Geforce Mars GTX 285 x2

poruka: 12
|
čitano: 1.374
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Geforce Mars GTX 285 x2

Graphics EngineNVIDIA GeForce GTX 285 X2
Bus

StandardPCI Express 2.0 Video MemoryDDR3 4G Engine Clock 648 MHz Shader Clock 1476 MHz Memory Clock 2200 MHz ( 1100 MHz DDR3 ) Memory Interface1024-bit CRT Max Resolution2048 x 1536 DVI Max Resolution2560 x 1600 D-Sub Output Yes x 1 (via DVI to D-Sub adaptor x 1 )
DVI Output Yes x 2 (DVI-I)
HDMI Output Yes x 1 HDCP SupportYes Adapter/Cable Bundled 1 x DVI to D-Sub adaptor
2 x Power cable
1 x S/PDIF cable
Software BundledASUS Utilities & Driver
Notesize : 275 X 115 X 48 (mm)

Što mislite o ovoj kartici i dali se prodaje kod nas?

Damn i'm Good
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 19:42 (thomilla05).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geforce Mars GTX 285 x2

ne kod nas je nema to možeš i sam provjerit na ovim stranicamaCool                   http://www.nabava.net/

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Geforce Mars GTX 285 x2
thomilla05 kaže...

Preskupa i namijenjena kur*enju. To je limitirana serija od 1000 komada i cijena je 1222 eura, tako da sretno s nabavom.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
thomilla05 kaže...

Preskupa i namijenjena kur*enju. To je limitirana serija od 1000 komada i cijena je 1222 eura, tako da sretno s nabavom.

Slažem se u svemo s tebom ali imat ovakva dva komada nebi bilo loše al da je cijena puuuuunooooo,puuuunooooooo manjaSmijeh!!!!

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 19:54 (doctor_crash).
17 godina
doctor_crash kaže...
Paolo2612 kaže...
thomilla05 kaže...

Slažem se u svemo s tebom ali imat ovakva dva komada nebi bilo lošeSmijeh!!!!

Čovječe pusti maštu na volju pa uzmi 2xhd5870x2(ili 4x hd5870)

Samo nemojte spominjat dva komada gtx395...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 19:54 (Hyperion).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
thomilla05 kaže...

Točno,točno ime je ASUS MARS GTX295

Otvorio sam temu tog naziva sa slikama bencheva.

MSN - st001cro@gmail.com (Na avartaru nisam ja!)
16 godina
neaktivan

Eh al ipak mi je moja Hd-inka boljaPoljubac!

Punk's not dead!!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.10.2009 20:28 (doctor_crash).
17 godina
Geforce Mars GTX 285 x2

Tema vec postoji, tj 2

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geforce Mars GTX 285 x2

Ovo stvarno ne kontam sta je pisac hteo reciViče

Pa ovo samo mogu ludi ameri uzet,pa uzmes lepo dve 5870 i izjedes ovo go*no...

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Geforce Mars GTX 285 x2

Je, sve to šta kažete je istina, a isto tako neke stvari se proizvodu isključivo da privlače medijsku pažnju. Kao AMD Phenom TWKR Edition. Ali njega su poklanjali kolko znam.

Nemoguće da ASUS sebi može financijski opravdat ovakav proizvod. Daleko od toga da ima nekih ljudi koji samo žele da čuju one dvije slatke male riječi ... LIMITED EDITION.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mad_Badger kaže...

Je, sve to šta kažete je istina, a isto tako neke stvari se proizvodu isključivo da privlače medijsku pažnju. Kao AMD Phenom TWKR Edition. Ali njega su poklanjali kolko znam.

Nemoguće da ASUS sebi može financijski opravdat ovakav proizvod. Daleko od toga da ima nekih ljudi koji samo žele da čuju one dvije slatke male riječi ... LIMITED EDITION.

Itekako može. Da ne duljim evo post koji sam prije napisao u drugoj temi o ovoj grafičkoj.

Paolo2612 kaže...

Tih 1000 komada je (doslovno) sve - zna se da ovdje nije bitna zarada. Bitno je da su gotovo sve web stranice naveli Asusa kao proizvođača najbrže i najbolje grafičke koja dolazi u ekskluzivnoj seriji. Besplatna reklama koja njega predstavlja kao najboljeg i najjačeg proizvođača grafičkih kartica u očima mnogih korisnika.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Mad_Badger kaže...

Itekako može. Da ne duljim evo post koji sam prije napisao u drugoj temi o ovoj grafičkoj.

Paolo2612 kaže...

Tih 1000 komada je (doslovno) sve - zna se da ovdje nije bitna zarada. Bitno je da su gotovo sve web stranice naveli Asusa kao proizvođača najbrže i najbolje grafičke koja dolazi u ekskluzivnoj seriji. Besplatna reklama koja njega predstavlja kao najboljeg i najjačeg proizvođača grafičkih kartica u očima mnogih korisnika.

Mislija san na to da ne može opravdat prodajom tih kartica. Znači direktno, dok je indirektno druga priča.

I never learned from a man who agreed with me. - Robert A. Heinlein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice