GTX 7XX Club

poruka: 1.474
|
čitano: 207.786
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: GTX 7XX Club
Dachande kaže...

Kak opce funkcioniraju ti bundleovi.

Vidim da kao Croatia pise da sudjeluje, ali kad ides na detalje, nema nista.

Po tome bi uz svaki gtx trebalo nesto ici, a kolko po ducanima vidim, najcesce jedino Asus daje igre kod nas.

Vidim da bi uz moju trebao ici i neki mix Warframe/Marvel Heroes

Vidim tamo kako ti treba neki kupon s codom, e sad kako to dobiti pitanje je.

Vjerojatno bude s vremenom više informacija i kako bude vrijedilo i za nas koji smo prije počastili Nvidiju s našim novcima.

12 godina
Haf932 kaže...

Vec je izasla ! Vani se cijene krecu oko 300$ ! Kod nas je jos nema !

al je ja nemogu naci ni u Njemackoj ili se samo u USA izasla?

13 godina
protjeran
Tiby kaže...
Dachande kaže...

Kak opce funkcioniraju ti bundleovi.

Vidim da kao Croatia pise da sudjeluje, ali kad ides na detalje, nema nista.

Po tome bi uz svaki gtx trebalo nesto ici, a kolko po ducanima vidim, najcesce jedino Asus daje igre kod nas.

Vidim da bi uz moju trebao ici i neki mix Warframe/Marvel Heroes

Vidim tamo kako ti treba neki kupon s codom, e sad kako to dobiti pitanje je.

Vjerojatno bude s vremenom više informacija i kako bude vrijedilo i za nas koji smo prije počastili Nvidiju s našim novcima.

Kod se dobije u pakiranju s karticom.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina

Ja jučer piknuo grafičku koja bi trebala imati taj kod unutra, ali nema.

coffeeeffect.blogspot.com - mali blog sa recenzijama serija, filmova, igara
13 godina
protjeran
Dachande kaže...

Ja jučer piknuo grafičku koja bi trebala imati taj kod unutra, ali nema.

Posebno je navedeno kod pakiranja. I naši trgovci ponekad znaju istaknuti.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
GTX 7XX Club

koju bi gtx760 preporucili (da je tiha uglavnom i OC ) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan
psihoroba kaže...

MSI Twin Frozr Gaming - http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13349

Najtiša GTX760, dobar power menagment, dobra memorija za OC. http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_760_TF_Gaming/26.html

14 godina
Gilbert kaže...
psihoroba kaže...

MSI Twin Frozr Gaming - http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=13349

Najtiša GTX760, dobar power menagment, dobra memorija za OC. http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_760_TF_Gaming/26.html

Potpisujem.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
13 godina
protjeran
GTX 7XX Club

ajde malo da nam tema ne zamre, da vas zaposlim{#} jel moze netko da odvrti s gtx 760(moze i s gtx770) ovu dolje mapu tj drugu misiju u bf3 "operation swordbreaker" jer me zanima usporedba s starom gtx670 a i 7950!

u đipu gtx670 daje oko 62fps-a..

ako moze na stocku i max klokana! bio bih jako zahvalan a i malo de se informiramo{#}!

ovo dolje je moja 7950 stock i oc(1190/1575)

63fps-a stock 63fps-a stock

80fps-a max oc 80fps-a max oc
TX!LP

||| Intel Core™ i7 inside |||
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
GTX 7XX Club

gtx 670  je  jača  {#}

Moj PC  
9 1 hvala 0
14 godina
GTX 7XX Club

Otiđem jučer "testirati" FPS, kad zaglavim do pola 4 jutros igrajući.
Igram sad.

U biti, uključio sam si V-Sync tako da igram na lockanih 60 FPS-a.
U onoj sceni s džipom, Ultra postavke, AA, AF sve, 65-70. Na stock-u.

Max OC nisam probao jer sam igrao.
Napominjem, jučer dok sam igrao, temp nije prelazila 55 °C.
Shiny little cold bitch. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
GTX 7XX Club
kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
dery kaže...

šatro se opametili i više stavili veću sabirnicu..{#} samo da bude malena cijena, pa će bit bang for the buck. {#}

Ja sam Bošnjak i time se dičim, kome smeta lopatom ga spičim !
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Dečki pozdrav.Može li tko reći kolike su vam temperature grafičke u igrama(GTX 760 OC)?Meni se zna temp. povisiti do 75°C(Bioshock Infinite,Sleeping Dogs).Ventovi grafičke rade na 65%(~3000 rpm)Grafička nije overclockirana jer mi je voltaža zaključana.Jesu li to o.k. temp?Nekad mi se znaju srušit igre(plavi ekran)i onda se komp resetira sam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

ja imam gigabyte windforce verziju i kad mi se overlocka sama u igrama na 1241mhz temp ne prelazi 58 u igrama tipa borderlands,dok u crysis 3 i jacim igrama ide max do 66% i to sa venzom na 51-52%.

ova tvoja se dosta grije,moguce da je neispravna kad postiže visoku temperaturu uz toliki rpm ventova. jel su i ostale komponente "vruće"? cpu npr. mozda ti je los protok zraka u kucistu.

13 godina
neaktivan

Mislim da je sad sve u redu.Isključio sam u Afterburneru graf ventova,sad je na auto.Dobijam iste rezultate kao i ti:65°C-52%vent 99%GPU usage u bioshocku.Još ću malo zaigrat da vidim da li će temp.rasti.Inače temp.procesora je oko 55°C u igrama.Hvala na sugestijama.

12 godina
GTX 7XX Club

sad vidim na MSI str da je dsla verzija sa 4gb dali je ta bolja od hawk verzije? http://eu.msi.com/product/vga/N760-TF-4GD5-OC.html#overview

i dali se moze jos dodatno OC, i u kojem je ona ranku 7950 ili 7970?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 12:24 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

da to je ok temperatura. imamo isti proc(ja nemam k verziju,ne clockam), temperatura mi je od 48-55 u igrama,55 je u ovim cpu hungry igrama.

@dennocro

to ti je ista grafa samo sa 2gb vise memorije.. neznam kolko je to nuzno danas, navodno je za BF4 3gb vrama recommended. dosad mi nijedna igra nije imala usage vec od 1300mb vrama.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 12:28 (GrimReaperKC).
13 godina
protjeran

Pa ako c3 i bf3 na fullHD+ultra detalji vuku do 1.8gb vrama naravno da ce za bf4, 3gb vrama biti preporuceno s obzirom da ce imati jos vise poligona i jos detaljnije texture to je bilo za ocekivati...

neznam koja 2 panja su mi dali td? ste kad probali bf3mp na tim detaljima i pogledati koliko Vrama vuku?{#}?? a za bf4 da ne govorim (napisao sam gore razloge){#}!

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 18:30 (Stjepanj).
16 godina
GTX 7XX Club

kao i asus, japanski galaxy izbacio mini gtx760,po meni galaxy marka br1 šteta šta je nema kod nas

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

inace s drugog foruma u vezi 2gb i 4gb 

If you're getting a 760, get the 2GB version, there's no benefit in getting the 4GB version because 760's bus width (256bit) is not that big to fully ultilize the 4GB vRam you're just wasting the extra cash

12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club
Pozdrav! Evo i mene u 7xx klub...sa msi 770 gaming. Zanima me samo jedna stvar trenutno, a to je da sam na par mjesta vidio da bi psu trebao imati 42A na jednom railu. Iako na službenim stranicama nema takvog zahtjeva...
Moje npajanje je EVGA NEX750Bronze koje ima 4 raila ako se ne varam i zajedno 61A sa sva četiri raila. Pa me zanima hoću li imati problema sa karticom ako je (navodno) 42A potrebno na single railu?! ps. kartica bi trebala doć danas ubrzo

Hvala
embrace whatever may come
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Nećeš imati problema. Vjerovatno je preporuka za napajanje sa 42A na +12V railu za cijelu konfiguraciju sa GTX770. 42A na +12V jest nešto preko 500W, a toliko daju sva bolja 550-600W napajanja.

Dakle, plug'n play i ne brini.

Agent Zero
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 8:31 (Gilbert).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
GTX 7XX Club

Evo službeno upisivanje u klub :) ...grafa stigla, zajedno sa novim kućištem, radi ko bombon :) ...temperature su odlične, nakon 15ak min unigine max temp 62C sa blagim oc-om od 20mhz na mem i gpu. 3dmark 11 mi zavrtio odlično no izbacio error na kraju. cini se da je futuremark server ugasen.

Jedino što me malo zabrinulo je nekakav tihi zvuk koji se cuje s kartice pod opterećenjem. Kažu ljudi po forumima "coil whine". iritantno je ali tek kad se naslonim uz kućište mogu čut. jel to neki problem il normala?

evo dole score sa unigine na max preset 1080p

edit: sa +75mhz na coreu i +200 na mem: 1021 Score:

embrace whatever may come
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 0:57 (eywa33).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Kako se klokaju vaše gtx 760?

Meni  je ASIC: 78,8%.

Postavke afterburnera +40 core, +500 mem. Maximalan core bez diranja mem je +90, a suprotno max mem +600.

prema GPU-Z tdp nikad nejde do maxa, uvijek je oko 78% +/-..

Na stranim forumima ljudi s čak manjim AISC-om (čitaj 60-70%) dobivaju bolje rezultate... {#}

Ako imate kakav savjet dobro bi došao.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
To sto si ti citao nemora uvijek znaciti da kartica s vecim asicom daje veci oc, svaki cip je poseban! A zametnuo si koliko su napona dobivale te kartice(s manjim asicom) da bi dobile veci rezultat od tebe s vecim asicom, znaci nije uvjek pravilo! A i od kud mozes znati da je nisu hladili s jos kojim extra ventom na zadnjoj strani gpu pcb-a?(poput mene:-) a imam 62%asic q.)lp
13 godina
neaktivan
GTX 7XX Club

Sve to stoji, znam da ASIC nije pravilo.. al gotovo svi dobivaju oko 1300MHz u boostu, a meni se ruši iznad 1250..a čim dignem memoriju na još manje..s mem iznad 200+ mi je max core clock 1215 u boostu... (valey bench kaže oko 1280core) 

ko je u pravu, valley ili GPU-Z?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Schweini7 kaže...

Sve to stoji, znam da ASIC nije pravilo.. al gotovo svi dobivaju oko 1300MHz u boostu, a meni se ruši iznad 1250..a čim dignem memoriju na još manje..s mem iznad 200+ mi je max core clock 1215 u boostu... (valey bench kaže oko 1280core) 

ko je u pravu, valley ili GPU-Z?

GPU-Z. Valley ne pokazuje točan core clock zbog gpu boosta (2.0). Meni, primjerice, na stock postavkama pokazuje 1333 MHz.

13 godina
GTX 7XX Club

jel imaju veze i driveri sa gpu boostom ili?

primjerice meni unigine kaze 1306mhz sa boostom,dok mi afterburner u svim mogucim igrama kaze max 1241mhz. npr borderlands2 grafa mi ne prelazi 58 stupnjeva pa bi se tu mogla jos malo kartica sama dic. dok recimo za metro i ostale kuzim,na 1241mhz mi je 66 stupnjeva pa recimo da joj vise neda.. jel igra tu kakvu ulogu i driver ili?

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice