GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.698
|
čitano: 1.652.473
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
Tonči kaže...
Lewis kaže...

Ima i Bijela GTX 1080 :)

http://www.kfa2.com/1080HOF.html

Mislim da se GALAX/KFA2 nigdje u Europi ne prodaje. Barem ih ja nigdje nikad ne nalazim.

Kolega u UK ih je kupio 4 komada, prije BREXITA pa se to valjda jos brojalo/broji pod Europu ;).

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
15 godina

Inace danas mi dosle grafe.

Malo se igra s ocanjem i rade na 2075 mhz core i 4617 memory. Gornja radi do 74c a donja ja na 55c.

Evo i par slikica.

I ako netko hoce detaljnije slike

https://postimg.org/gallery/2dpf3rheg/

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 22:54 (Zajeb).
Moj PC  
25 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
18 godina
XXX kaže...

Moguće

Priznaj da si se opet igrao u PSu

Nego šalu na stranu, 2400kn će bit prihvatljivija cijena..

Sljedeće godine dok izleti Volta, taman će bit manji gubitak vrijednosti 1060tke, zato ju bolje kupit po "realnijoj" cijeni..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 22:43 (zvonac).
18 godina
odjavljen
zvonac kaže...
XXX kaže...

Moguće

Priznajem 

spojler

18 godina
XXX kaže...
zvonac kaže...
XXX kaže...

Moguće

Priznajem 

spojler

Ma to mi reci

Nvidiji je tu mjesto, pored rx480 uz tu cijenu, sve više jednostavno ne vrijedi, par fpsa je možda jača u nekim naslovima od 480tke, al ti fpsi ne vrijede 400-500 kn više, pa da je ne znam kaj..

14 godina
protjeran
zvonac kaže...

Ma to mi reci

Nvidiji je tu mjesto, pored rx480 uz tu cijenu, sve više jednostavno ne vrijedi, par fpsa je možda jača u nekim naslovima od 480tke, al ti fpsi ne vrijede 400-500 kn više, pa da je ne znam kaj..

rijec je o samo 168 kn razlike!

i daleko vise fps-a, a o ostalome da ne pricam!

https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1060_Gaming_X/24.html

lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 22:50 (Stjepanj).
18 godina
Stjepanj kaže...

Da al, rx480 ima freesync

Kud svi tud i mali mujo

Palit mi se ne dopada, Strix mi je bolja, samo kaj potonja ne vrijedi te novce..

Jedino od Pascala kaj vrijedi a da ne košta vagon love je, 1070, zvijer..

Nisam baš gledal puno rivjuova, al 1060 i rx480 su tu negde, svaka je bolja u nekoj igri..

Aj da je 1060 drastično bolja od 480tke, onda nikom niš, al ovak...

18 godina

odlican set up- baci neke reze i kolki je % skalinga u aaa naslovima kad ces moc 

18 godina

pa bas se i neda puno klokat 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.7.2016 23:15 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Lewis kaže...

Kolega u UK ih je kupio 4 komada, prije BREXITA pa se to valjda jos brojalo/broji pod Europu ;).

S dostavom? :) Ne moram valjda i po to pješice? 

Zajeb kaže...

Inace danas mi dosle grafe.

Malo se igra s ocanjem i rade na 2075 mhz core i 4617 memory. Gornja radi do 74c a donja ja na 55c.

Evo i par slikica.

I ako netko hoce detaljnije slike

https://postimg.org/gallery/2dpf3rheg/

Fino. :) 

12 godina
neaktivan

1060 je jednostavno bolji, cak i isplativiji ako se gleda onaj palit za 2350kn... Preko 2500kn 1060 ne vrijedi

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
7 0 hvala 0
11 godina

nije mi jasan sad taj freesync i rx480?kaj djele nekakve kupone uz kartice pa dobiješ i free/sync monitor 4free?znaju se sve prednosti i mane 1060 i rx480...pref(još uvijek) i hladnjak na zelenoj strani a nada u bolje dane i besplatni freesync modul na crvenoj,pošto nitko ne djeli i monitore sa njima.

SILA/ZGX@ZGamers
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.7.2016 1:04 (ZGamer).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
12 godina
Tonči kaže...

S dostavom? :) Ne moram valjda i po to pješice? 

Ima kod Casekinga, neznam kolko je dostava ali oni salju u HR.
https://www.caseking.de/kfa2-geforce-gtx-1080-hall-of-fame-edition-8192-mb-gddr5x-gckf-043.html?sPartner=117&utm_source=idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=idealo&campaign=psm/idealo

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
17 godina
neaktivan

ali koja je fora.

zasto su freesync monitori toliko jeftiniji od gsynca?

ja sam imao gsync na laptopu i to je jednsotavno must have jos ako je 144hz monitor ole.. samo to košta.

s druge strane mogu kupiti 1080p freesync 144hz za nesto vise od 2k kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

društvo pitanje jedno, jučer sam si složio novi komp, uzeo sam grafu gtx 1080 gainward phoenix, proc i7-6700k i napajanje corsair 650W modularno 80+ gold, i sad mi kaže jedan kolega čije mišljenje dosta uvažavam da sam trebao uzeti jače napajanje, ovdje na forumu sam nekoliko puta pročitao da je to napajanje i više nego dovoljno, pa sad šta vi mislite o tome, pogotovo ekipa koja ima 1080 grafe, jel sam fulao ili? kolko ja znam to bi stvarno trebalo biti dovoljno, gpu ne bi trebala ići preko 280, a proc preko 100, valjda je dovoljno za ostatak 270

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
toxic kaže...

ali koja je fora.

zasto su freesync monitori toliko jeftiniji od gsynca?

ja sam imao gsync na laptopu i to je jednsotavno must have jos ako je 144hz monitor ole.. samo to košta.

s druge strane mogu kupiti 1080p freesync 144hz za nesto vise od 2k kn

zato jer je nvidia u takvoj situaciji da ljudima prodaje muda pod bubrege a ljudi to kupuju bez jebemti.

vjerojatno bi i amd to radio da je u takvoj situaciji, no jen-hsun huang bi i svoju mamu valjda prodao

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
10 godina

Cansee nisi fulao osim ako ne misliš ići na SLI u budućnosti. 650W će ti biti dovoljno

17 godina
neaktivan
Cansee kaže...

društvo pitanje jedno, jučer sam si složio novi komp, uzeo sam grafu gtx 1080 gainward phoenix, proc i7-6700k i napajanje corsair 650W modularno 80+ gold, i sad mi kaže jedan kolega čije mišljenje dosta uvažavam da sam trebao uzeti jače napajanje, ovdje na forumu sam nekoliko puta pročitao da je to napajanje i više nego dovoljno, pa sad šta vi mislite o tome, pogotovo ekipa koja ima 1080 grafe, jel sam fulao ili? kolko ja znam to bi stvarno trebalo biti dovoljno, gpu ne bi trebala ići preko 280, a proc preko 100, valjda je dovoljno za ostatak 270

ma zamaraš se 650w gold je i više nego dovoljno.

ovo bi vozilo i 550w gold a mozda i manje i to da ocas

18 godina
odjavljen
nixass kaže...
 zato jer je nvidia u takvoj situaciji da ljudima prodaje muda pod bubrege a ljudi to kupuju bez jebemti.

vjerojatno bi i amd to radio da je u takvoj situaciji, no jen-hsun huang bi i svoju mamu valjda prodao

11 godina
toxic kaže...
Cansee kaže...

ma znam, al kad ti netko baci bubu u uho odma moram provjerit još jednom, rekao mi je da ako klokam da će biti gusto i tako, ali dobro, hvala u svakom slučaju ;)

15 godina
Cansee kaže...
toxic kaže...
Cansee kaže...

ma znam, al kad ti netko baci bubu u uho odma moram provjerit još jednom, rekao mi je da ako klokam da će biti gusto i tako, ali dobro, hvala u svakom slučaju ;)

Ocani SLI 1080 s cijelim sustavom koristi 550w.

17 godina
neaktivan
Cansee kaže...
toxic kaže...
Cansee kaže...

to si uzeo onaj paket na njuskalu? 5000 kn je trazio za gtx 1080 i napajanje. ako jesi i ako je garancija uredna odlican deal

9 godina
Da ali napajanje je hardverski najbitnija komponenta,i najcesci krivac za sve probleme .
kad netko da 10kkn za ostatak konfe nebi treba stedit na napajanju, i zato se slazem s kolegom jer nema smisla komp od 10kkn pogonit s napajanjem od 400kn. Ima stranica johnyguru ili techpowerup s odlicnim recenzijama napajanja i slikama rastavljenih napajanja i osvrt na ugradjene konponente,procitajte par recenzija i bit ce vam jasno zasto iako na prvi pogled nema smisla,ipak je bolje ne stedit na napajanju.
17 godina
neaktivan
dabar_solta_V2 kaže...
Da ali napajanje je hardverski najbitnija komponenta,i najcesci krivac za sve probleme .
kad netko da 10kkn za ostatak konfe nebi treba stedit na napajanju, i zato se slazem s kolegom jer nema smisla komp od 10kkn pogonit s napajanjem od 400kn. Ima stranica johnyguru ili techpowerup s odlicnim recenzijama napajanja i slikama rastavljenih napajanja i osvrt na ugradjene konponente,procitajte par recenzija i bit ce vam jasno zasto iako na prvi pogled nema smisla,ipak je bolje ne stedit na napajanju.

ma koje to 550 gold košta 400 kn? 

slažem se da na napajanu ne treba štediti no onaj gore 650w gold corsair je odličan

13 godina
Cansee kaže...
toxic kaže...
Cansee kaže...

vrijeme je da prestaneš uvažavati što ti kaže taj kolega, barem što se tiče hw-a

lik očito nema pojma 

11 godina
toxic kaže...

to si uzeo onaj paket na njuskalu? 5000 kn je trazio za gtx 1080 i napajanje. ako jesi i ako je garancija uredna odlican deal

ne, naručivao sam gpu iz njemačke a napajanje iz adma, dakle sve novo

nije napajanje baš ni jeftino, oko 800 kn, al kažu da je odlično, a koliko sam shvatio stvarno bi trebalo biti i više nego dovoljno

9 godina
Zbog loseg skaliranja potrosnje prema performansama preko stock frekv. Klokanje od 20 posto moze donit 40 posto vise potrosnje usljed vecih gubitaka na cjelom lancu komponenti zbog vece potrosnje samog cipa. Kolega ocito zna sta govori.
10 godina
dabar_solta_V2 kaže...
Zbog loseg skaliranja potrosnje prema performansama preko stock frekv. Klokanje od 20 posto moze donit 40 posto vise potrosnje usljed vecih gubitaka na cjelom lancu komponenti zbog vece potrosnje samog cipa. Kolega ocito zna sta govori.

Mislim da mu uz te komponente ne treba oc ni od 5%...Možda za 2 godine...moje osobno mišljenje je da bi to napajanje držalo i SLI...

Problema ima puno, ali rješenja duplo više.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice