Cijene Radeon 58xx kartica

poruka: 334
|
čitano: 47.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Cijene Radeon 58xx kartica

ja već uzeo po 1700 KN sutra stiže (ako Bog da!!!)Belji se

Polly wants a cracker-think I should get off of her first
16 godina
neaktivan

Već ti tjedan dana u "MOJ PC" piše da sutra dolazi Smijeh

17 godina
protjeran

haha lol imaš pravo i nikak da dočekam. sutra dolazi osobno vlasnik firme i isporučuje na ruke grafu i par novih igra sprženih da se iskupe!Belji se samo nek proba ne doć i ne donijetVičezvao sam ih 6 puta i čekam od 13. listopada 2009. Danas hvala Bogu "tek" 28.Smijeh

16 godina
stoncin3 kaže...

ja već uzeo po 1700 KN sutra stiže (ako Bog da!!!)Belji se

u kojoj si trgovini narucio ?

17 godina
protjeran

Gor Info u Zagrebu.Neodlučan

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

haha lol imaš pravo i nikak da dočekam. sutra dolazi osobno vlasnik firme i isporučuje na ruke grafu i par novih igra sprženih da se iskupe!Belji se samo nek proba ne doć i ne donijetVičezvao sam ih 6 puta i čekam od 13. listopada 2009. Danas hvala Bogu "tek" 28.Smijeh

Eh ja na Cresu prije tebe dobijem Smijeh (kada sam nedavno naručio Q9650 čekao sam četiri dana i fino platio pouzećem. Kupio sam ga u Magazin RS-u)

16 godina

sa sadasnjim brzim dostavama u roku 2-3 dana ta cekacina od 7 dana nema logike

tako sam i ja cekao neki proizvod 7 dana,nikad nije stigao

nadamse daces ti biti bollje srece

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zzz kaže...

ja kupovo u diskontu i ceko najduze 5 dana i to ne njihovom krivicom nego vozac nije mogo nac kucu i cekali da ja nazovem i vidim kaj je stim

prodajem pozivnice za partis
17 godina
protjeran
zzz kaže...

Koliko dana? Haha... 7? Lol čekam 15 punih dana i noći svoju novu grafu!!!Viče

16 godina
stoncin3 kaže...
zzz kaže...

wtf,pa nema onda nista od te grafe-valjda nisi dao pare unaprijed

17 godina
protjeran

yesam pred 15 dana u utorak pretprošli. i još nema grafeNeodlučan

16 godina
stoncin3 kaže...

yesam pred 15 dana u utorak pretprošli. i još nema grafeNeodlučan

nemog vjerovati ,takve trgovine treba ...(nesmim reci .dobim odma 3 crvena kartona)

17 godina
protjeran
zzz kaže...
stoncin3 kaže...
zzz kaže...

wtf,pa nema onda nista od te grafe-valjda nisi dao pare unaprijed

samo da se to tvoje wtf... ne obistini. Ne daj Bože...?Plač

16 godina

Express korekcija cijene u linksa sapphire i vtx 5850

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 13:48 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dery kaže...

Express korekcija cijene u linksa saphire i vtx 5850

zasto kad vani padne cijena ta korekcija nanize nikako da stigne,a ove navise su stvarno exspresne

17 godina
protjeran

Jesam vam rekao? Haha sad idite naručivati još iz tih dućana...? Ja sam svoju uredno platio i j***** iako čekam draže mi je nego plaćati sad 200 sad 300 kuna previše! Ovi su ljubazni sad samo ipak... J***** sad moram čekati da stigne doma! lol previše, ali OK!Viče

16 godina

jesili zvao tu trgovinu,da nisu zaboravili poslati ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Haha da me vidiš bi znao da se ne šalim na račun svojih ušteđenih 1700 kuna samo za grafe koje mijenjam ko gaće na sebi? Ja sam ih zvao najprije pred 2 tjedna da provjerim, onda svaka 2-3 dana, a sada svaki dan. Poslije ću još 2-3 puta na dan dok se ne predomisle malo što rade od sebe. Danas bi tip kao donijeo osobno vlastitim autom iz Zg u Lovran kod mene kao ide neš u Rovinj pa usput. I zadnje koje sam razumio jer stvarno niš ne mogu razumijetiSmijeh više je da će 99% večeras doći, a ako ne onda će poslati sutra ujutro putem Hp expressa koji robu dostavi u 24 sata na kućnu adresu ili ostavi u mom najbližem poštanskom uredu. Idiot(i)!!!Izlanuo se

16 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Haha da me vidiš bi znao da se ne šalim na račun svojih ušteđenih 1700 kuna samo za grafe koje mijenjam ko gaće na sebi? Ja sam ih zvao najprije pred 2 tjedna da provjerim, onda svaka 2-3 dana, a sada svaki dan. Poslije ću još 2-3 puta na dan dok se ne predomisle malo što rade od sebe. Danas bi tip kao donijeo osobno vlastitim autom iz Zg u Lovran kod mene kao ide neš u Rovinj pa usput. I zadnje koje sam razumio jer stvarno niš ne mogu razumijetiSmijeh više je da će 99% večeras doći, a ako ne onda će poslati sutra ujutro putem Hp expressa koji robu dostavi u 24 sata na kućnu adresu ili ostavi u mom najbližem poštanskom uredu. Idiot(i)!!!Izlanuo se

To mi lici kao da decki nemaju obrtnih sredstava, a te tvoje pare su mozda zavrsile u necijoj placi, pa preljevaju iz supljeg u prazno. 15 dana kasnjenja je previse. Ako znas nekoga u Zg, posalji ga da provjeri sto se tamo dogadja...

17 godina
protjeran

TnxNamigiva ova mi je stvarno zadnja i još si to ti rekao sada. Sutra ću malo pogledat o čemu se radi. Imam tamo i frendove, neki sa foruma drugi iz djetinjstva šta dolazi u Lovran ljeti!Viče

16 godina

jabih poludio da cekam 15 dana

toje neka sumnjiva trgovina,vjerovatno na rubu propasti

tvojusu lovu potrosili i vjerovatno nemaju 2000 kuna za 5850 kojaje u međuvremenu poskupila

uletim u trgovinu i uzmi nesto u toj vrjednosti ,jerje moguce da oni odu stecaj i baj baj 5850 i lova

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stoncin3 kaže...

Danas bi tip kao donijeo osobno vlastitim autom iz Zg u Lovran kod mene kao ide neš u Rovinj pa usput.

ovo mi zvuči kao onaj iz hardveraja   -  neozbiljno totalno

Joj zašto me nisi posluša,vidi datum kad san te upozorija,bit će čudo ako ti je dostave.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 18:41 (dery).
17 godina
protjeran

Danas je reko nadam se da tip ne laže da ima moju grafu spremnu na sicu suvozača u svom autuNeodlučan

16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Danas je reko nadam se da tip ne laže da ima moju grafu spremnu na sicu suvozača u svom autuNeodlučan

gle nemoj me krivo shvatiti ali ti si je..na budala. ljudi kada cete nauciti da nikada ali ama bas nikada ne narucujete preko interneta i unaprijed dajte lovu ako ne provjerite po forumima i internetu o toj tvrci od koje to narucujete. ovo je identicna prica ko iz hrdveraja kako je netko vec rekao prije. jednostvano odi tamo uzmi nesto u toj vrijednosti, i reci da to neces otvarati niti dirati dok ti ne stigne tvoja grafa. a ako ne stigne u roku od tjedan dana, jednostavno prodaj to nesto na internetu ili iskoristi.

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! Bolje ispasti budala nego iz aviona...
17 godina
protjeran

Hvala samo stvarno još ne sumnjam iako ako ne dodje u subotu idem tamo.

16 godina
protjeran
Matatata krele od zanata kaže...
stoncin3 kaže...

gle nemoj me krivo shvatiti ali ti si je..na budala. ljudi kada cete nauciti da nikada ali ama bas nikada ne narucujete preko interneta i unaprijed dajte lovu ako ne provjerite po forumima i internetu o toj tvrci od koje to narucujete. ovo je identicna prica ko iz hrdveraja kako je netko vec rekao prije. jednostvano odi tamo uzmi nesto u toj vrijednosti, i reci da to neces otvarati niti dirati dok ti ne stigne tvoja grafa. a ako ne stigne u roku od tjedan dana, jednostavno prodaj to nesto na internetu ili iskoristi.

Najbolje bi bilo da uzme jednu 5850!!!!!!! WEEEE...

Ja svoj HAF 922 cekam od utorka. (sreca pa covjeka znam)

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
odjavljen
stoncin3 kaže...

Hvala samo stvarno još ne sumnjam iako ako ne dodje u subotu idem tamo.

Samo ti cekaj. Mozda nadjes i kljuc u bravi. Doduse na njihovoj stranici ne mogu niti naci njihovo radno vrijeme, a niti fiksni telefon - samo mobiteli.

Ukoliko su rekli da na prostoru HR salju hpexpresom (a ti placas troskove dostave), a u ZG vlastitom dostavom, nije mi jasno sto ti nije jasno.

Za 15 dana da su nosili pjeske vec bi donijeli 2x.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2009 19:14 (Mrgud Veliki).
16 godina

Pa jeli itko iz Zagreba bija u tom dućanu i postoji li.Stoncin ti si nepopravljivi optimista kad nakon 15 dana ni ne sumnjaš u dostavu grafe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja sam čekao hdd 20 dana, a scythe slipstream 15dana. Ninju 2 čekam već 21 dan i trebao bi doći krajem ovog tjedna ili sljedeći tjedan.

No big deal, taj ishop naručuje iz linksa (oni idu po to u links pa neplaćam dodatnih 20-50kn dostavu), ako mislite pitat zašto sam nenaručujem, zato jer me nebi našli tamo u vukohebini...Smijeh

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ako ništa drugo se čovjek javi na mob?Neodlučan Ma gledaj sad mi javio da nije stigao do Istre jer zapeo u Zadru. Lol Piše dalje da dečki šalju sutra ujutro HpExpressom? Dao Bog da i to doživim subotu kad ću ju imati i još za čekanje par novih sprženih igrica za PC? Živi bili pa vidjeli!!!Iznenađen

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice