Gtx 770 Gddr3

poruka: 98
|
čitano: 13.370
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Gtx 770 Gddr3

& 

Čitam i ne vjerujem.

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Gtx 770 Gddr3

ne podrzava dx11 ,pa sam morao dx9, i stavio sam 1360 rezu... :) 

iostalo je sve default

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 22:50 (exer1234).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Gtx 770 Gddr3
sudy_freak kaže...

& 

Čitam i ne vjerujem.

Bogami i ja upravo čitam i ne vjerujem.

Čak sam vidio da je neki amer kupio "770 gtx" i stavio u feedback 4 zvjezdice od 5, znači zadovoljan je

14 godina
Gtx 770 Gddr3

u cem je problem?fejk je, istina, ali nije bas toliko losa.. za 0.00 kn je dobra, zar ne? bolja od bilo koje integruse..  :D 

0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 770 Gddr3

Ne podržava DX11, LOL. Da se ova jadnica po Bug formi testira vjerojatno ni 200 bodova u Heavenu ne bi imala.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gtx 770 Gddr3

Nebi imao fejk ni da mi platis imho

Daj stavi ss od bencheva. Lp

0 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Ne podržava DX11, LOL. Da se ova jadnica po Bug formi testira vjerojatno ni 200 bodova u Heavenu ne bi imala.

jadnica ili ne, nisam dao 600 kn za nju kao moj glupi frend, koji je prodao 5850 da bi kupio ovu, jer je mislio da je u rangu prave 770 koja polovna kosta 2000 :D

14 godina
Kolacic kaže...

Nebi imao fejk ni da mi platis imho

Daj stavi ss od bencheva. Lp

evo vam,

14 godina
exer1234 kaže...

jadnica ili ne, nisam dao 600 kn za nju kao moj glupi frend, koji je prodao 5850 da bi kupio ovu, jer je mislio da je u rangu prave 770 koja polovna kosta 2000 :D

Mogu si misliti u kakvom je bio psihičkom stanju kad je shvatio što je kupio za 600 kuna. Poklonjanje govori sve od sebe ali OK, poklonjenom konu se ne gleda u zube, kakav god da je.

Niš ti se ne vidi na tom screenshotu, cropaj.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 23:06 (vrinho).
14 godina
neaktivan
Gtx 770 Gddr3

Nisi shvatio škavdru.

Oni ti žele reći da prvo što uopče ne valja na tome je što je fejk. I glumi gtx770...

Drugo je što nitko se baš nije niti usudio testirat tak nešto jer neznaš u kakvom su stanju takve stvari. Tu se igraš sa strujom a ne brojkama. Ta grafička ti sad dok mi ovo čitamo može profučkat u plamen u kučištu ili dok spavaš da se ti desi kratki spoj. Jer nije provjeren proizvođać, a pogotovo to što je ponavljam fejk.

Treče je što uopče je sramotno od njih što su proizveli i da li neke performanse u nju koje nisu niti blizu originalu. A po podršci same kartice nije u cvjetu mladosti, kao pomlađena MILF sa 45 na 37 godina, uz vidljive nedostatke.

Nije loše testirat ju da se vidi šta to je i kako to izgleda, ali igraš se sa nečime što te možda kasnije može skupo koštat u smislu toga da ti pregori komp. (Doslovno)

Ja te podržavam.

No da tu karticu koristiš nakon ovog testiranja? Bolje ne, bolje si kupi neku sa 1 gb tipa geforce 210 za 150 kuna, pa kolko tolko se igraju neke igre (uz iste performanse, no možda i bolje) nego da se sa ovime zezaš.

P.S. Wait a minute, jel ja to dobro vidim? Jel ona ima 2 GB rama?

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 23:08 (tonik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...
exer1234 kaže...

Mogu si misliti u kakvom je bio psihičkom stanju kad je shvatio što je kupio za 600 kuna. Poklonjanje govori sve od sebe ali OK, poklonjenom konu se ne gleda u zube, kakav god da je.

zato i kazem. vi mene napadate, ali ja nisam dao ni lipe za nju.. Napadnite glupog frenda.  :D . i meni je smijesno al sta sad.. sjebo se lik i to je to. .. probao sam nedavno 5450 koja je smece, isto na ovom pc.. pa to je nebo i zemlja, a nju nabavis za 100 150 kn realno, jer bilo kakva da je, opet vrijedi neke pare, jer barem daje sliku, a s ovom mozes i igrati bar nest.. pes15 nije zahtjevna igra, ali ovdje radi na fullhd i sve max glatko.. na 5450 si morao stavi1280  i low da bi bilo igrivo

14 godina
tonik kaže...

Nisi shvatio škavdru.

Oni ti žele reći da prvo što uopče ne valja na tome je što je fejk. I glumi gtx770...

Drugo je što nitko se baš nije niti usudio testirat tak nešto jer neznaš u kakvom su stanju takve stvari. Tu se igraš sa strujom a ne brojkama. Ta grafička ti sad dok mi ovo čitamo može profučkat u plamen u kučištu ili dok spavaš da se ti desi kratki spoj. Jer nije provjeren proizvođać, a pogotovo to što je ponavljam fejk.

Treče je što uopče je sramotno od njih što su proizveli i da li neke performanse u nju koje nisu niti blizu originalu. A po podršci same kartice nije u cvjetu mladosti, kao pomlađena MILF sa 45 na 37 godina, uz vidljive nedostatke.

Nije loše testirat ju da se vidi šta to je i kako to izgleda, ali igraš se sa nečime što te možda kasnije može skupo koštat u smislu toga da ti pregori komp. (Doslovno)

Ja te podržavam.

No da tu karticu koristiš nakon ovog testiranja? Bolje ne, bolje si kupi neku sa 1 gb tipa geforce 210 za 150 kuna, pa kolko tolko se igraju neke igre (uz iste performanse, no možda i bolje) nego da se sa ovime zezaš.

P.S. Wait a minute, jel ja to dobro vidim? Jel ona ima 2 GB rama?

da..2gb rama :D 

btw, frend mi ju nije poklonio, nego mi je dao, da testiram.. i ako mi pase., uzmem od njega za 100 kn, ili ako nadjem kupca za vise, njemu 100, meni ostalo ... ugl grafu ne planiram ostaviti nikako,samo sam htio testirati kako radi, zato sto on ne igra igre, i uopce nema sta testirati... eto

13 godina
Gtx 770 Gddr3

Kako radi na fullhd ako si heaven testo na citiram "13xx rezoluciji" (mslm da heaven odmah ponudi nativnu rezu ekrana)? Kao što sam već reko kartica je u rangu 9600GT, možda čak i 9800GT ali dolazi sa popriličnim rizikom, ta kartica ne podržava NIKAKVE standarde, propise, regulative, norme i sl. koje normalni GPU proizvođači moraju zadovoljit. Nemoj se iznenadit ako ti se zapali pc, pregori kartica i sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gtx 770 Gddr3

Uf, bolje ne, ovo za 2 gb.2 Gb i daje takve performanse? Koju su to pijanu Inženjeru radili? Rađe onda kupit grafu firme: Palit, Gainward, Zotac, al bar znaš njihovu povijest i podlogu.. Joj, kako će se taj sjebat ko će ju imati. Gle iskreno, ja bi to prodao nekom za 50 kuna, uz uvjet da mu piše da je fejk. Taj koji e to kupit ako mu to ne napišeš, bude prvo prilikom to skužio kad upali igricu i pokuša stavit sve na max.

Tj. bude vidio da svi mogu a on nemože, a onda će bit potezanje pitanja i odgovora dok ne dođe do istine.

Meni je ta grafa više za zajebanciju ako ti se da s time zezat nego da se koristi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
kenan.M kaže...

Kako radi na fullhd ako si heaven testo na citiram "13xx rezoluciji" (mslm da heaven odmah ponudi nativnu rezu ekrana)? Kao što sam već reko kartica je u rangu 9600GT, možda čak i 9800GT ali dolazi sa popriličnim rizikom, ta kartica ne podržava NIKAKVE standarde, propise, regulative, norme i sl. koje normalni GPU proizvođači moraju zadovoljit. Nemoj se iznenadit ako ti se zapali pc, pregori kartica i sl.

smanjio sam s nativne na 1366... imao sam 9800gt prije na istom procu, i mislim da jeee ova mrvicu jaca u igrama.. nemam sta lagati.... ako zelite skinit cu fraps. uci i igru i slikat

17 godina
neaktivan
kenan.M kaže...

Vjerovao ili ne ima ljudi koji misle da je 720p FULL HD -.-

trenutna kanta: Asus Rog g750jx intel i7,16gb ram,256ssd,750gb hdd,gtx 770m 3gb ddr5
14 godina
tonik kaže...

Uf, bolje ne, ovo za 2 gb.2 Gb i daje takve performanse? Koju su to pijanu Inženjeru radili? Rađe onda kupit grafu firme: Palit, Gainward, Zotac, al bar znaš njihovu povijest i podlogu.. Joj, kako će se taj sjebat ko će ju imati. Gle iskreno, ja bi to prodao nekom za 50 kuna, uz uvjet da mu piše da je fejk. Taj koji e to kupit ako mu to ne napišeš, bude prvo prilikom to skužio kad upali igricu i pokuša stavit sve na max.

Tj. bude vidio da svi mogu a on nemože, a onda će bit potezanje pitanja i odgovora dok ne dođe do istine.

Meni je ta grafa više za zajebanciju ako ti se da s time zezat nego da se koristi...

cekaj, a zasto mislis da bi netko kupio ISPRAVNU original gtx 770 za 50 100 kn?ako kupi za te pare, valjda zna sta je jebemu

14 godina
Rei Ayanami kaže...
kenan.M kaže...

Vjerovao ili ne ima ljudi koji misle da je 720p FULL HD -.-

1080p u igrama... 1360 x 768 u heavenu, citajte sta pisem

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 23:19 (exer1234).
17 godina
Gtx 770 Gddr3

I na tu grafu normalno instaliraš nvidia drivere?

Ajd probaj otići ovdje:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

i klikni na Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products.

Da vidimo hoće li ponuditi za 770gtx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gtx 770 Gddr3

Fejk gtx770 i frend koji ju je kupio, a ne igra igre... not sure if....

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
crozoki kaže...

I na tu grafu normalno instaliraš nvidia drivere?

Ajd probaj otići ovdje:

http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us

i klikni na Option 2: Automatically find drivers for my NVIDIA products.

Da vidimo hoće li ponuditi za 770gtx

da, skinio sam 340.52... ajd cek

ElektričnaOvca nema nista skinuto pa nije mogao testirati.. do sad je imao 5850 koju je doslovno dao za ovu :D .. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 23:21 (exer1234).
14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...
tonik kaže...

cekaj, a zasto mislis da bi netko kupio ISPRAVNU original gtx 770 za 50 100 kn?ako kupi za te pare, valjda zna sta je jebemu

Imaš one ljude koji ne prate tržište, želi si ojačat komp jer on se ''kolko-tolko'' kuži, i imaš one koji hvataju oglase sa nižim cjenama jer piše-ili nepiše 'želim se rješit komponente jer sam kupio druge...''.

Pa i ako staviš cjenu od 500 kuna netko će ti popušit. No onaj iskusan će odma reći da tu nešto smrdi. Al problem je u tome što on će dat primjerice 500 kuna a na kraju neće dobit ni G od gaminga kad vidi da kartica ne daje snagu koju treba. A onda se vračam onda ponovo na ono povuci-potegni pitanja i odgovora.

14 godina
Gtx 770 Gddr3

kupim za 100, prodam za 150 200. opet si dobio grafu koja RADI.. dakle, korisna je, sigurno bolje od neke 5450 za 200 kn, s kojom neces nist ni pokrenut...a da ce se zapaliti, ne znam bas.. zasto bi? :D ..citao sam malo reviewe s njom, i ima ljudi koji ih koriste i nikakvih problema

crozoki ne radi mi ovo, stalno pise da fali java, a ona instalirana

bad company 2       1360 reza, high 60 do 80 fps igrivo1!!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2015 23:34 (exer1234).

0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 770 Gddr3

evo isao sam na ono da automatski nadje driver i nasao je. bila bi java blokirala zato prvi put nije htio

0 0 hvala 0
17 godina
exer1234 kaže...

evo isao sam na ono da automatski nadje driver i nasao je. bila bi java blokirala zato prvi put nije htio

Ma i mislio sam da će ponuditi za 770gtx kad su modali sve u biosu, al opet nikad ne znaš.

14 godina
Gtx 770 Gddr3

ets2 1650x900, high, 35 fps , mrak i kisa!! to nije uopce lose.. pa moja 5830 ne radi nista posebno bolje 

za nevjernike!!

pes15 radi u solidnih 300 fps

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 2:22 (exer1234).

0 0 hvala 0
14 godina
Gtx 770 Gddr3

stavio je na njuskalo za 250, i more ponuda vec dobio :D .. otisla je za 200 kn. Tj otic ce, dobro je to sto je lik daleko, na drugom kraju hrv pa mi nece jebat mater kad vidi  :P

1 8 hvala 0
12 godina
exer1234 kaže...

stavio je na njuskalo za 250, i more ponuda vec dobio :D .. otisla je za 200 kn. Tj otic ce, dobro je to sto je lik daleko, na drugom kraju hrv pa mi nece jebat mater kad vidi  :P

Srica tvoja pa ja nisam moderator jer bih ti za ovu poruku dodjelio trajni ban

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
nicky.sl kaže...
exer1234 kaže...

Srica tvoja pa ja nisam moderator jer bih ti za ovu poruku dodjelio trajni ban

zasto? to je bila sala,naravno.. 

grafa radi stabilno, testiram je vec 24 sata, .. lik zna da nije prava 770 za 200 kn, kad prava kosta 2500, to nije prevara.. prevara je ako uvalis ovo pod pravu 770 i oderes ga za tu cijenu. Za 200 kn nece naci nista bolje, barem ne u performansama... 

13 godina
exer1234 kaže...

zasto? to je bila sala,naravno.. 

jbg. prijašnja poruka ti zvuči otprilike zajebo sam nekog hebe mi se daleko je....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice