Ima i Bijela GTX 1080 :)
http://www.kfa2.com/1080HOF.html
Mislim da se GALAX/KFA2 nigdje u Europi ne prodaje. Barem ih ja nigdje nikad ne nalazim.
Kolega u UK ih je kupio 4 komada, prije BREXITA pa se to valjda jos brojalo/broji pod Europu ;).
Ima i Bijela GTX 1080 :)
http://www.kfa2.com/1080HOF.html
Mislim da se GALAX/KFA2 nigdje u Europi ne prodaje. Barem ih ja nigdje nikad ne nalazim.
Kolega u UK ih je kupio 4 komada, prije BREXITA pa se to valjda jos brojalo/broji pod Europu ;).
Inace danas mi dosle grafe.
Malo se igra s ocanjem i rade na 2075 mhz core i 4617 memory. Gornja radi do 74c a donja ja na 55c.
Evo i par slikica.
I ako netko hoce detaljnije slike
Ovo je neka greška... Nemre tak neopravdano skupa bit..
Moguće, ovdje je puno jeftinija.
Moguće
Priznaj da si se opet igrao u PSu
Nego šalu na stranu, 2400kn će bit prihvatljivija cijena..
Sljedeće godine dok izleti Volta, taman će bit manji gubitak vrijednosti 1060tke, zato ju bolje kupit po "realnijoj" cijeni..
Ma to mi reci
Nvidiji je tu mjesto, pored rx480 uz tu cijenu, sve više jednostavno ne vrijedi, par fpsa je možda jača u nekim naslovima od 480tke, al ti fpsi ne vrijede 400-500 kn više, pa da je ne znam kaj..
Ma to mi reci
Nvidiji je tu mjesto, pored rx480 uz tu cijenu, sve više jednostavno ne vrijedi, par fpsa je možda jača u nekim naslovima od 480tke, al ti fpsi ne vrijede 400-500 kn više, pa da je ne znam kaj..
rijec je o samo 168 kn razlike!
i daleko vise fps-a, a o ostalome da ne pricam!
https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_1060_Gaming_X/24.html
lp
Da al, rx480 ima freesync
Kud svi tud i mali mujo
Palit mi se ne dopada, Strix mi je bolja, samo kaj potonja ne vrijedi te novce..
Jedino od Pascala kaj vrijedi a da ne košta vagon love je, 1070, zvijer..
Nisam baš gledal puno rivjuova, al 1060 i rx480 su tu negde, svaka je bolja u nekoj igri..
Aj da je 1060 drastično bolja od 480tke, onda nikom niš, al ovak...
odlican set up- baci neke reze i kolki je % skalinga u aaa naslovima kad ces moc 
S dostavom? :) Ne moram valjda i po to pješice? 
Inace danas mi dosle grafe.
Malo se igra s ocanjem i rade na 2075 mhz core i 4617 memory. Gornja radi do 74c a donja ja na 55c.
Evo i par slikica.
I ako netko hoce detaljnije slike
Fino. :)
1060 je jednostavno bolji, cak i isplativiji ako se gleda onaj palit za 2350kn... Preko 2500kn 1060 ne vrijedi
nije mi jasan sad taj freesync i rx480?kaj djele nekakve kupone uz kartice pa dobiješ i free/sync monitor 4free?znaju se sve prednosti i mane 1060 i rx480...pref(još uvijek) i hladnjak na zelenoj strani a nada u bolje dane i besplatni freesync modul na crvenoj,pošto nitko ne djeli i monitore sa njima.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
S dostavom? :) Ne moram valjda i po to pješice? 
Ima kod Casekinga, neznam kolko je dostava ali oni salju u HR.
https://www.caseking.de/kfa2-geforce-gtx-1080-hall-of-fame-edition-8192-mb-gddr5x-gckf-043.html?sPartner=117&utm_source=idealo&utm_medium=cpc&utm_campaign=idealo&campaign=psm/idealo
ali koja je fora.
zasto su freesync monitori toliko jeftiniji od gsynca?
ja sam imao gsync na laptopu i to je jednsotavno must have jos ako je 144hz monitor ole.. samo to košta.
s druge strane mogu kupiti 1080p freesync 144hz za nesto vise od 2k kn
društvo pitanje jedno, jučer sam si složio novi komp, uzeo sam grafu gtx 1080 gainward phoenix, proc i7-6700k i napajanje corsair 650W modularno 80+ gold, i sad mi kaže jedan kolega čije mišljenje dosta uvažavam da sam trebao uzeti jače napajanje, ovdje na forumu sam nekoliko puta pročitao da je to napajanje i više nego dovoljno, pa sad šta vi mislite o tome, pogotovo ekipa koja ima 1080 grafe, jel sam fulao ili? kolko ja znam to bi stvarno trebalo biti dovoljno, gpu ne bi trebala ići preko 280, a proc preko 100, valjda je dovoljno za ostatak 270
ali koja je fora.
zasto su freesync monitori toliko jeftiniji od gsynca?
ja sam imao gsync na laptopu i to je jednsotavno must have jos ako je 144hz monitor ole.. samo to košta.
s druge strane mogu kupiti 1080p freesync 144hz za nesto vise od 2k kn
zato jer je nvidia u takvoj situaciji da ljudima prodaje muda pod bubrege a ljudi to kupuju bez jebemti.
vjerojatno bi i amd to radio da je u takvoj situaciji, no jen-hsun huang bi i svoju mamu valjda prodao
društvo pitanje jedno, jučer sam si složio novi komp, uzeo sam grafu gtx 1080 gainward phoenix, proc i7-6700k i napajanje corsair 650W modularno 80+ gold, i sad mi kaže jedan kolega čije mišljenje dosta uvažavam da sam trebao uzeti jače napajanje, ovdje na forumu sam nekoliko puta pročitao da je to napajanje i više nego dovoljno, pa sad šta vi mislite o tome, pogotovo ekipa koja ima 1080 grafe, jel sam fulao ili? kolko ja znam to bi stvarno trebalo biti dovoljno, gpu ne bi trebala ići preko 280, a proc preko 100, valjda je dovoljno za ostatak 270
ma zamaraš se 650w gold je i više nego dovoljno.
ovo bi vozilo i 550w gold a mozda i manje i to da ocas
ma znam, al kad ti netko baci bubu u uho odma moram provjerit još jednom, rekao mi je da ako klokam da će biti gusto i tako, ali dobro, hvala u svakom slučaju ;)
ma znam, al kad ti netko baci bubu u uho odma moram provjerit još jednom, rekao mi je da ako klokam da će biti gusto i tako, ali dobro, hvala u svakom slučaju ;)
Ocani SLI 1080 s cijelim sustavom koristi 550w.
to si uzeo onaj paket na njuskalu? 5000 kn je trazio za gtx 1080 i napajanje. ako jesi i ako je garancija uredna odlican deal
ma koje to 550 gold košta 400 kn?
slažem se da na napajanu ne treba štediti no onaj gore 650w gold corsair je odličan
vrijeme je da prestaneš uvažavati što ti kaže taj kolega, barem što se tiče hw-a
lik očito nema pojma
to si uzeo onaj paket na njuskalu? 5000 kn je trazio za gtx 1080 i napajanje. ako jesi i ako je garancija uredna odlican deal
ne, naručivao sam gpu iz njemačke a napajanje iz adma, dakle sve novo
nije napajanje baš ni jeftino, oko 800 kn, al kažu da je odlično, a koliko sam shvatio stvarno bi trebalo biti i više nego dovoljno
Mislim da mu uz te komponente ne treba oc ni od 5%...Možda za 2 godine...moje osobno mišljenje je da bi to napajanje držalo i SLI...
Problema ima puno, ali rješenja duplo više.