e neces ti ces uzet 1060 i izvuc masti iz nje ..zato si stvoren i postojis tu na forumu
mid high end gpu OC friku
e neces ti ces uzet 1060 i izvuc masti iz nje ..zato si stvoren i postojis tu na forumu
mid high end gpu OC friku
to suludo moze prepisat tehnologiji i ahitekturi HBM-a tj istoj po kojoj ste svi pljuvali prije god. dana i mene ismijavali jer sam uzeo fury x pored pored jedne 980Ti(sram me bilo kak se sam se samo usudio lol)
necu ih sad imenovat ali znaju tko su ! nismo deca bilo pa proslo ....
i onda ta 980Ti pocne kasljat u 4k rezi i to n a dx11 di je NV jak ..-..sve sam reko
Cijelo vrijeme pricas stvari bez pokrica, eto sada si mi dojadio pa sam izvukao testove na 4K pa da vidimo kako stoje stvari:
Koliko vidim gtx 980ti je bolja, a da ne pricam kako je to referentni model i moze se klokati preko 20 posto, a Fury X jedva kloknes za 5 posto. GTX 1070 je jos jaca, a grije se kao Fury X sa vodenim hlađenjem (55 stupnjeva) custom modeli.
E pa sljedeci puta kada ces pametovat pametuj kako se spada
kak ce biti bolja na 4k kad ima samo 4gb...da ima 8gb hbm mozda bi prica bila malo drugacija!
gle vidi vraga u pravu si
joj dosadan si stim 4g 8 gb kao da je bitno lol ....
kak ce biti bolja na 4k kad ima samo 4gb...da ima 8gb hbm mozda bi prica bila malo drugacija!
ima 2 po 4≈8 samo kaj je krivo raspoređeno...
gle vidi vraga u pravu si
joj dosadan si s tim 4g 8 gb kao da je bitno lol ....
pa na 4k pri ultra detaljima i 4xaa je jako bitno, zato i tako lose perfomanse u svim testovima!lp
Na 4k rezi AA je nepotreban a to svi vrapci na krovu znaju zato nemoj se sramotit i stani.
Ja ću svoju 1080-ku morati kloknuti da bi mogao igrati Crysis 1
hehe kriza je jos uvijek ubojica daj probaj HL2 jel ide
A ono bleneš kad sa 1080-kom padne fps na 45-50 u nekim scenama mada ne iskorištava 100% GPU ali eto. Probam i HL2
Mnogo smarate sa vulkanom i dx12, imate cijele dvije igre u dx12, dota 2 (koju i onako dual core + 9800gt locka na 60) i doom, a kada igre krenu standardno izlaziti sa dx12 podrskom, te vase graficke ce biti proslost.
Mnogo smarate sa vulkanom i dx12, imate cijele dvije igre u dx12, dota 2 (koju i onako dual core + 9800gt locka na 60) i doom, a kada igre krenu standardno izlaziti sa dx12 podrskom, te vase graficke ce biti prestare.
Nemoš ti tu ništa, tepu stalno jedno te isto, već su dopizdili i Bogu i vragu ONO sa QB ( loš port i 60% ocjena u Bugu) i AMD-ovim Ashesom koji vidi vraga bolje radi na Pascalu...
Forum se degradirao još više nego kad smo imali 680 vs 7970 bitku ...
A kaj je s onim kombiniranjem crvenih i zelenih kartica, kad ce to zazivjet?
Mislim da ce prepirke tada stat
Mnogo smarate sa vulkanom i dx12, imate cijele dvije igre u dx12, dota 2 (koju i onako dual core + 9800gt locka na 60) i doom, a kada igre krenu standardno izlaziti sa dx12 podrskom, te vase graficke ce biti prestare.
Nemoš ti tu ništa, tepu stalno jedno te isto, već su dopizdili i Bogu i vragu ONO sa QB ( loš port i 60% ocjena u Bugu) i AMD-ovim Ashesom koji vidi vraga bolje radi na Pascalu...
Forum se degradirao još više nego kad smo imali 680 vs 7970 bitku ...
nesto ste pobrkali decki, nvidijine grafe otiđu u prošlost za jednu godinu, a amd-ove grafe koje se vec odavno smatraju zastarjelima ce dobiti novu mladost...pogledaj kak ti stoji gtx780 vs r9 290...ak mislis da je QB los port, onda te u budučnosti čeka puno loših portova...pascali su najbrzi, al amd radi ono sto je dobro za gaming, da se iskoristi sva snaga hardvera na najbolji moguci nacin, cak i onaj zastarjeli...
A kaj je s onim kombiniranjem crvenih i zelenih kartica, kad ce to zazivjet?
Mislim da ce prepirke tada stat
HDZ i SDP koalicija, haha...Never IMHO...
Btw, sjećam se tipa koji je htio kombinirat nvidiu i AMD, pazi sad....RADI PHYSIXA !!!! Naravno na forumu su mu preporučili to toplo, a meni su dali 300 tdova zato što sam rekao da je glupost i optužili su me da rušim ljudima slobodu izbora
Ja kombiniram RPD i TX :) Može se.
Quantum Break je los port, ne zato sto ne radi dobro na Nvidia karticama nego sto uopće ne radi dobro. To sto netko kaže da mu radi dobro jer mu se vrti 60 FPS na Fury X ne znaci da radi dobro igra. Zašto? Zato jer je ona bez obzira na rezoluciju koju ti koristiš renderirana na 720p. Znaci ti na kartici od 6000kn vrtiš igru 720p/60 i kažeš da se igra vrti dobro. Netko je tu lud.
Gledam RX480 bestbuy grafa, a onda pogledam 1070, zvijer od grafe, cijena bu još s vremenom dolje išla do kojih 3200-3300..
Ova 1070 fakat melje sve pred sobom..
OT: Jučer pred nosom otišle Gainwardice gtx970 3tkn obadvije ili jedna za 1600, stare 6mj. garancija, ambalaža, mint stanje... Da sam samo malo brži bio..
I to im je realna cijena, oko 1500kn, sve više je previše..
Sad si mislim, a možda je i bolje kaj nisam uzeo, ove 1070 su ludnica od grafe..
Pcars leti doslovno,sve max osim fxaa 80ak fps
Vec sad na amazon.co.uk ima gtx970 po 199 funti, ak imas srece pa dobijes popust ide dole dodatnih 10% sto je 175 funti ili ti manje od 1700kn za novu 970..
Vec sad na amazon.co.uk ima gtx970 po 199 funti, ak imas srece pa dobijes popust ide dole dodatnih 10% sto je 175 funti ili ti manje od 1700kn za novu 970..
Sta bi jos netko isao kupovati te stare grafe sa 3.5gb vram i jedva dx12 podrskom? Oo
:P salim se
Pcars leti doslovno,sve max osim fxaa 80ak fps
1440p? Ipak imas 1440p monitor :)
1440p? Ipak imas 1440p monitor :)
Da,ipak je 1070 waste na 1080p,a ovako sam ga oc svakako :D
Daj, ako imas testiraj Witchera 3 na 1440p bez gameworksa na max :)
I to je ok cijena, a gledam na njušci najjeftinija oko 1900kn, mislim ono...
1400-500kn, više ne vrijedi.. Sad će počet rušenje cijena, dok po njušci budu rx480 i 1060, gtx970 mora past cijena, oćeš-nećeš..
Vidim gtx-ice 1070 lagano svugdje padaju ispod 4000,taman kad se svi vratimo s mora laganini po novi gpu..da imamo za zimu!
Di to? Bitno da sam ja za svoju dao 4900
Daj, ako imas testiraj Witchera 3 na 1440p bez gameworksa na max :)
Skida se,pa cu probat :D,sad fc4,pa dying light..
Di to? Bitno da sam ja za svoju dao 4900
U Linksu, Gainward Phoenix, 3700kn..