Stvarno ga trollaš XXX. Kao da govoriš šta će kome BMW M5 od 560ks kad je ionako najveća dozvoljena brzina ~150km/h. Shvati da neki financijski imaju više lufta za određene gušte/hobije i da svak ima različite želje/uvjete. Tako da, nešto što je tebi apsurdno, poput high-end grafa, nekom drugom je sasvim normalno. Isto tako bi netko mogao tebi reći pa čovječe imaš preko 40 godina totalno apsurdno je da igraš igjice i trošiš pare na komp. Kužiš? 
A sad nazad na temu. Čini mi se da zaboravljate da za stabilnih 144fps u jako puno igara je potrebno imat zvjerski procesor clockan koliko god ide.. tako da, treba se tu puno više zahtjeva ispunit da bi dobili 144fps @1080p nego 60fps@4K.
Istina! 4K uglavnom ovisi o snazi gpu-a i puno manje procesora dok se igra na 60hz. Ali sada će izaći 144hz 4K monitori pa ćemo opet imati nedostižnu bitku sa detaljima, fpsom, hercima... Taman kad pomisliš da ćeš moći maxati detalje na trenutnom vrhuncu tehnologije, granice se pomaknu par kilometara
.
Mislim da smo trenutno u poziciji da sa jednom karticom - koju, istina, masno platiš - ali možeš gurati 1440p na 144hz ili 4K na 60hz, uz sitne kompromise sa grafičkim šećerom. Ali dostižno je, definitivno. Razmišljam si možda maznit još jednu 980ti, ali onda zavrtim CRYSIS 3, pravu PC igru 
, i odmah se ohladim od SLI-a
... Druga bi dobro došla, bez daljnjega, ali bilo bi pretjerivanje u 99% slučajeva :)
Jako me zanima veliki Pascal i Vega. Jaaako!
Ma sasvim dovoljno 2K na 27" monitoru. Meni ne treba više :)