad mi ništa ne šteka igram bf4 SoD ac3 slam soccer 2006 cod blk ops 2 super zadovoljan

Release the Kraken
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
GTX 7XX Club

Trebas imati srece.

Gainward GeForce GTX770 4GB GDDR5 Phantom-Edition

2.230 kn

Valjda su skuzil da su fulali

http://www.computeruniverse.net/en/products/90513525/gainward-geforce-gtx770.asp

Sad je 2.670 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 22:20 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Trebas imati srece.

Gainward GeForce GTX770 4GB GDDR5 Phantom-Edition

2.230 kn

Valjda su skuzil da su fulali

http://www.computeruniverse.net/en/products/90513525/gainward-geforce-gtx770.asp

Sad je 2.670 kn

Nice!

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...

Hvala :)

Jedan petak u noci se pojavilo po ovoj cijeni. Pitao sa na grupi Dobre ponude Hardver dal da narucim, jer je ocito greska. Nemam pojma kakvi su Njemci s tim stvarima.

Nije bilo nikakve reakcije na forumu... i narucio sam {#}

I nakon 10 dana cekanja promjena stanja narudzbe {#}

Valjda nece kod samog slanja skuzit da nesto ne stima {#}

14 godina
CyberDemonVZ kaže...
sudy_freak kaže...

Hvala :)

Jedan petak u noci se pojavilo po ovoj cijeni. Pitao sa na grupi Dobre ponude Hardver dal da narucim, jer je ocito greska. Nemam pojma kakvi su Njemci s tim stvarima.

Nije bilo nikakve reakcije na forumu... i narucio sam {#}

I nakon 10 dana cekanja promjena stanja narudzbe {#}

Valjda nece kod samog slanja skuzit da nesto ne stima {#}

Al i po cijeni od 350€ je jeftinije nego kod nas, tako da, nemaš problema :)

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
sudy_freak kaže...

Al i po cijeni od 350€ je jeftinije nego kod nas, tako da, nemaš problema :)

Haha, Uzi 2.900, Telebit 3.700 {#}

E, po ovoj mojoj cijeni su opaka konkurencija 280x {#}

14 godina
GTX 7XX Club

Za 2900 kuna imaš R290 4GB, doduše referentnu.

Tako da, kad smo kod konkurencije...

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.11.2013 23:59 (zoharbizo).

1 3 hvala 0
13 godina
zoharbizo kaže...

Za 2900 kuna imaš R290 4GB, doduše referentnu.

Tako da, kad smo kod konkurencije...

"Moja cijena" 2.200kn.

Al da, u pravu si. Da mi nije uletjelo ovo, vjerojatno bi mi 290 bila slijedeca graficka.

12 godina
protjeran

Na CU je sada msi gtx 780 451€, smanjio se za 5€ u jednoj noci medutim sada se ceka preko 4 tjedna kartica, a ima i palitova od 437€.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 11:55 (DeathBringer12).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice