Evo malo info-a o novoj Nvidijinoj kartici
Zanimljivo! Zanima koliko će bit velika? Zasigurno kao 4870x2 ili GTX280? Inače, svaka čast Nvidiji, samo ipak ovaj puta ipak prati ATI pa napreduje u svome poslu.
Zanimljivo! Zanima koliko će bit velika? Zasigurno kao 4870x2 ili GTX280? Inače, svaka čast Nvidiji, samo ipak ovaj puta ipak prati ATI pa napreduje u svome poslu.
Lolgovorim zato što sam namjeravao kupiti dvoglavog zmaja pa sam prvo: vidio cijenu
pa ništa i onda malo razmislio pa rekao: tu nešto ne valja i vidio da mjesta u kućištu jedva imam za Geforce8800GT koju sam imao u svibnju!
Na kraju ATI4870 1GB i sve 5!
Lolgovorim zato što sam namjeravao kupiti dvoglavog zmaja pa sam prvo: vidio cijenu
pa ništa i onda malo razmislio pa rekao: tu nešto ne valja i vidio da mjesta u kućištu jedva imam za Geforce8800GT koju sam imao u svibnju!
Na kraju ATI4870 1GB i sve 5!
To bi bilo dobro. Ne znam što bih sada kupovao da trebam jer ne trebam ništa danas! Meni je sigurno jedno, imao sam tri Radeonke i jednog Geforcea. ATI me PUNO bolje služi i dan danas. Da kupujem išao bih na 5XXX! Nisam znao da se želi popularizirati GDDR5? Gdje to?
Ja kazem samo jedno, zivi bili pa vidjeli... ta kartica je najavljena prije 3 mjeseca bila prvi put, sad je ponovo odgodjena zajedno sa gtx 270 i gtx 290. Sto god da se pricalo o novim 180.4xxx nforce driverima koliko cujem od dosta ljudi pomaci se vide ali nisu nista WOW, GTX 260 ne papa bas toliko HD 4870 1GB (iako se sada vidi mala prednost a i cijenom su konacno tu negdje - govorimo o maxcorre ili core 216 verziji - trenutno je malo isplativija). nVidia ima problema sa prelaskom na 55nm strukturu vec dugo, a jednom kada predje, kada vidimo koliko su taj prijelaz uspjesno napravili onda mozemo raspravljati o dvoglavom divu koji ce nastati nakon toga. A uostalo i da im sve potekne po planu, HD 5xxx ce jesti HD 4xxx x2 i imati ce podrsku za DX 11, dok je GTX 295 najavljen kao 55nm dvoglavi GTX 260 sa podrskom za Dx 10 i sumnjam da ce biti ista nabrijeniji svaki GPU zasebno od trnutnih 65nm cisto zbog potrebe napajanja i hladenja koje su vec sada granicne - tu je ATI ucinio fenomenalan potez sto je uspio to slozit, a nVidia ima s time problema.
Sve stoji sto je reko Rhodin, ali ja bi jos dodao da je to samo za nas kupce pozitivna stvar jer grafe dolaze bolje i bolje a cijene ce padat, zdrava konkurencija je veliki plus
To bi bilo dobro. Ne znam što bih sada kupovao da trebam jer ne trebam ništa danas! Meni je sigurno jedno, imao sam tri Radeonke i jednog Geforcea. ATI me PUNO bolje služi i dan danas. Da kupujem išao bih na 5XXX! Nisam znao da se želi popularizirati GDDR5? Gdje to?
Ja sad mirujem dok ne dođe ponovno 'parna' Nvidijina serija (GF12 tj. vjerojatno GTX3xx).
Znam da je AMD/ATI itekako kvalitetan, no Nvidia mi je nekako draža svih ovih godina (osim dok je bila Radeon serija 1xxxXT a Nvidia je imala fijasko sa GeForce FX kartama lol).
da nebi bilo da skrecem sa teme zanima me izac nova gtx 260 i sta bi trebala imat novo jace ...poz
kako god glupo zvučao glupo mi je da ima 1792mb rama!?
jer su išli 128,256,512,1024,2048mb
i gdje su sad uzeli 1792mb(896X2) a pa nisu mogli dodati to što fali
Sad kad bi ju imao i kad bi te netko pitao koliko mb ima tvoja grafa
a ti''1792mb'' to ono zvuči kao da izmišljaš
Dobro je što je u početku slabija od 4870X2 jer da ne bi imala paklenu cijenu!
Baš me zanima što će biti u testovima između GTX 295 i 4870 X2.
Nakon malo gledanja grafičkih (ajmo reć da tražim zamjenu za HD 3870x2) naišao sam na ovo: http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/200series/295GTX.aspx
Zanima me cijena navedene grafičke :)
Nakon malo gledanja grafičkih (ajmo reć da tražim zamjenu za HD 3870x2) naišao sam na ovo: http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/200series/295GTX.aspx
Sad sam malo gledao reviewe
i zapanjuje me tolika snaga
ta je več toliko jaka da gura sve igre na MAX u rezi 1920X1200
Čak i CRYSIS
Bas me zanima koliko ce se tema pokrenut o toj grafickoj.
Bas me zanima koliko ce se tema pokrenut o toj grafickoj

Zanimljiv posao je napravila Nvidia, vrlo zanimljiv. Samo me zanima kolika će biti cijena u hr... i jos me interesira ATI-jev odgovor