pa ona ne vrijedi ni toliko, koliko se daleko korisnijih stvari može kupit za te novce, stoga proizlazi kakvu cijenu ima to je potpuno beskorisna stvar
GeForce GTX680 - stigla je...
- poruka: 106
- |
- čitano: 15.826
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
ajde hoće već netko kupit gtx 680 da vidim domaći review,kakvi ste vi entuzijasti
Stigla danas iz portia...;)
Vjerojatno će past neki review i usporedba sa 6970 CrossFireX...
Ajde ako imaš štagod od ovog odvrti:
http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/amd-radeon-hd-7970-review/137043.aspx
Baš listam tvoj review, piskaram po TPB-u i stišćem download..;)
ajde hoće već netko kupit gtx 680 da vidim domaći review,kakvi ste vi entuzijasti
nije li ti phenom usko grlo 680?
nije li ti phenom usko grlo 680?
Druga konfa. Frendova (ali pošto smo si bliski, veselim se kao da je i moja ).
Proc je SandyE - i7 3820.
Bude li što od nekih 'real life' rezultata skoro?
Kak stvari stoje, ne bude skoro.
Uskrs, familija i tako to...uglavnom, obveze se nagomilale...prvom prilikom pišem review, u to budite sigurni...osim ako ga već netko ne napiše prije mene..:P
Bude li što od nekih 'real life' rezultata skoro?
Evo danas smo benchali pa bi moglo biti uskoro :)
Ekipa, ja sam imao najbolju volju zgotovit taj review danas, ali eto, kao što sam već rekao, familija, obveze i tako to...tako da sam uspio napisati - uvod.
Htio bih da to sve skupa ispadne kvalitetno, a ne zbrda zdola, pa će review vjerojatno biti u ponedjeljak, jer s obzirom da je danas Uskrs, sumnjam da ću imati vremena.
Isprike na čekanju, i još jednom - sretan vam Uskrs...;)
Sry na duplom, ali ajde konačno...zgotovih ga..
Mislim da će to biti zvijer i da će gurati igrice još par godina bez ikakvih problema.Budućnost je pred vratima:)
Zanima me nešto.
Uglavnom je proizvođać Palit.
E sad o kakvom se proizvođaću radi?
Mislim na kvalitetu.
Nemaš tu kaj mislit. Referentna kartica je referentna kartica. Sve su iste, nakeljio naljepnicu Palit, Gainward, POW ili netko deseti...
Mislim da će to biti zvijer i da će gurati igrice još par godina bez ikakvih problema.Budućnost je pred vratima:)
Zanima me nešto.
Uglavnom je proizvođać Palit.
E sad o kakvom se proizvođaću radi?
Mislim na kvalitetu.
palit sestrinska firma gainwarda,dobar je
Dakle referentna kartica je referentna. Svi proizvođaći su dobri kao što ste naveli Palit,Poin of view itd. ali onda je najbolje kupiti MSI jer daje 36 mj.garanciju a ostali proizvođaći 24mj.
Slažete li se ?