Gtx 760 Gpu usage!

poruka: 3
|
čitano: 1.733
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
GTX 760 GPU Usage!

Dali ima kakve veze Dual Core e6700 i 3 GB rama s GTX 760 .Znam da je veliki bottleneck ali me zanima dali je to razlog zašto npr. u BF3 ne dobivam maksimalno trošenje GPU tj. GPU usage mi je oko 45-50% a trebalo bi biti oko 90 % što bi podiglo i fps.Grafa mi je na 45 celzijusevih u igri kao da je na idle temp.To sam vidio jer imam MSI Afterburner te sam to primjetio pa me zanima dali cpu tu igra važnu ulogu i dali bi bio dobar amd fx-6300 3.5 Ghz kao novi proc.Tog mislim kupiti i 8GB rama 1600 Mhz.

0 2 hvala 0
17 godina
Gtx 760 Gpu usage!

Zar nisi dobio odgovore u ovoj temi?

http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/problem-gigabyte-gtx-760-oc-/196001.aspx

PROC TI JE PREEEEEEESLAAAAAB, pogotovo za BF3

U svakoj drugoj igri ce ti bolje iskoristavati grafu osim u BF3 jer je bf3 iznimno procesorski zahtijevan.

Koliki ti je buđet?

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: GTX 760 GPU Usage!

Pa da. Procesor je razlog slaboj iskorištenosti grafičke kartice, a taj AMD-ov bi bio odličan. Pogotovo ako se usporedi sa ovim kojeg sada imaš. Možda, ali možda ti pomogne povećanje rezolucije igre ako ti već nije stavljena najveća podržana tj. rezolucija monitora. Jer mislim da bi tako mogao više opteretiti grafičku karticu. Ali ovo govorim onako napamet i nemoj me držati za riječ. A i već duže vrijeme ne pratim stanje na području PC komponenti...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice