Display driver stopped responding problem

poruka: 2
|
čitano: 839
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Display driver stopped responding problem

Pozdrav,

Evo ovako : I prije sam otvarao različite teme o problemima prilikom game-anja ,recimo bf3 počne lagat svako nekoliko sekundi i postaje neigrivo ...mislio sam da je do grafičke kartice ,odnio je na reklamaciju a oni mi je vratili nazad sa objašnjenjem da je kartica 100 % ispravna i da su je testirali na 4 različite aplikacije i da nisu nasli niti jednu grešku ...ponovo sam provao igrati i ponovo isto sran*e ... ali ovaj put mi je upalo u oko što prije ,nemam pojma zašto nije, poruka : " Display driver stopped responding and has recovered ..." 

Update-ao drivere, reinstalirao windowse nema što nisam radio i stvarno mi je pun ku*ac više svega jer imam komp a ne mogu normalno igrati jednu pišljivu igru ...pa sad me zanima ako itko zna kako da ovo sra*je riješim ?

Hvala :)

DeaathDealer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Display driver stopped responding problem

evo ovak...kolega je imao isti problem sa hd 6950 kupio je od nekog tu sa foruma...uglavnom takodjer čim je upalio igru ili browser ili nešt radio odma problem sa porukom...probali smo sve...i riješili vrlo jednostavno...odneli na reklamaciju i gle čuda pokvarena...e sad tu i tamo je znala radit i nepokazivat problem i kad smo mislili da je riješeno vratilo se...jedino što možeš napravit je update biosa grafičke al to moraš radit sa pažnjom tak da se trebaš raspitat malo ako neznaš...e sad moguće da ti grafička radi al ti neradi npr napajanje ili nešto...odi kod prijatelja i probaj kod njega isprobat sve što imaš i et sa srećom...malo si još proguglaj sve pa et...možd ti da neko savijet neki još pa eto...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice