GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.555.707
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Ma ti tech demoi ne znace ništa za igre, samo pokazivanje mogucnosti, sjecam se iz 2007. hiper realisticnih demoa, a dan danas nemamo takvu grafiku u igrama. Također ovo sam probao sa 280X i išlo je u 60fpsa, a izgleda jezivo realisticno. Ali naravno kad bi se tako šta inplementiralo u igru sa svim interakcijama, fizikom i objektima imali bi oba fpsa...

Battlelog: D3lBoy-00
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 14:11 (D3lBoy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

Ja sam danas narucio Acer X34 predator :) stici ce do kraja tjedna nadam se

EDIT: Trebalo je bit quote kolegi s foruma koji takodjer kupuje gsync monitor...neznam zasto mi quote ne radi na mobitelu haha

I7 6700k Asus Maximus Hero VIII Gtx 980TI xtreme edition Gigabyte SSD Kingston 480gb HDD Seagate 2tb PSU: Evga Supernova 750w Ram: Avexxir DDR4 16gb 2400mhz Corsair 400C case Cooler Corsair H110i GTX
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 19:19 (Rei Ayanami).
13 godina
Stjepanj kaže...

Neznam dali se vidjeli no izgleda bomba; treba sto prije po novi gpu

i da nisam offtopic frend iz amsterdama veli da su im na aerodrom dosle gtx1080 na tisuce komada, ide posiljka

Šta je to Stjepanje Crysis 4

16 godina

Uzeo bi 1080gtx u americi. Bratic bi mi donio. E sad me zanima hoce li ke negdje oplest na carini i ako recimo uzmem preko amazona gdje mogu koristit garanciju ako nedaj boze zatreba. 

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 16:40 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Jel te kartice mozda imaju world wide garanciju?

gledam tamo 1080gtx 4400 kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 17:05 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Rei Ayanami kaže...

Lucky bastard

17 godina
Kill Frenzy kaže...

Shvati da su u americi cijene izrazene bez poreza

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
16 godina
nixass kaže...
Kill Frenzy kaže...

I onome tko ga ode kupit tamo u trgovinu?

17 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
nixass kaže...
Kill Frenzy kaže...

Da,jer oni imaju drugaciji porez od drzave do drzave koliko znam,i na tu cijenu ide porez od drzave gdje se kupuje.

I7 6700k Asus Maximus Hero VIII Gtx 980TI xtreme edition Gigabyte SSD Kingston 480gb HDD Seagate 2tb PSU: Evga Supernova 750w Ram: Avexxir DDR4 16gb 2400mhz Corsair 400C case Cooler Corsair H110i GTX
16 godina
odjavljen
Rei Ayanami kaže...

Imaj na umu da je to panel overclockan gotovo duplo, s obzirom da mora trajati i da možda nećeš uhvatiti 100Hz (dobar dio ne ide preko 95, a dio preko 90 bez zujanja ili scan linija). 

nixass kaže...
Kill Frenzy kaže...

No, porez je uglavnom do 10%. :)

17 godina
Kill Frenzy kaže...
nixass kaže...
Kill Frenzy kaže...

da.

di god da odes u ducan, cijene ce biti izrazene na policama bez poreza.

s restoranima je ista stvar.

opravdanje (za cijenu na policama)? zele prikazat ljudima kolko sam ducan/restoran dobije love od kupca, nonsense

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 20:18 (nixass).
17 godina

Ma tam ti za kavu napišu na Meniju u kafiću cijenu bez poreza. Dobro da se još na grafičku ne mora ukalkulirati i imaginarni "tip" koji oni kao "moraju" dodatno davati  svima, od taksiste do konobara. Mislim da je za grafičke na koncu premala razlika s obzirom na rizik i troškove kad se sad pogledaju neke cijene po našim dućanima, pogotovo kad uzmemo u obzir domaću garanciju i naravno u nas popularno kupovanje na sto rata. Ok za onoga tko osobno putuje tamo i zna unaprijed gdje da uzme što. I tada se još najviše od tih IT stvari isplate foto (i oprema) second hand smartphone i laptopi.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
nixass kaže...

opravdanje (za cijenu na policama)? zele prikazat ljudima kolko sam ducan/restoran dobije love od kupca, nonsense

To je sasvim ok, ista priča kao i bruto plaće: fino, neka su ljudi svjesni koliko daju državi. Treba uvijek tako i svugdje. Ovdje imamo izopačene i bolesne sustave.

13 godina
D3lBoy kaže...

Ma ti tech demoi ne znace ništa za igre, samo pokazivanje mogucnosti, sjecam se iz 2007. hiper realisticnih demoa, a dan danas nemamo takvu grafiku u igrama. Također ovo sam probao sa 280X i išlo je u 60fpsa, a izgleda jezivo realisticno. Ali naravno kad bi se tako šta inplementiralo u igru sa svim interakcijama, fizikom i objektima imali bi oba fpsa...

to sam i ja gledao još davnih dana i mislio sam da će simsi ići tim smjerom... pod hitno neki drugi developer treba počet raditi na life-sim igri koja nije za djecu i retardose cough*sims 4*cough

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
11 godina
Rei Ayanami kaže...

EDIT: Trebalo je bit quote kolegi s foruma koji takodjer kupuje gsync monitor...neznam zasto mi quote ne radi na mobitelu haha

uff skup sport doduše kod nas je bijesnih 9k... u swis je oko 2k manje.kakve su cijene u america?transport?

tek sad vidim da je 1440p cjelo vrijeme mislim da je 4k ,sad mi je lakše 

SILA/ZGX@ZGamers
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 21:10 (ZGamer).
17 godina
neaktivan
ZGamer kaže...
Rei Ayanami kaže...

uff skup sport doduše kod nas je bijesnih 9k... u swis je oko 2k manje.kakve su cijene u america?transport?

Ja sam ga narucio u Irskoj (Dublin) 1270eur me je izasao. Sutra stize,sad jedva cekam :)

17 godina
Tonči kaže...
nixass kaže...

To je sasvim ok, ista priča kao i bruto plaće: fino, neka su ljudi svjesni koliko daju državi. Treba uvijek tako i svugdje. Ovdje imamo izopačene i bolesne sustave.

s placama se slazem al sa cijenama ne.

mene iskreno briga kolko on dobije nakon poreza, mene zanima cijena koju ja placam, ukupna cijena.

17 godina
odjavljen

netko na pce kupuje evga gtx 1070 a nije vlad,tko je taj nvidia fanboj pokemon

Moj PC  
2 0 hvala 1
11 godina

?kaj fali evga karticama...ja imam jednu  možda opet uzmem novi čip od njih ak budu povoljni u tom trenu...

SILA/ZGX@ZGamers
17 godina
odjavljen
ZGamer kaže...

?kaj fali evga karticama...ja imam jednu  možda opet uzmem novi čip od njih ak budu povoljni u tom trenu...

Pa nista,kaj bi falilo...

13 godina
neaktivan
M4X kaže...

https://s20.postimg.org/e7samebrh/001.jpg
https://s20.postimg.org/4br7mr5zh/002.jpg
https://s20.postimg.org/jzsetjll9/004.jpg

https://s20.postimg.org/bg90vsd8t/003.jpg

Hmmmm... GTX 970, monitor 23" 1080P, Samsung Galaxy S7, moderator na PCE... i sad još kupuje EVGA GTX 1070.

Nekako sam se prepozno u ovome :)

Ne znam dal da plačem, da se smijem, da ti se zahvalim kaj me reklamiraš ovdje... stvarno ne znam.

Samo ću ti uputiti jednu kiticu jednog od najvećih tekstopisaca sa ovih prostora:

"I zao glas za mnom stiže,
i brdo olajavanja.
Za dobrim konjem prašina se diže,
još jedna cigareta pre spavanja."

Za kraj, zahvale kolegi koji mi je javio da se o meni piše na ovom forumu. Samo čisto da se zna - ko Šekularac "piši šta oćeš, samo sliku moju stavi" :)

Lijepi pozdrav svima.

Drug Brko

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 22:21 (Drug Brko).
12 godina
odjavljen
Lucidius kaže...
Penryn kaže...
eywa33 kaže...

a odvođenje topline sa većeg čipa jednostavno mora bit bolje, barem toliko da se poništi razlika u tdpu.

A kako bolje? Ako se na svaki 1mm2 generira jednaka količina topline, u čemu je razlika između čipa od 300m2 i 450mm2? Po nekoj logici je čak malo i gore u slučaju većeg čipa jer središnji djelovi dobiju "gore uvjete", okružuje ih povećana količina topline.

Da ta prica sta on govori drzi vodu onda bi se i gtx 980ti manje grijala od gtx 1080, ili u najmanju ruku podjednako, a vidimo da to nije slucaj. Uff sta ce mi sjest ova gajba pive 

Matematika. Dakle. 600mm^2 proizvodi 250w. Podijeli wate sa površinom i dobiješ koliko svaki mm^2 mora raspršiti topline u idealnim uvjetima, tj. da čitav čip ravnomjerno proizvodi zadanu toplinu. Dobiješ 0,4w/mm^2. Napraviš isto to za čip od 180w tdp koji ima 314mm2 i dobiješ 0,57w/mm^2. Računa je jasna kao i što sam govorio od početka.

Dont these talking monkeys know that Eden has enough to go around? Plenty in this holy garden, silly old monkeys, Where there is one you are bound to divide it Right in two!
17 godina
Drug Brko kaže...
M4X kaže...

Za kraj, zahvale kolegi koji mi je javio da se o meni piše na ovom forumu. Samo čisto da se zna - ko Šekularac "piši šta oćeš, samo sliku moju stavi" :)

Lijepi pozdrav svima.

Drug Brko

Ma standardno, ljudi malo ogovaraju, štaš :)
Vlada je inače (neznam zašto) bivši član BOL foruma koji je baš ono, kao maskota obožavao, sanjao, hvalio i maštao isključivo o EVGA proizvodima. Pa se ljudima usjekao u sjećanje. Nisam pratio dali se regao na pce.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
9 godina
protjeran
eywa33 kaže...
Lucidius kaže...
Penryn kaže...
eywa33 kaže...

a odvođenje topline sa većeg čipa jednostavno mora bit bolje, barem toliko da se poništi razlika u tdpu.

A kako bolje? Ako se na svaki 1mm2 generira jednaka količina topline, u čemu je razlika između čipa od 300m2 i 450mm2? Po nekoj logici je čak malo i gore u slučaju većeg čipa jer središnji djelovi dobiju "gore uvjete", okružuje ih povećana količina topline.

Da ta prica sta on govori drzi vodu onda bi se i gtx 980ti manje grijala od gtx 1080, ili u najmanju ruku podjednako, a vidimo da to nije slucaj. Uff sta ce mi sjest ova gajba pive 

Matematika. Dakle. 600mm^2 proizvodi 250w. Podijeli wate sa površinom i dobiješ koliko svaki mm^2 mora raspršiti topline u idealnim uvjetima, tj. da čitav čip ravnomjerno proizvodi zadanu toplinu. Dobiješ 0,4w/mm^2. Napraviš isto to za čip od 180w tdp koji ima 314mm2 i dobiješ 0,57w/mm^2. Računa je jasna kao i što sam govorio od početka.

E da je to samo tako... Kad dođu recenzie tog Titana onda cemo imati potvrdu. Inace pijem žuju ;)

17 godina
neaktivan

A kako ćete procijenit koja se grije više, tj. koja se teže hladi ako nisu isti cooleri na njima i pri istim rpm? 

Will this run on my 486?
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 23:12 (Penryn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran

Pa founders editione cemo gledati, to ce biti jednaki hladnjaci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Kako je max vram na epic postavkama uvjek jednak...5583mb.....sta se nvidia opet igrala sa vramom pa nejde iznad toga??

Edit:ipak ide

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2016 23:16 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo ga "punokrvni" Pascal :)

P5000 je 1080 u skupoj verziji (2560 CUDA)
P6000 je TitanX ali sa sivm jezgrama tj. svih 3840 komada.

http://www.nvidia.com/object/quadro-graphics-with-pascal.html

--- Lewis --- www.lewis.tomsoft.hr --- Skype: lewis3d ---
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bojim se da neće, al vidit ćemo.. ako bude isti naravno Titanica će se više grijat, tj. ili će radit na većim temp. ili će temp bit oko 80ak ali će vent vrtit brže. Boost takt također će bit dosta niži..

Will this run on my 486?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice