Planiram kupiti novi kompjuter, i sada tražim grafičke kartice (brijem na geforce 9800 gtx). I sada, našao ja na jednoj stranici taj geforce 9800 gtx, i vidim da dođe 500 kn. Pa, ne znam, da li je to ikakva prijevara (prijatelji su mi rekli da geforce 9800 dođe barem 2000 kn.). Taj geforce se sastoji od (ovako piše): VGA Gigabyte 9800GTX, 1GB GDDR3, PCIe . Sada neznam da li je to dobra konfiguracija, da pokrenem Crysis na sve very high, ili Call of duty 5?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Točnije, ta se stranica zove: http://www.vsc-trgovina.com/graficke-i-tv-kartice/
Provjeri telefonom kako piše i odi na web stranicu Gigabyte kod proizvođača kartice pa provjeri ako se razumiješ. Ja znam da geforce gtx dođe više od gt i cijena se kreće od 1500 kuna naviše. (po meni...)
nije ta grafulja losa...mozda za mrvicu bolja od 9800gt =)
žao mi je ali ta cijena nije točna
košta oko 1700kn
žao mi je ali ta cijena nije točna
košta oko 1700kn
Provjeri telefonom kako piše i odi na web stranicu Gigabyte kod proizvođača kartice pa provjeri ako se razumiješ. Ja znam da geforce gtx dođe više od gt i cijena se kreće od 1500 kuna naviše. (po meni...)
Pa i pored svake grafe ti piše: 'molimo nazvati za potvrdu!' To ti ja govorim.
pozz...ja imam 9800gt 1gb...imal velike razlike između moje i gtx1 ili 2...fps je razlika velika